Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • azhdaja

    e ja imam nesto protiv noviteta,cak i kad su dobri,a ovaj to nije...ajde,ja sam to vrlo brzo saznala i lupala po gumbu na vrijeme...al ono kaj mene zivcira kaj sad one babe po tramvajima koje su inace 10 min prije zeljene stanice pocinjale guranje prema vratima s pitanjima: "Idete van?" (i ako nejdete,onda vas po mogucnosti odgurnu s torbicom u stranu) i guraju se dalje i postavljaju ista pitanja,e da,te iste babice sad se pocinju bacat na taj gumb 15 min prije i vikat preko pola tramvaja "STISNITE,STISNITE"..e to mene zivcira kod tog divnog noviteta
    --chinchi

    avatar

    15.04.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • futilni

    e da, al mene i dalje zanima sto je to ZUD
    (JF)

    avatar

    15.04.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • dead

    prokelti tramvaji :)Dead

    avatar

    15.04.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    @chin: Bakice su besmrtne, majke mi, one su i na "titaničkim" čamcima za spašavanje uvaljivale grčeve svima jer su one bakice i to tako mora bit!
    @Fressner: A joj, pa ta tema je soooo yesterday!
    @Dead: Pozdrav, nice to see you here! :)
    --lydia

    avatar

    16.04.2007. (10:19)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    a kaj znaci uvaljivati grceve???nikad nisam cula za to,i sad me to muci...
    --chinchi

    avatar

    16.04.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    uvalit grčeveuvalit – kratki infinitiv, grčeve - m.r., mn., A – 1. činiti koga anskioznim (pri čemu anksiozan ne znači debeo) aktivno; prigovarati, tući, nanositi materijalnu štetu u vidu imovne ili vitalnih organa, 2. činiti koga anskioznim (pri čemu anksiozan ne znači debeo) pasivno; ne ispuniti obećanje, ne nazvati idući dan nakon seksualnog odnosa, vulg. – zajebati, ujebati, naguzit, i sl., 3. prenijeti bilo koju bolest koja se manifestira spazmom.
    (iz «Frazeologija Dalmatinske Zagore», Lydia Deetz,, Siverić-press 2007.)

    Nadam se da je jasnije.
    --lydia

    avatar

    16.04.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • Crazy LLama

    Navodno ZETovci žele smanjiti broj otvaranja vrata kako ne bi previše trošili klimu (stavili su čak i pismenu obavijest u jedan od tramvaja). Veoma efikasno. I štedljivo. Mogli bi i stolice maknut. Da se ne troše. I motor. Pa da svi izađemo van i guramo tramvaj. I kotače. Da nam guranje ne bude prejednostavno ;)
    (Crazy LLama)

    avatar

    16.04.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • futilni

    ma kak'a klima. to kao da ne trose vrata, ovako ce kao trajati negdje 50% duze prema projekcijama, a vrata trambajska su kao skupa... mene i dalje zanima sto je ZUD a u medjuvremeno sam shvatio da niti ne znam kako se lidija preziva (ne mislim na dietz)
    (JF)

    avatar

    16.04.2007. (16:18)    -   -   -   -  

  • futilni

    e da, i vidim da su sada nasa 3 borg-bloga povezana... krasno... llama ajde odi ucit nesto a ne tu piskarat samo!
    (JF)

    avatar

    16.04.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    a mislial ja da je tak nekaj u pitanju,jasno meni bilo kaj oces reci otprilike,al nekak mi smrdi taj izraz...ono,ne lezi mi...al boze moj,ja nisam iz dalm.zagore :))
    --chinchi

    avatar

    16.04.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    i gumbe mi stave
    (sm, m.r., jed., N)

    avatar

    16.04.2007. (23:31)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    @Fressner: Tomić. I da, ne znam kako su mi smrtkorisnicima promakle dosad, moram počet čitat i ostale komentare na futilnom, osim svojih, očito me taština košta literature. :)
    @chin: a znam da nisi. zapravo mi je to postalo jasno tek kad si mi ovih božića u svom rodnom kraju pokazala "gle, imamo i mi brdo!" A ja gledam kroz prozor "ma di", kad skužim... Dobro, Bože moj, u mom kraju se te čudne udubine ispunjene vodom lokvama naziva, al ako je to tebi brdo... :P
    @smoi: Hm... Pored svih nickova koje si imao, ova jednina... pa ne znam baš...
    --lydia

    avatar

    17.04.2007. (15:59)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    nego sta su ono nego brda :))
    a e se secas di smo vidli srnu s belom riti,kaj je ono nego brdo???jel ti mislis da je meni drago kaj imamo brda???nije,al to su brda....ajde,brezuljci mozda,al daj mi barem nesto samo da nas ne zovu slavoncima ;)
    --chinchi

    avatar

    18.04.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • kewa

    blago tebi ti barem živiš u zagrebu....sve bi dao da se mogu vozit tramvajima kao vi...jako voilim tramvaje...kad dođem u zg stalno sam u tramvaju...neznam u čemu je tajna al ja ih volim jakooo taj zvuk skretnica..te tramvaje trg bana josipa jelačića....stvarno ga volim više od sebe...malo je to bolesno

    avatar

    08.06.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...