Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Drzavnik Novog Kova

    znas ti da na madjarskom grbu jos uvik stoji grb dalmacije, hrvatske, slavonije i rijeke. prije 2 godine kad je umro papa ispred mene je na trgu sv. petra neki bradati austrijanac mahao zastavom austrije na kojoj su bili grbovi svih austrijskih zemalja :)

    nego, imam molbu za tebe i tvoje citatelje. na mom blogu je apel i link za peticiju za zaustavljanje sanaderovog i granicevog divljanja po poluotoku pelegrin na otoku hvaru pa vas molim da potpisete peticiju u sto vecem broju.

    hvala unaprijed.

    avatar

    15.04.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Stari, znam za to, ali da napravimo cost benifit prije no što potpišemo? Možda je bolje da divljaju po Pelegrinu nego po ostatku Hrvatske?

    avatar

    15.04.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • Ratko

    Kopopejstao sam si ovo. Majstorski. A sad idem još jednom pročitat i razrađivat neke svoje šljake.

    avatar

    15.04.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • cveba

    drzavnice, taj je tvoj link na peticiju nemoguce otvoriti sa mog horizonta, upisi ti mene kao cvebu i sve pet. Nesho, naj se zahebavati, danas si poluotok, a sutra shkoj ....bez svjetionika !

    avatar

    15.04.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • Ratko

    Samo da Mišo ovo ne vidi. Postoji opravdani strah da bi se nešto ovakvo i moglo još desiti. Desiti, velim. Recimo da sveprisutni Pogani Uvlakač (ili netko iz eskadrile blogovskih krila) slučajno vidi ovu animiranu dizertaciju i odjednom shvati da se našao posred dosad skrivene veseljene ideja. "Jebote, Milane, evo rješe nja".

    Tada bi šteta bila golema. Još me žiga kad se sjetim što su napravili s onom zadnjom idejom.

    Zato, velim, treba paziti. Odgovorno delanje je ovih dana neobično važno.

    avatar

    15.04.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..elem...dejstvujmo odgovorno...quelle belle parole !

    avatar

    15.04.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..P.S. ..i ne da bi se tu skakutalo kak got !..:-)

    avatar

    15.04.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Nedestruktivni, ti mi postaješ sve simpatičniji! Znaš ti da se ja ne razgovaram kurtaoazno, nego mi jednostavno imponiraju duhoviti ljudi: ha, ha, i meni je palo na pamet da bi me mogao zaposliti kao svog stratega, jer, jebote, ovo je opasno stvarno, nevjerojatno izvedivo.
    P.S.
    Ako misliš na onu zadnju ilirsku ideju, to Berković dobroobjašnjava: Hrvati su izmislili Jugoslaviju, i možda je to bila najpametnija ideja njihove političke povijesti, ali, avaj!, Beograd je uništio svaku Jugoslaviju, idejom o Jugoslaviji kao provizoriju Velike Srbije. Tako je skončala ta ideja.

    avatar

    15.04.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • Ratko

    I te kako izvedivo. Čini se možda, nekome tko nije na naučio da gleda, kao veliki korak, pogotovo od Svjetskog prvenstva nadalje, no nije, naravno, tako. Puno ima sati do tada i sve je moguće. Ovo se čini, čak, kao jedna od prihvatljivijih mogućnosti. Samo, velim, da netko ne bi opet pogrešno shvatio. Najbolje je kad isti čovjek i misli i radi, filozopherativac.

    Mislio sam više figurativno, na sveljudski talent da dobru ideju negdje na trećoj stranici uvrzu u kolo. Pa juh juh juh...

    avatar

    15.04.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...