Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Drzavnik Novog Kova

    zac, pozivam tebe i tvoje citatelje da navratite do mog bloga gdje ima link za peticiju za spas poluotoka pelegrin na otoku hvaru od sanaderovog i granicevog devastiranja.
    hvala svima koji podrzite akciju.

    pozdrav!

    dnk

    avatar

    15.04.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • comment

    A da pozoveš Juru Radića i Žderića da se pridruže prosvjedu i peticiji. Mogla bi i Dropulićka pripomoći :)

    avatar

    15.04.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • 45lines

    A da pozoveš Juru Radića i Žderića da se pridruže prosvjedu i peticiji. Mogla bi i Dropulićka pripomoći :) comment 15.04.2007. (20:42)
    - Zašto ovaj komentar čeka sat i pol na objavljivanje, nije mi poznato. Možda nadležni provjeravaju IP?

    avatar

    15.04.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • comment

    Marin TOMULIĆ
    Francuska
    AKCIJA «SPALJENA ZEMLJA»


    Ovo je itekako ozbiljno pisanje, koje upućuje na svakojaka razmišljanja.
    Možda traže dali je doista autor koji se potpisao.?!
    Bit će zanimljivo čitati komentare, koji će biti napisani u svezi ovog teksta. :)
    Možda se ovdje kriju ''viši državni interesi'' ?

    avatar

    16.04.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • štit

    Partizanski zločini diljem Hrvatske i Svijeta

    TKO JE (SVE) ČINIO ZLOČIN HRVATSKOM NARODU?!

    Josip Broz Tito u Vtikanu 1971., sa Papom Pavlom VI.

    Antifašizam? ILI "SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU"

    Kakav antifašizam? "Titoizam", spoj diktature proletarijata kao velike parole, zapravo diktature izabrane komunističke elite, koja je započela terorizmom, lažima i prijevarama uspijela izgraditi cijeli jedan sustav urušenih moralnih vrednota, zatirući ljudskost, vjeru, demokraciju,pravo i pravice, cehovska udruživanja, solidarnost i uzajamnost i seljaštva i građanske klase.

    "Antifašizam" ma koji antifašizam, možda onaj započet kao gerila sa prisilnim pretvaranjem u narodni pokret manipulirajući brojkama i ne znanjem i ne informiranošću. Dal onaj koji je izrstastao na zločinu, prijevarama, lažima i srpskoj hegemoniji, vladaru koji je kraljevao doživotno u svom carstvu održavan kao lažni pandam komunističke opasnosti Rusije za vrijeme hladnog rata."sve je to naše", kad ono ničije ili možda ipak nečije.

    Pokret titoizma koji je zatirao bilo koju slobodarsku misao koja je bila u suprotnosti sa monolitnošću elite komunističke partije, lažnoj ravnopravnosti naroda i narodnosti do te mjere da joj nije bilo teško izmisliti nacionalnost muslimana zasnovanu na vjeri koju je istovremeno zatirala, promoviranju ravnopravnosti jezika i pisma uz obavezni srpski jezik u vojski, policiji, diplomaciji.

    Partizani kao oblik gelirskog ratovanja nisu mogli iznjedriti nikog drugog doli četnike i komesare koje su u ime pokreta i masovno primali u svoje redove, u njima nisu bile partizanke već skojevke i komunistkinje, u njima nisu bili seljaci i radnici već osvješćeni i pošteni intelektualci jer svi drugi nisu NI MOGLI PORED NJIH POSTOJATI, i nisu smijeli postojati.

    Samo podobni nasuprot sposobnih, moralne podobnosti odabranih spojene s političkim podobnostima denunciranja vlastitih susjeda, vlastite rodbine, odbacivanje prijatelja u ime viših ideala jednakosti. Stvaranje više klase kojoj nije smetalo otimanje tuđeg vlasništva u ime nacionalizacije da bi se u elitne kvartove i stanove useljavali podobnici - osvješteni borci za narod. Koji narod?

    Onaj isti kojima su otimali zemlju i koje su nazivali kulacima. Neradnici i probisvijeti, sa političkim školama koji nisu poštivali rad, majstorske ispite, šegrte i obrtništva već lažnu raskoš protiv koje su se kao antiburžujski elementi borili, pa kad je nisu mogli stvoriti sami onda su otimali tuđa dobra.

    Kad čujem riječ antifašizam koji spominju u ime opravdanja takvog poretka pomislim koliko je uništenih generacija stasalih da bi služili, sjetim se prisilno iseljenih i raseljenih, izjava o dobrovoljnim odricanjima imovine, o dobrovoljnim ulascima u zadruge, o logorima za prihvate, o Križnom putu, namještenim izborima,Golom otoku, Jugoslavenskoj armiji i Blaiburgu, brojkama pripisavnim Jasenovcu, lažnim žrtvenicima na lažnim idealima ....a ono najnemoralnije u ime tzv. "općeg dobra i naroda".
    U ime naroda "smrt fašizmu - Sloboda narodu" Sačuvaj me Bože takvog antifašizma.

    ----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru

    Članaka; 1682

    avatar

    22.09.2013. (08:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...