Komentari

g6o6r6.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • immortel

    ma nemoj me tako komplimentavat jer moga bi se umislit :)... bilo mi je već dovoljno kad si mi reka ''vjerojatno pisane u dahu''... mislim da je to jedan od dojmova koji svaki pjesnik i pisac želi postić... a vjeruj mi, pisane su svakako samo ne u dahu... a šta se tiče izdavanja... pa nisam nikad razmišlja o tome... prvenstveno jer san pisanju pristupio kao terapiji... a danas skoro nitko ne čita poeziju nego ''kvalitetnu'' pripovjednu prozu tipa ''nova knjiga lane bjondić'' tako da i tražin izdavača nebi ga naša... a ako ikad izdan knjigu, dobit ćeš besplatno jedan potpisani primjerak ;)...
    :from the body to the soul:

    avatar

    15.04.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Incendere suus, Damnare suus vita

    kao prvo-immortel ne seri-sve je pisano u dahu XD samo se zajebajen ali je tako-PRIIIZNAJ

    kao drugo- "definitivno mi se ne sviđa jer moram po cijele dane visiti na suncu,tako da se doma,ako nisam zaštitio ovu moju kapulicu od glave,vraćam minimalno s glavoboljom,a što je još gore,kvari mi moj lijepu njegovanu bljedoliku boju.al jebeš posao." eh, tu da...super slažeš rečenice-prejebački...ahm..sori na izrazu:-) nego aj probaj još duuuuže rečenice jer to se meni sviđa a i mnogima je zanimljivo:-)

    avatar

    15.04.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • MALI CRNI ANĐEO

    thancs for soport me.
    *immortel --nastavi tako.nemam vremena puno al svakako svratim na too our site
    *incendere suus,damnare suus vita -- a slaganje recenica bas i nije neka stvar,jedino sto moras paziti na tareze,tocku,veliko i malo slovo,al sam navikao,kao ja tako i moji dragi citatelji,bez vas nebi postojao...kiss...trudit cu se(moš mislit) :)

    avatar

    16.04.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...