Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Đavolji odvjetnik

  Ovakvim slikama Josip Perković, pokušavao je preplašiti UDBA-še da nesmiju protiv njega ništa govoriti jer je on uz "VLAST"! To mu je djelomično uspjelo zahvaljujući ucjenama obitelji Tuđman! Znano je da je SDS RH na čijem čelu je bio drug Perković godina pratila obitelj Tuđman. Perković je jednu blisku osobu Vinku Sindičiću uspio ugurati u obitelj Tuđman i preko toga ucjenjivati Predsjednika Tuđmana...

  avatar

  15.04.2007. (02:44)    -   -   -   -  

 • comment

  Nešto mi nevjerovatno zvuči ! Oni su se bavili kompromitacijama a ovi se bojali da se javno ne obzani o njima, pa navodno morali biti blago kazano ''fleksibilni''.
  Danas u medijima objave kojekave dokumente o istim ''ucjenjivačima'', pa ispadne kao da su još dobili na popularizaciji !
  Kako nazvati oaj efekt ili sindrom ?
  Jel' to još uvijek vlada udbin sinrom straha, po onoj, ako ne slušaš, mi ćemo te ..., pa te pozovu na ''pranje mozga'', ili znanamo mi o tebi sve, čuvaj obitelj, i na kraju, ako sve to ne upali, kažu ti, mogao bi završit u kanalu,..?
  Doista smo postigli ''maksimum'', kad je riječ o demokraciji i prilagodbi za prijem u EU.
  Zastrašujuće je i pomisliti, koliko ova bratija koristi ''demokraciju'', za svoju promidžbu da bi sačuvali vlast i pozicije.
  Ovakav udbaški mentalitet i uz to još koristi, zbog kontrole neistomišljenika, modernu tehnologiju, nimalo nam se ne piše dobro. Da je ovo istinito, vidimo po šutnji naroda, koji opečen vladavinom komunizma šuti i trpi. Do kada?

  avatar

  15.04.2007. (10:38)    -   -   -   -  

 • obicni hrvat

  Nista tu nije nevjerovatno, nema lustracije, crkva zbog svojih materijalnih probitaka nije više uz Hrvatski narod, u hrvatskoj nema javnosti jer su urednici i veliki kolumnsti bili na platnom spisku SDS-a (npr.Mladen Pleše sada urednik Slobodne Dalmacije, Ivan Zvonimir Čičak, kolumnist Jutarnjeg i glavni čovjek na svim televizijama u Hrvatskoj). Ti i takvi odvode hrvatku javnost u zastaru! Nasilnici nikada ne opraštaju žrtvama! Pogledajte samo kako nas izvještavaju o Ivici Račanu, čovjeku koji je glasovao protiv nezavisnosti u Saboru, čovjeku koji je predao oružje TO u skladišta JNA, razoružao Hrvatsku, doveo MI6 u Hrvatsku s svojom izdajničkom Vladom, poslao tone dokumenata u Hague... Prestanimo plaćati pretplatu za HTV, prestanimo kupovati Jutarnji list itd...ostaje nam samo građanska neposlušnost! Hrvatska nije pravna država zato što zatvara svoje časnike, domovinski rat je dječji vrtić kada pogledate bilo koji rat npr. u Iraku gdje od prekomjerne uporabe svačega dnevno gine 200 i više ljudi! Račanovi i Sanaderovi pravnici sude samo obične građane tj. nas za svaki sitni račun dok kriminalce i lobiste kakav je Žužul puštaju i još im se novinari index-a moraju ispričavati. Problem je u onoj blejećoj stoki (sitnog zuba) u Saboru koja ima snagu da prekine taj Hrvatski jad umjesto da vjerno služi svoje šefove partije (satnika Sanadera, demokratu Račana, desničara Đapića). Slogan svih naših hrvatskih vlasi od 2000-te može biti "ZA SVE SPREMNI". Izdajnici.

  avatar

  15.04.2007. (15:22)    -   -   -   -  

 • Civil

  obicni hrvat Zaboravio si jedan izuzetno vazan detalj spomenuti, a taj je donosenje u travnju 2000. godine "Deklaraciju o suradnji sa Haskim sudom", iako smo imali Ustavni zakon o suradnji. Ali ta "Deklaracija" je pravno sredstvo koje je dopustilo da Haski sud baci Hrvatsku na koljena i od te "Deklaracije" sluzbeno zapocinju najveci poslijeratni problemi za Hrvatsku, a nesluzbeno su zapoceli sa Mesicevim "izletima" u Haag. I da nije bilo te "Deklaracije" tesko da bi sud u Haagu dobio nadleznost nad "Bljeskom" i "Olujom", a sto ovi recentni dogadjaji/saznanja o dogovaranjima C. de Ponte sa Beogradom samo potvrdjuju, ali isto tako potvrdjuju i kakve bijede od politicara imamo !

  avatar

  16.04.2007. (01:47)    -   -   -   -  

 • štit

  Partizanski zločini diljem Hrvatske i Svijeta

  TKO JE (SVE) ČINIO ZLOČIN HRVATSKOM NARODU?!

  Josip Broz Tito u Vtikanu 1971., sa Papom Pavlom VI.

  Antifašizam? ILI "SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU"

  Kakav antifašizam? "Titoizam", spoj diktature proletarijata kao velike parole, zapravo diktature izabrane komunističke elite, koja je započela terorizmom, lažima i prijevarama uspijela izgraditi cijeli jedan sustav urušenih moralnih vrednota, zatirući ljudskost, vjeru, demokraciju,pravo i pravice, cehovska udruživanja, solidarnost i uzajamnost i seljaštva i građanske klase.

  "Antifašizam" ma koji antifašizam, možda onaj započet kao gerila sa prisilnim pretvaranjem u narodni pokret manipulirajući brojkama i ne znanjem i ne informiranošću. Dal onaj koji je izrstastao na zločinu, prijevarama, lažima i srpskoj hegemoniji, vladaru koji je kraljevao doživotno u svom carstvu održavan kao lažni pandam komunističke opasnosti Rusije za vrijeme hladnog rata."sve je to naše", kad ono ničije ili možda ipak nečije.

  Pokret titoizma koji je zatirao bilo koju slobodarsku misao koja je bila u suprotnosti sa monolitnošću elite komunističke partije, lažnoj ravnopravnosti naroda i narodnosti do te mjere da joj nije bilo teško izmisliti nacionalnost muslimana zasnovanu na vjeri koju je istovremeno zatirala, promoviranju ravnopravnosti jezika i pisma uz obavezni srpski jezik u vojski, policiji, diplomaciji.

  Partizani kao oblik gelirskog ratovanja nisu mogli iznjedriti nikog drugog doli četnike i komesare koje su u ime pokreta i masovno primali u svoje redove, u njima nisu bile partizanke već skojevke i komunistkinje, u njima nisu bili seljaci i radnici već osvješćeni i pošteni intelektualci jer svi drugi nisu NI MOGLI PORED NJIH POSTOJATI, i nisu smijeli postojati.

  Samo podobni nasuprot sposobnih, moralne podobnosti odabranih spojene s političkim podobnostima denunciranja vlastitih susjeda, vlastite rodbine, odbacivanje prijatelja u ime viših ideala jednakosti. Stvaranje više klase kojoj nije smetalo otimanje tuđeg vlasništva u ime nacionalizacije da bi se u elitne kvartove i stanove useljavali podobnici - osvješteni borci za narod. Koji narod?

  Onaj isti kojima su otimali zemlju i koje su nazivali kulacima. Neradnici i probisvijeti, sa političkim školama koji nisu poštivali rad, majstorske ispite, šegrte i obrtništva već lažnu raskoš protiv koje su se kao antiburžujski elementi borili, pa kad je nisu mogli stvoriti sami onda su otimali tuđa dobra.

  Kad čujem riječ antifašizam koji spominju u ime opravdanja takvog poretka pomislim koliko je uništenih generacija stasalih da bi služili, sjetim se prisilno iseljenih i raseljenih, izjava o dobrovoljnim odricanjima imovine, o dobrovoljnim ulascima u zadruge, o logorima za prihvate, o Križnom putu, namještenim izborima,Golom otoku, Jugoslavenskoj armiji i Blaiburgu, brojkama pripisavnim Jasenovcu, lažnim žrtvenicima na lažnim idealima ....a ono najnemoralnije u ime tzv. "općeg dobra i naroda".
  U ime naroda "smrt fašizmu - Sloboda narodu" Sačuvaj me Bože takvog antifašizma.

  ----------------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru

  Članaka; 1682

  avatar

  22.09.2013. (08:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...