Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • cveba

    eee, dok vi gledate TV ili tulumarite ja citam hrvatski elektronski tisak...''Što je Ljubo Jurčić radio u HDZ-u 29. ožujka u 10.30?''...ti bokca, ovakvih pikantnih detalja ni u Kinshasi nije bilo kad su rusili Mobutua, a tada se bilo radilo o zemlji koja je velika gotovo kao cijela Europa, o resursima da ne pripovedamo...ovo kod nas je prestrasno !

    avatar

    14.04.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Cveba, pa to je barem jednostavno: Jurčić će bit premijer, ali ne i predsjednik SDP-a. Sanader jest premijer, ali ne će više biti predsjednik HDZ-a. Zato će Jurčić - sad ti već sviće, zar ne? - postati predsjednik HDZ-a, kako bi HDZ, izgubi li izbore i postane li Jurčić premijer, i dalje ostao na vlasti.
    Jednostavno, zar ne?
    Čuj, nije to zaista ništa novoga: recimo, u Zagrebu ti HDZ i SDP odavano imaju koalicione interesne odnose, redovite i vele BDSM. Recimo, u slobodnozidarskim IGH poduhvatima neobično važnu ulogu - kojoj se u nas nitko ne čudi! - igra činjenica istaknuta u ovom pitanju (to je najnormalnije pitanje iz interviewa na dostupnog i na netu.): Koliko vam u poslovima pomaže činjenica da su dioničari IGH i ministrica Marina Matulović-Dropulić i jedan od čelnih ljudi Zagreba - Slavko Kojić?
    Je li da je to zanimljivo?

    Ha, što ćeš, mala smo zemlja, i bilo bi čudno da HDZ i SDP ne surađuju. Barem za sada na svoju korist. Ako se suradnja pokaže uspješnom, možda ćemo i mi imati nešto od toga svega. Recimo, ovaj poduhvat u Zagrebu, Gradski Podrum, o kojemu govori Veliki Meštar Jure Radić, čuven kao čovjek koji je ukrao najmanji komad zemlje u Hrvatskoj, onu famoznu zemlju koju je poljubio Papa Ivan Pavao II po dolasku u Hrvatsku. Zanimljivo je da se protiv Tome Horvatinčića digla kuka i motika, nakon što je EPH naložio vatru za Horvatinčićevu i Dakićevu lomaču, ali o Juri Radiću i projektu koji je i bliži Trgu Bana Jelačića no Horvatinčićev u javnosti - niti riječi! Jasno, o čemu bi se tu imalo zapravo pisati, kad je sve ženijalno i sve pet, samo A 6! Vidiš ti kako ni med cvetjem ni pravice, i kako je Jure Radić ipak veći frajer od Bandića: Pavić šarafi po Bandiću kad god mu se kurac digne (dok mu Bandić ne da neki business, kao što će mu u šene monat maju dati 49% gradske firme koja se bavi plakatnim oglašavanjem, jer Pavić je potpuno poblesavio odlučivši se zamjeriti cijelome svijetu i žderati te proklete kolače sve dok cijelu slastičarnicu ne pojede, makara ga to došlo trbobolje) ali o Juri ne smije kao da je Francetić a ne Radić! Jebiga, Jure je manga, vidio sam ja s kojim poštovanjem s njime spika čak i jedan Akademik, i to The Academic osobno! Zapravo, to mi imponira: taj frajer ne zna više napisati brojku ispod šest nula, ali je u ovdašnjoj javnosti manje prisutan od Sultana od Bruneja. Sjajan kit!

    avatar

    15.04.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...