Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Tri Pojma

    Pssst. to je čisto fiziološki... izvan tvoje moći... mirišete jedno drugom ( sva sreća da kongresi ne traju dugo) ;)

    avatar

    13.04.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • Nilo

    Nema na čemu, no ne kužim zašto.:)) Nečime sam te inspirirala?:)) Potpuno sam bila u pravu kad sam napisala da si umjetnica života, svakim postom nam to potvrđuješ. Mislim da niti uvijek ostaju, čak i onda kada nam na svjesnoj razini nisu više (toliko) bitne. Mi se sastojimo od tih niti, od ljudi koji su prošli kroz naš život. Svi oni ostavljaju trag, dobar ili loš. Ako je trag dobar, događa se ovo što se upravo sada tebi događa.:) Divno je sjetiti se udvoje da smo jednom negdje imali nešto posebno, nešto nedodirljivo. I vi se sjetite svakim pogledom koji si uputite. Sada mi je definitivno prerano, no pretpostavljam da ću jednom moći sresti svog bivšeg dečka i sjetiti se samo onih lijepih stvari, bez tuge, bez čežnje. I biti sretna jer sam ih doživjela. Mislim da takav stupanj dolazi s vremenom, bez obzira na to tko je donio konačnu odluku. Nadam se da me kužiš. Krleža je lijepo rekao ono o ljubavi, no nisam sigurna da bih se složila s njim. Jer ako je ljubav dar, onda je samo rijetki mogu doživjeti? Hm, hm... Ja baš mislim da je vještina, odnosno spoj mudrosti i vještine.:) Za ovu tvoju konferenciju...ma ja znam da si pomela mušku većinu.:) Upravo zato jer su oni većina.:)

    avatar

    14.04.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Slatka si kad opisuješ sebe u duštvu velikih znanstvenih faca, tako sam se i ja nekad davno osjećala, vremenom shvatiš da je za veličinu većine njih zaslužno to što se dobro prodaju, ja zahvaljujem internetu jer bar je sad sve jasno, ukucaš nekog i vidiš koliko vrijedi, ali na to sam morala čekati godinama...
    A osjećaj u vezi bivše ljubavi? I to mi je simpatično, ja općenito volim bivše ljubavi i takve situacije, baš sam jutros ručala s blogericom Korom i rekla kako volim sve bivše momke na neki način...
    U svakom slučaju uživaj...

    avatar

    14.04.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • kvaka 22

    Tajna.Tajne povezuju jače nego ljubav.A ako je tajna u ljubavi, privlačna sila je jednostavno neodoljiva.Idi kući.
    Ili lijepo ostani, pa snosi posljedice, ha, ha.

    avatar

    15.04.2007. (00:38)    -   -   -   -  

  • Homeless

    Ovo je teško čitati i ostati ravnodušan :-( , definitivno neke niti uvijek ostanu i nikada se ne raspletu, zbunjuju ali daju i nadu... izmame suze ali i osmjeh!

    avatar

    15.04.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • pipi_piaf

    zona, da, izgleda da feromoni ipak imaju svoju ulogu...:-)
    nilo, hvala na povlaštenome mjestu koje sam zauzela na tvome blogu. i na tome što smo se upoznale:-):-) jest, citirala sam promatrača, odnosno krležu, zato što je citat vrlo upečatljiv i impresivan toliko da bi čovjek pomislio da to kako je krleža interpretirao ljubav prava istina. ali nije tako: stavio je znak jednakosti između poezije i ljubavi, stoga sam i napisala da je poezija (slijedom time i ljubav!) - vještina. pjesničko/ljubavno umijeće. kužim te što pišeš, dakako, čežnja je zeznuta stvar... i mislim da, barem sudeći po susretu s mojom bivšom ljubavi nakon zaista mnogo vremena, čežnja nikada posve ne nestane. možda jedino nije toliko jaka da bi nadvladala razum te da bi nas potakla da zbilja i učinimo nešto s tom čežnjom. drži se, sve će biti OK:-)
    majstorice, znači, razumiješ feeling...? joj, strašne su mi te moje nesigurnosti! nakon puno godina će nestati? nadam se!:-)
    kvaka 22, da, možda je to nešto stvarno - tajna... njezino dijeljenje...

    avatar

    15.04.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • kvaka 22

    Ljude uzbuđuje činjenica da znaju nešto što drugi ne znaju. Ta činjenica može biti temelj za vezu.
    Ni bolji ni lošiji od drugih:)

    avatar

    15.04.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    samo da kažem kako sam sad primjetio pjesme sa strane i moram reći da sam oduševljen
    a post - emocije - ne znam

    avatar

    19.04.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • Naofnyn Watteh

    zagusljiva vrucina. wholesale refurbished laptops

    avatar

    24.09.2009. (23:36)    -   -   -   -  

  • Ratxtel

    skroman D. Ali kad god Mr. James Dillingham Young dosao kuci i refurbished laptop computers

    avatar

    25.09.2009. (05:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...