Komentari

teea15.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lena15

    otprilike znam kako ti je...razočarala si se......a ja sam to doživjela i previše puta....
    znaj da nikome ne treba vjerovati previše,svi ti prijatelji su samo prijatelji koji ti jednom mogu zabosti nož u srce samo jednim svojim postupkom....ne daj se!!poželjet će te natrag.
    dobra si ti...nije ni od njih u redu za to što su napravile,ali možda jena od njih nije mislila ozbiljno dok te šprdala....jer jedna možda ima utjecaj na drugu pa ova radi samo što i ova druga...ne znam,znam samo da nikome ne treba previše vjerovati čak i ako misliš da treba ko zna što se može dogoditi.....kako te može razočarati...nije uvijek tako....ali ja sam ti samo pokušala pomoći....nadam se da sam uspjela....navrati do mene.....pussa-trebale su se smijati tome što ste radile zajedno dok ste bile pijane,a ne samo tebi dok nisi mogla raditi ništa..

    avatar

    13.04.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  • 4evercrnka

    da i ja sam sigurna da znam kako ti je...
    i kao što lena kaže, ne treba nikom previše vjerovati..
    ipak svi smo mi drugačiji i povrijede nas različite stvari, za neke mislimo da je to glup razlog da izgubimo povjerenje i prijateljicu ili možda pravi... ali što je najgore taj ko te povrijedi ni ne primjećuje da vrijeđa svoju NAJBOLJU PRIJATELJICU!!!! ajd drži mi se matea.. PUSSA- vellika i samo za tebe!!

    avatar

    13.04.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • 4evercrnka

    E i vidjela sam kod lene u komentarima tvoj mail pa..mogu si ga uzet i poslat ti koji...??

    avatar

    13.04.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • šokčevićka

    ej, ostavila sam komentar kod tene u kojemu je moj mail, sam ti želim reči da koliko ja znam ti jučer nisam ništ rekla,a ti odluči oćeš se dalje družiti samnom ili ne.......????????ja se uopće neželim svađati, jer mi nije do svađe, pogotovo ne sada. a ti mi svoju odluku pošalji na anasokcevic@net.hr , ili ak imaš nešto još protiv mene onda mi se slobodno možeš izlajat u mailu?!?!čekam!

    avatar

    13.04.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • charlotte7

    ej nemoj se ti meni živcirat oko tene i tih tvojih "naj" frendica..poznavala sam za tenu za nju se ne treba previše vezati niti joj previše vjerovati..u životu jednostavno postoje osobe koje će te nekada iznevjeriti ali moraš se na to naviknuti nemoj sve primati k srcu...kiss

    avatar

    14.04.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...