Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Zoran Oštrić

  Bok, Peratoviću! Nisam ja od jučer bloger - ovo je tek prvi put, da sam pod svojim imenom! Tebe sam, narvn, davno zapazio. Počeo sam prije tri godine, prije ovog otvorio četiri bloga, na jednom sam još uvijek aktivan, od drugog sam složio knjigu, pa tko zna, možda se nađe i izdavač!

  Pratim povremeno što pišeš, želim it svako dobro, kao kolega (da, jpš povremeno pišem kao novinar, evo jučer sam završio jedan intervju, a uostalom i neki napisi na mojem blogu su novinarstvo, ne? Na ono blokiranje spomenika "Prizemljeno Sunce" kafićem ja sam, možebitno, prvi reagirao - pa sam i poslao kolegama novinarima!) i kao borac za prava čovjeka!

  avatar

  13.04.2007. (17:12)    -   -   -   -  

 • Cop

  Ovaj Smokvina je ipak puno bolesniji nego sto se to u pocetku cinilo !

  avatar

  13.04.2007. (20:49)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @Cop, nemam sad vremena za iscrpniju analizu Reljićeva intervjua. Imam terenskih obaveza. Smiljana je "posao" uveo Manolić koji je s njegovim stricem bio u partizanima. Reljić lupeta "pozitivno" o Norcu, a bio je jedan od glavnih svjedoka optužbe protiv Norca i Oreškovića. On je sudu dao audio iskaz Ivana Dasovića kojim se tereti Norca za ubojstvo one žene. Itd. Sad se ušmajlhava HDZ-u i "osvećuje" SDP-u. Osjeća se moćno jer je preko Karamarka uvalio nekolicinu svojih kadrova u SOA-u, a kako čujem, i sam je, temeljem ugovora o djelu, angažiran kao Karamarkov savjetnik. Samo ti raspali svoju analizu dok ja ne "pješke" ne skupim još neke infoe.

  avatar

  13.04.2007. (21:46)    -   -   -   -  

 • Cop

  Uhu, a znas za "Dasovicevu" kasetu !? Karamarko i njegova kadrovska i organizaciona politika je vise nego katastrofa, pravo pitanje je kome uopce treba takva SOA !? Politicari uopce nisu svjesni koliko se mogu uzajebati temeljem njihovih super tajnih informacija i saznanja ! Sto se tice analiza, zapravo vise komentar probati cu, kao i ti moram naci vremena ! Pozdrav.

  avatar

  13.04.2007. (23:10)    -   -   -   -  

 • ja

  Reljić-tužio je novinarku Slobodne zbog kleveta...U Murteru su muljali ( zajednički restoran ? ili u kući jednog restoran drugog a i o nekoj jahtetini je bilo riječi ) on i Markov - saborski zastupnik HSS-a, sad u saborskom Odboru za nadzor tajnih službi. Sve je to i ajme i joj.

  avatar

  14.04.2007. (16:49)    -   -   -   -  

 • Cop

  Zac, nema potrebe za analizom reljiceva interview-a, jer kada se procita po drugi put samo se uvjeris da nista nije ni rekao, ali koliko je vrijedio, toliko mu je i interview vrijedan ! Steta sto nije spomenuo kako ga je pok. Tudjman htjeo smjeniti krajem 1994. godine, pa kako su Jarnjak & comp. "organizirali" njegovo spasavanje (ovo samo spominjem jer je S.R. naveo kako ga je FT uvazavao !!!)!

  avatar

  16.04.2007. (01:51)    -   -   -   -  

 • štit

  18.09.2013., srijeda
  HRVATSKA NIJE NI DVA MJESECA U EUROPSKOJ UNIJI, A VEĆ IMA SANKCIJE

  Cirkus - SDP - i Sabor RH.

  Ne mogu još vjerovati da u ovoj ne više "socijalističkoj Hrvatskoj", nego "ljevičarskoj Hrvatskoj" još uvijek postoji tako zaostao i naivan narod. Gledam danas izravni prijenos Sabora RH, preko HRT4 i pitam se; jesu su li stvarno svi "masovno bolesni na mozak?" Premijer Zoran Milanović (SDP) na očigled svima laže i svoju nasilno - terorističku "duhovnu gubu širi", po svima. To nema više veze sa zdravom pameću. Usmrdjela oporba HDZ-e i druge stranke i nezavisni parlamentarci "danas su zabili nož u leđa" Hrvatskom narodu, jer licemjerno su prešutjeli sva katastrofalna događanja u ovoj zemlji... I saborska rasprava je mlako prošla bez pravih odgovora.

  Ova vlast skriva najveće kriminalne zločine - uvela je tobože sanacijsku upravu u bolnice, a u biti to su političke sinekure koje će sakriti ukradene milijarde kuna iz zdravstva. Gdje i u što su ti silni novci otišli?! Ministar zdravstva Rajko Ostojić je danas odgovarao na "bijeli telefon" građanima u vezi današnjeg općeg štrajka u bolnicama. Bolje bi bilo da DORH i USKOK na čelu s Mladenom Bajićem naprave istragu - gdje je novac i tko ga je ukrao. Mogli smo na istom tom programu HRT4 čuti vijesti na engleskom jeziku.

  ----------------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru

  Članaka; 1681

  avatar

  22.09.2013. (08:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...