Komentari

suffering004.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ines

    Ne bih menjao tuge srca moga za radosti koje osjecaju mnogi. Niti bih suze, koje pecal u svakom dijelu moga bica izaziva, pretvorio u smijeh. Zelim da moj zivot ostane jedna suza i jedan osmijeh.
    Suza da procisti moje srce i pruzi mi razumevanje zivotnih tajni i skritih stvari. Osmijeh da me ucini blizim mojoj braci i da simbolise moje velicanje bogova.
    Suza da me sjedini sa ljudima slomljenih srca, osmijeh da bude znak moje radosti sto postojim.
    Radije bih da skoncam zudeci i ceznuci nego da zivim u ocajanju i beznadju.
    Zelim da glad za ljubavlju i lijepotom bude u temeljima duse moje jer vidjeo sam da su si ti najnesrecniji od svih ljudi. Cuo sam uzdahe onih koji ceznu i zude i to je najprijatnija od svih melodija.
    Kako se primice vece, cvijet zatvara svoje latice i tone u san, grleci svoje ceznje. Kako se blizi jutro cvijet otvara usne da susretne suncev poljubac.
    Zivot cvijeta je satkan od zudnje i zadovoljstva....
    Jedne suze i jednog osmijeha.....

    Halil Dzubran

    avatar

    14.04.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • Pinky =)

    zivot je tvoj ono sto smatras da trebas voljeti...tko smo svi mi?pitam se i ja...ja sam mozda samo slomljena dusa koja trazi tek tren da osjeti da je snazna i da ce uspjet uz dobre duse andela...mrlja u nama samo dokazuju da ih trebamo obrisat i tek tada bit ponosni na sebe sto smo uspjeli...samoubojstvo je teska rijec,ne zelim da na to razmisljas....uzivaj u zivotu,nemoj da ti vrijeme prode samo tako...zalit cemo svi jer smo toliko toga trebali napravit...kad tad doci ce dan kad ces se osmijehnut na zivot,na radosti koje ti pruza,na prijatelje koji te toliko vole...pruzaju ti carstvo gdje trebas osjetit da te jedino oni pravi mogu spasit da uspijes...svoju knjigu otvori i nek zraci onim sjajem snage...mladenacke duse i ljepote...okreni se zivotu i vidjet ces da moze biti i caroban..ja sam uz tebe..pusa

    avatar

    14.04.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • Jelena

    mislim da smo stvoreni da istražujemo sebe. da saznamo tko smo, zbog čega živomo, što zapravo želimo...neki to shvate brzo, a nama nekima treba puno više...mislim raći da nam treba puno vremena da od sebe izgradimo potpune osobe sa svojom osobnošću. bye

    avatar

    15.04.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • Just do it!

    Ja mislim da mislim ono što sam mislio,a ne mislim misli!!!

    avatar

    15.04.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...