Komentari

tomofexpirience.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • magdalena

    petak 13,,dan kao i svaki drugi,,meni barem..a ti lijepo i hrabro kroči među kak ti ono veliš žene u klimaksu ...ako si imamo kojeg dečka nadam se da si ga zbilja odnio na sladoled....pozdrav od mene koja još nisam u klimaksu.. :))

    avatar

    13.04.2007. (13:05)    -   -   -   -  

  • Paix

    Meni je petak 13 zapoceo sa jednim super događajem (imala sam uspjesnu prezentaciju) i losim (zaglavila sam, u liftu). Tako da mi je petak 13. u globalu sasvim neutralan dan.
    I kako da ti pomognem oko bloga? Hehe. Ide ti sasvim dobro. :-)

    avatar

    13.04.2007. (16:21)    -   -   -   -  

  • Žena zmija

    haha, ljudi se nikada ne mijenjaju bez obzira na godine i doktorate itd.,
    babe uvijek ostaju babe, zavidni, ljubomorni, naivni, glupi, pametni itd...
    meni je petak 13 prošao super, nakon posla ostala u gradu na kavi, jednoj, drugoj, trećoj, pa jeger, pa doma i grand finale izlazak do kasnih jutarnjih sati, blago meni!!!!!!!!!!!!!!
    see you

    avatar

    14.04.2007. (19:39)    -   -   -   -  

  • Žena zmija

    čuj s ozirom na današnje muškarce i njihovu poduzetnost ne bih se čudila da zastranim, haha

    avatar

    14.04.2007. (21:41)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    ha, ha, ha, zamišljam te kako se trudiš svako malo okrenuti leđa babama u klimaksu, samo da se ne moraš suočiti s brdom pitanja...nego, znaš, sigurno, ali sigurno su te iskomentirale i istračale,a najvjerojatnije ima i onih koje će ti uz pitanja o klimaksu slati još kojekakva pitanja...pazi se;))

    avatar

    15.04.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • danira

    He he, nema veze, bolje da si imao hrpu žena oko sebe nego muškaraca... ;)

    avatar

    15.04.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  • Tom of expirience

    monita .... pa ustvari i mene su tracali kad sam zavrsio... jasno mi je to :D cuo sam svasta nakon toga :D al to je to :D ocekivao sam to ... ti njima pomazes oni tebe ... heeheh

    @danira - neki put je bolje radit sa muskarcima nego zenama... ranije ..sam znao da najgori san i najgori kosmar u zivotu je zena koja se nije sexala vise od mjesec dana i zena koja je u pms... onda oni ubijajuuuu... cuvaj se tih zena :D :P a sad... uradicu edit na ovu tezu :d cuvaj se zena u klimaksu :D oni su gori ... :D
    a i zena kad dodje... znas da si ti kriv za sve, dezurni krivac... a i zbog toga sto si musko :) sto nema na kome izbacit komplekse i nervozu kod kuce, jer ne moze na muza, ne moze na djecu, pa dodje k meni i vice i kaze sve sta ima... jer nema novaca, jer joj dosadno, jer muz ne obraca paznju, jer nije gledala zadnju seriju na tv od onih spanskih sapunica, jer ne zna sta ce danas kuhati, sta ce obuc, i brdo tih stvari.... i da na dovrzim koleginice koje pricaju samo o masturbiranju i sex... kako su prekjuce posexali nekog, kako je jedna dobila fantastican orgazam nakon neke nove tehnike masturbiranja... hmmm tako da... neki put kazem sebi.. bolje je radit sa muskarcima... oni ne pricaju previse :) ne vicu i ne psovaju i dramatiziraju :) il bar psima hehehe :D
    malo sale nije na odmetu :)

    avatar

    16.04.2007. (16:42)    -   -   -   -  

  • ofcamarica

    Nemoj se bojati žena, neće ti one ništa... ;)

    avatar

    16.04.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • horny_247

    evo pomislila sam.. i šta'š sad? :p :D čime se ti to baviš, šta si ti neki doktor? ;) (pozz od tvoje nove simpe hahaha lol) :)))))

    avatar

    16.04.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • Vebug

    kao njegov reljef koji je neugodan bratic, kojega nije vidio od find refurbished laptops

    avatar

    24.09.2009. (01:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...