Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • kbk kutina

    Neke stvari su se u međuvremenu promijenile, tako da copypaste baš netreba previše koristiti.

    Ana Znaor je ujedno najuspješnija športašica - kadetkinja u cjelokupnoj hrvatskoj športskoj povijesti jer je s 12 godina starosti vlasnica čak 5 svjetskih zlatnih medalja!

    Treba promijeniti u
    Saskia Božić je ujedno najuspješnija športašica - kadetkinja u cjelokupnoj hrvatskoj športskoj povijesti jer je s 12 godina starosti vlasnica čak 8 svjetskih zlatnih medalja!

    Izvor kbk-kutina web

    avatar

    13.04.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Ništa na svijetu nije za dovijeka - pa tako niti neki stari tekstovi. Ovaj takst kada je pisan imao je intenciju naglasiti one PRVE - prvog osvajača medalje na svjetskom prvenstvu, prvog osvajača medalje na svjetskom kupu, prvog ovog, prvog onog ... pa je tako točan prvi dio pasusa koji kaže:
    Prvi pobjednici Svjetskog kupa za kadete u Debrecenu su bile Ana Znaor iz Malinske i Ivona Roca iz Šibenika 1999., a Dinko Marković iz Kutine 2002.

    Drugi dio, na koji ukazujete, više ne stoji, Točna je konstatacija da je u ovom trenutku kadetkinja SASKIA BOŽIĆ iz Kutine najtrofejnija hrvatska sportašica te dobne skupine. I to je dobro - dobro je da dolaze mladi, da "smjenjuju" starije i nastavljaju i popravljaju njihova postignuća. Nije dobro da oni koji bi to trebali znati i pratiti takvo što propuste. Nadam se da će mi Saskia (za koju znam da čita ovaj blog) oprostiti.

    U svakom slučaju čestitke Saskiji, pripremiti ću širi post o tom "čudu od djeteta", mada je već na stranicama ovoga bloga u postu "Saskia i Kutina" bilo riječi o toj mladoj sportašici.

    Hvala na ukazivanju na propust, isprika čitateljima i posebno Saskiji, a poziv svim kadetkinjama - dostignite i prestignite Saskiju.

    avatar

    13.04.2007. (14:42)    -   -   -   -  

  • bore lee

    nije Hrvoje Ivčetić - Požega!Nego Hrvoje Čiktić-Dugi Rat.

    avatar

    13.04.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • bore lee

    nije Hrvoje Ivčetić - Požega!Nego Hrvoje Čikotić-Dugi Rat

    avatar

    13.04.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • x2

    Na stranicama Kutine piše da je sportski uzor Saskije - Andreja Ivas iz Vodica. Može li o njoj kakova reportaža na ovom blogu. Mislim da do sada o njoj nije pisalo, a ona je to svakako svojim rezultatima više nego li zaslužila. Pozdrav cijeloj sportskoj obitelji Ivas i bravo za tatu.

    avatar

    13.04.2007. (16:18)    -   -   -   -  

  • :-))

    Kad se barata podacima i tekstovima starim 5 godina onda svakako ima puno nepravilnosti. Nemam ih želju sve ispravljati. Ipak, kad se ponovno na ovom blogu piše o usporedbi rezultata naših izvrsnih kickboksačica Ane Znaor i Saskije Božić onda je istina sljedeća. Ana Znaor je najuspješnija kadetkinja u cjelokupnoj hrvatskoj športskoj povijesti pa je logično da je isto to i u kickboxingu. Zašto? Zato što su kadeti i kadetkinje u kickboxingu športaši zaključno s 15 g. starosti. Ana je rođena 1990. Do kraja 2005. je bila kadetkinja, a do tada je osvojila 18 SVJETSKIH medalja u jedinoj priznatoj federaciji WAKO. Od tih tadašnjih 18 svjetskih medalja njih 10 je zlatnih. Također, do tada je postala svjetska SENIORSKA viceprvakinja i dvostruka seniorska viceprvakinja svjetskog kupa.

    Struktura tih medalja do kraja 2005. je sljedeća: 18 svjetskih medalja, od čega 10 svjetskih zlata, 6 srebra i 2 bronce. Dva puta svjetska prvakinja (juniorska 2002. i kadetska 2004.), svjetska seniorska viceprvakinja 2005., svjetska juniorska viceprvakinja 2004., sedam puta pobjednica svjetskih kadetskih kupova (1999., 2000., dva puta 2002., dva puta 2004., 2005.), pobjednica svjetskog juniorskog kupa (2005.), četiri puta drugoplasirana na svjetskom kupu (seniorskom 2004. i 2005. te kadetskom 2003. i 2005.), dva puta trećeplasirana na svjetskom kadetskom kupu 1998. i 2001.

    Zanimljivo je da kad je Ana Znaor imala 12 godina nije postojalo svjetsko kadetsko prvenstvo (kao kasnije kad je Saskija bila te dobi) pa je Ana te 2002. postala svjetska juniorska prvakinja do 19 godina starosti! S 13 godina je bila najmlađa seniorska državna reprezentativka i osvojila je (ne zauzela po ždrijebu) peto mjesto na seniorskom SP u Parizu 2003. Ako se na varam naša izvanredna Saskia ipak nema niti ukupan broj svjetskih medalja kao Ana Znaor niti su one takvog značaja, odnosno takve težine. Koliko znam, Saskia još uvijek nema ni jednu svjetsku juniorsku, a kamo li svjetsku seniorsku medalju. Mislim da Saskia također još uvijek nije postala ni državna seniorska prvakinja, a Ana Znaor je to od svoje dvanaeste godine. Bez obzira na sve Saskia je zaslužila sve pohvale, ali na žalost, svjetsko športsko čudo kao što je to Ana Znaor se možda nikad više neće ponoviti u povijesti borilačkog športa. Koristim priliku napomenuti da povijest nije stala na 2005. pa je Ana Znaor u međuvremenu prošle godine osvojila još dvije svjetske medalje: zlato i srebro na svjetskom juniorskom kupu. Na žalost je u finalnoj borbi zaradila prvu ozljedu u životu. Nakon toga je imala dvije medicinske operacije i 10 mjeseci stanku. Zato je propustila juniorsko SP u Zadru i seniorsko EP u Portugalu. Ipak, njen povratak je uslijedio prošli vikend u Bihaću gdje je osvojila dva seniorska zlata i titulu najbolje. Nadajmo se svi da to znači njezin povratak staroj slavi i novim natjecateljskim uspjesima … ah, da … i novom nedostižnom broju svjetskih medalja kojih je sada 20! :-))

    avatar

    15.04.2007. (02:02)    -   -   -   -  

  • nik

    Dragi naš predsjedniče,
    zašto misliš da netko osporava uspjehe tvoje kćeri Ane. Ovo što si sada raspisao je opće poznata stvar. Ukazano je bilo na dio u postu
    Ana Znaor je ujedno najuspješnija športašica - kadetkinja u cjelokupnoj hrvatskoj športskoj povijesti jer je s 12 godina starosti vlasnica čak 5 svjetskih zlatnih medalja!
    koji jednostavno nije više istinit budući ga je vrijeme pregazilo i ništa više. Tako je to sa vremenom a i sa nekim podacima, nezaustavljivo ide naprijed i neda se zaustaviti.

    avatar

    15.04.2007. (08:33)    -   -   -   -  

  • vanka regule

    Što se to naš predsjednik odmah uzbuđuje kada mu kćer u nečemu nije više naj. Bilo bi lijepo kada bi tako raspisan bio i o drugim stvarima. Ovdje se javlja radi jedne rečenice i napiše o njoj cijeli tekst dovoljan za jedan lijepi post, a o važnim stvarima za savez šuti i ne diže ni glas ni glavu. Ovaj očinski dio mu očito bolje ide, ali daj nam malo druže predsjedniče piši i o drugim stvarima.

    avatar

    16.04.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima

    uh, jeboto što nas ima...
    Naravno da se naš "dični" predsjednik uvijek javlja kada je u pitanju netko njegov ( svaka čast Ani ), a da šuti ko zaliven kada ga su u pitanju stvari o kojima ne voli razgovarati.

    Naime do sada još nisam vido njegov komentar na održanu Skupštinu Saveza o kojoj je već bilo mnogo riječi na ovom blogu. Mnoge od nas živo zanima financijsko izvješće za 2006. godinu, financijski plan za 2007., plan rada za 2007. i još mnogo toga o čemu na Skupštini nije bilo niti riječi.

    Također nisam vidio ni komentar u svezi službenog automobila kojeg koristi u privatne svrhe, a koji je kako kolaju komentari kupljen isključivo na njegovu inicijativu, jer nitko živ nije vidio dio ugovora u kojem INA kao glavni sponzor zadnjeg SP-a u Zadru uvjetuje kupnju tako skupocijenog automobila. Isto tako niti jednom rječju ne spominje nužnost donošenja odluke IO o načinu korištenja službenog automobila a ne daj Bože da se popriča o tome da li je tako skupocjen automobil uopće nužan ili bi Savezu bio dovoljan i neki manji i jeftiniji auto.

    Zatim nitko živ nije vidio ugovor sa Top Tenom kao glavnim dobavljačem zaštitne opreme za Svez i tako dalje, i tako dalje ....

    Predsjedniče tvojoj kćeri svaka čast ali ............

    avatar

    16.04.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • MRZIM KICBOXING

    koji smjeh :)))

    avatar

    16.04.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • Koogla

    Ana Znaor je osvojila previše medalja...

    avatar

    16.04.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • Koogla

    uh jebote što nas ima i postavljamo neka interesantna pitanja...ovakve "crviće" sumnje treba pobiti u samom nastanku i to transparentnošću i točnim, lako provjerljivim informacijama...jer ako se ti "crvići" ugoje i narastu mogle bi padati glave!!!

    avatar

    16.04.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • ante

    Svakako treba udarati u glavu , i to transparentnošću. To navodno znači prozirnošću, i to ne "prozirnošću" već javnim radom, otvorenošću i slično.

    avatar

    16.04.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • .....

    kako naš predsjednik brzo odgovara kad je u pitanju njegova Ana a kad se radi o stvarima sa skupštine onda odgovora nema.

    avatar

    17.04.2007. (08:37)    -   -   -   -  

  • jasmin

    Odličan zaključak. Da je Ana Znaor najbolja saznali smo istog dana, na ostala pitanja jednostavno nema odgovora. To ga ne zanima ili ne želi odgovoriti, kako kaže lot to nije za javnost.

    avatar

    17.04.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • vice

    jebi ga kada su pitanja teška.

    avatar

    17.04.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • brzi

    "-69 kg Anđelko Mladenović - ("Mladost" - Varaždin)"
    ne mogu vjerovat da je brada nekad bio manji od 70kg :-)

    avatar

    19.04.2007. (12:22)    -   -   -   -  

  • ante

    A šta ćeš brzi, anno domini 1976

    avatar

    19.04.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...