Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Optionmaster

    Razocaravajuce malo komentara na ovako vazan unos! Mozda se citatelji i ne slazu sa ovakvom mojom ocjenom uloge Maste u trejdanju ali bi volio onda i O TOME procitati neki komentar. Ovako ispada da vas samo zanimaju tipovi iz Marketa dok unose o kreativnosti, masti i slicne ... preskacete? hmm

    avatar

    13.04.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • Bundy

    Priznajem, nisam pročitao. Ostavio sam za vikend jer imam pune ruke posla oko drugih stvari, a i Schafferov prvi trejd je stigao, pa evaluiram svoj potez (što sam nezaštićeno kupio opcije) i način ovakvog trgovanja.

    avatar

    13.04.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • felix...

    ..vijest(pretpostavljam da se radi o informaciji dostupnoj javnosti?)- u trejd
    ...informaciju(informacija dostupna užem krugu ljudi?)- u zaradu
    ...podatak(po defaultu je opet informacija)= u poziciju?

    Kada bi barem malo pojasnio,jer zarade bez planiranja pozicije ili trejda u krajnjem slučaju nema.Informacija u širem smislu obuhvaća i vijest i podatak te obrnuto.Na što si ciljao?Koja je razlika između vijesti,podatka i informacije?
    Potpuno zbunjujuće i nejasno unatoč mašti. Ipak je ovo aktivnost koja ne trpi relativiziranje za razliku od Ajnštajnove teorije.

    avatar

    13.04.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    @FELIX: e to, barem malo polemike! To sto pitas -sve to su zapravo genericki gledano - sinonimi a cijela struktura je zapravo PREMETALJKA! Takodjer bi mogli napisati pretvoriti VIJEST -u POZICIJU a
    recimo INFORMACIJU -u TREJD a PODATAK u ZARADU! Kuzis!?
    TREBA MASTE ZA shvatiti ovaj unos koji govori O MASTI! To je na neki nacin unos i test koliko ste i sami MASTOVITI! Nemastovite ljude ovo ce iznervirati! Ovo nije opis ZAKONA TREJDANJA NITI UKALUPLJENIH FORMULA i nemoj mi reci da je Ajnstajnova teorija MANJE VAZNA od naseg trejdanja i zato ona MOZE biti relativizirana a mi ne mozemo/smijemo? Pa mi smo mravi koji premecemo neki novac simo-tamo sa pozicija vjecnosti, svemira i relativiteta vremena i prostora! Uz sve to sto smo ozbiljni i marljivi za ovo sto radimo ne smijemo pretjerati u ozbiljnosti svega. Drzite MASTU uvijek pri ruci dok trejdate... to vam je moj savijet!

    avatar

    13.04.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • felix...

    Nije riječ o tome kaj je više manje važno,već o činjenici da satove ne možeš popravljati čekićem...neki mogu,ali:)
    Možda bi bilo lakše povećati crvotočinu sa mikrorazine(vjerojatno znaš da na redu veličina manjih subatomskih čestica u praksi egzistira najmanje 5 dimenzija),pa smo po prorodi stvari i mi sami višedimenzionalna bića jer smo od istih sastavljeni.
    Lakše se primiti fizike i Ajnštajnove teorije...i napraviti vremeplov nego vječno razmatrati ekonomske pokazatelje,ovo i ono bez garancije ...ha ha ha
    Prirodne znanosti su mi uvijek privlačnije od tzv.društvenih,iako ekonomija u pravom smislu uopće ne spada pod određenu znanstvenu kategoriju.Zato je često neprobavljivo dosadna.
    Uostalom ni opcija ne bi bilo bez matematičara,a fizičari su daleko traženija i cjenjenija "roba" na Wall Streetu od ekonomista:)

    avatar

    14.04.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Eto.. sad smo se sreli u 5toj dimenziji ! To je to... filozofija, masta , opustanje koje nas malo izdize iznad svih onih zadrtih trejdera uzeglih ociju! To ti je kao kad odes na ples i trazis zensku .. ako DESPERACIJA ZRACI iz tebe, vecina ce te dropnuti ko vruci krumpir.. Ako si COOL i opusten, prilazis stvarima sa mastom, smirenjem, samouvjerenjem i sa blagom zainteresiranosti umjesto desperatne UZEGLOSTI onda imas itekakve sanse.. Ovo je o tome!

    avatar

    14.04.2007. (01:45)    -   -   -   -  

  • felix...

    Ma nemoj se ljutiti,ali ti nemaš pojma o barenju ženski.Pogledaj ovog domaćeg don juana kamijinđžiju,političkog odličnika,uglednog saborskog zastupnika iz strane države u hrvatskom saboru sa hrvatskom putovnicom.Kakvi top trejderi? Ovo je slika i prilika tzv.domaćih bogataša i uspješnih ljudi.Što smo tek onda mi kad nas ovakvi zastupaju?
    Ipak u barenju ženski je nenadmašan i tu mu moramo svi skinuti kapu.Pravi primjer iz tvojega gornjega opisa...hahahaLINK

    avatar

    17.04.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    svaka cast... tip je zavodnik i pol...hahaha

    avatar

    17.05.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...