Komentari

lingua.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Juliere

    Taman sam htjela poviriti da vidim jesi li nesto napisala...
    Zeno rasplakala si me, nekako od tuge ali i od srece koliko snage ima u tim malim stvorenjima da toga nismo ni svjesni. Od njih puno trebamo nauciti, jer smo mi "to nesto" odrastanjem izgubili (ili sakrili u sebi).
    Grlim vas sve.

    avatar

    13.04.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • njunjo

    bila sam danas na onkologiji u klaićevoj. ej #super mama#, u ta 2 sata mi nisi izašla iz glave. ma nemaš pojma kak mi je drago kaj imaš tak lijepe vijesti. glavu gore, smiješak na lice i ne, ne nema više suza.juhuuu
    sretan ročkas klincima, a tebi i mužu pozdrav
    bok, njunjo

    avatar

    13.04.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    # Draga Juliere, drago mi je da si opet s nama :), nisam te htjela rasplakat. Ne mozes niti zamislit koliko ti malci mogu pretrpit bez da trepnu okom. Eto, Pikula ima savove na prsima gdje je bila sonda, a on kaze: ma nema veze, mama, to ce se osusit i otpast :) Dobro si rekla da mi moramo od njih ucit, vjeruj mi da ja ucim svaki dan, nevjerojatno !!! Ali, ja mislim da s odrastanjem nismo izgubili " ono" , samo smo malo zametnuli, ako malo protresemo stvar, ispliva to u nama !!!! Draga moja, zelim ti stvarno da i tebe zapahne miris majcinstva, da i ti svoje dijete ljubis u celo sto skorije moguce !!!! I mi tebe grlimo i saljemo ti pusu i citamo se jos !!!!!

    # Njunjo, draga moja, ja se radujem sto dragim ljudima mogu reci lijepe vijesti. Pogotovo onima koji su bili uz nas. Vjeruj mi, smijesim se cijelo vrijeme, mislim daljudi misle da nesto sa mnom nije u redu, ne mogu se nagledat Pikule. Suza koja, moram priznat, kapne, ali to su suze radosnice. Hvala ti na sretnom rodjendanu, stvarno je sretan :) Pozdrav i tebi, njunjo, i hvala ti na svemu !!! Pusa :)

    avatar

    13.04.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Vratih se iz Zagreba, i dosla sam odmah na tvoj blog.
    Divna ,divna vijest.

    avatar

    15.04.2007. (15:53)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    Draga Zvrkica, hvala ti sto si se javila :) nadam se da ti je bilo lijepo u Zagrebu ( a kako i ne bi :), eto, drago mi je da i sa tobom mogu sve ovo nase podijeliti. Pusa, hvala ti i citamo se !!! Pozdravi Zvrka !

    avatar

    15.04.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • babl

    veselim se s tobom!
    pošalji mi na moj e-mail svoju poštansku adresu i tvoji klinci dobit će mali dar.

    avatar

    17.04.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Draga moja, i tu ću ti napisat koliko sam sretna i kako se radujem, smijem i plačem skupa s tobom - presretna sam zbog vas, presretna.
    I usput, srećo moja, moja TS, sretan ti rođendan, vjerujem da ti je najsretniji do sad sam po sebi al nek bude još sretniji :)

    avatar

    18.04.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • Daisy

    Citam te i ne komentiram... Divim se vašoj hrabrosti i često ispustim suzu nad vašim borbama... Drago mi je što vas je konačno nešto stvarno lijepo zadesilo :)

    avatar

    18.04.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    # dragi babl, jako mi je drago da si ovdje i da dodjes naviriti u nas mali kutak. hvala ti ! tvoj blog mi je cesto pomogao da se nasmijem ili odlutam daleko i nakratko zaboravim ovo...:)

    # Bigi, lijepa moja, hvala ti jos jednom na cestitkama za rodjkas. Stvarno je kao da sam se drugi put rodila, moje dijete se smije i nista ga ne zulja, najveci poklon koji mogu zamislit !!! Pusa, jube !!!

    # Daisy, lijepo od tebe sto si nam svratila. Nadam se da je nasa borba zavrsila i da se mozemo usuditi disati punim plucima. Hvala ti na lijepim rijecima :)

    avatar

    18.04.2007. (23:51)    -   -   -   -  

  • Misela Rogoznica

    ja sam isto samo jedna mama ovo sta sam procitala jako me rastuzilo naime moja curica rodena je od 5 i pol mjeseci trudnoce svasta smo prosle da te ne opterecujem sad.Zeljela bih da niko ne osjeti takve stvari ali kad se vec dogodi moramo biti jaki. Veliki pozdrav iz suncane rogoznice od mame Mišele

    avatar

    19.04.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    Draga mama Misela :), mislim da mogu reci da znam kroz sto si prolazila sa svojom bebom. Periode straha, nade, ocaja, tjeskobe...uistinu, to nas sve jaca, ali najtuznije je sto ta mala stvorenja moraju trpit a ti im ne mozes pomoci !!! Cuvaj se, cuvaj svoju bebu, hvala ti sto si se javila ! I mi tebi saljemo puuuno pozdrava iz suncanog ali prohladnog Amsterdama

    avatar

    19.04.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • annabelle

    procitala sam blog u jednom dahu. jako sam sretna da je Pikula bolje :) htjela sam samo rec da si nevjerojatno hrabra i dobra osoba, i da se to vidi i kroz blog i kroz djecicu, koji su preslatki. puno srece, zdravlja i ljubavi vam zelim svima

    avatar

    23.04.2007. (02:49)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    Draga annabelle, hvala ti na javljanju, tako je dobar osjecaj kada mogu podijeliti i ruzno i dobro sa ljudima koji me ne poznaju a ipak reagiraju...tvoje lijepe rijeci samo pridonose nasem veselju, hvala ti na tome a i mi tebi zelimo puno zdravlja jer bez zdravlja, nazalost, nista..:)

    avatar

    25.04.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ma Pikulica je moj idol! :)))))))

    avatar

    30.06.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...