Komentari

ejce.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Istina je sve što kažeš, ljepše se osjećamo kada se sjetimo zbog čega sve trebamo biti sretni. Ali mislim da i nezadovoljstvo, makar i sitnicama, ima svoju svrhu - gura nas naprijed, ka uspjehu. Banalan primjer: ako želim novi mob, a nemam novaca da ga kupim, dobit ću čudan poticaj da više učim, da što prije završim faks, da dođem do svoje zarade i da si jednoga dana, vlastitim radom, mogu omogućiti i novi mob i sve ostalo što želim. To mi je poticaj, tako da i na nezadovoljstvo treba gledati - sa srećom :)
    Sretno na ispitu! :)

    avatar

    12.04.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • mystic woman

    ako imaš tako puno razloga biti sretna, nemoj se brinit zbog tih sitnica kao što su novac i prištići...
    *pusa

    avatar

    12.04.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Riješi se stresa tako da kada ideš spavati misli o nečem lijepom. Misli o nečem što najviše želiš, gradi kule u oblacima, valove u vodi, traži školjke na plaži, gradi podmornice i brodove kao ja , misli o svemu osim o onome što te najviše muči. Kada ideš na spavanje neka to bude tvoj mali sretni kutak u kome si svoja i ne dozvoli da dnevne brige uđu u taj kutak rezerviran samo za tebe. Sve što moraš riješiti riješiti ćeš ujutro nakon prve kave i buđenja. Drži do sebe i svog vremena u životu i znaj da ćeš sve riješiti u redovitom radnom vremenu. Ja tako radim već jako mnogo godina i dosta sam uspješan i u životu i poslu. Pozdrav i sretno.

    avatar

    12.04.2007. (21:26)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Imamo bezbroj razloga da budemo sretni, no ipak nas povremeno uhvati tuga i to je posve normalno.a dečka ćeš brzo vidjeti(koliko sam shvatila za kojih mjesec dana),a vrijeme dotad će ti proletiti.uživaj:)

    avatar

    13.04.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • Jinx

    Meni pričaš odjednom mi je čelo prepuno prištića :)i nist ne pomaze :(

    avatar

    13.04.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • flip-flops

    Slično razmišljamo.. Samo što se ja ovog drugog dijela često ne sjetim.. Pogotovo u zadnje vrijeme.. I leće mi piju krv.. Jedva ih stavim. A vadim ih bez problema.. BTB :)

    avatar

    14.04.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...