Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sova

    Vrana vrani oči ne kopa.

    avatar

    13.04.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • smrika

    Nakon desetak dana navratila sam na blog i uvjerila se da nije našeg vridnog urednika,nikad niko slično ovom blogu nebi radio.Tako bi svi mi koji Prominu nosimo u srcu i duši , a život nas je odveja drugim putevima,ostali uskraćeni za informacije i dogadjaje u našem kraju.Sve osobe koje pišu negativne komentare su nezadovoljne osobe bez ljubavi,prazne duše.Tužna sam,jer Prominjci su bili ponosni ljudi,spremni na pomoć,iskreni,puni dobrote i ljubavi.Po tome smo bili posebni.svoji i prepoznatljivi,u šta se pojedinci pritvaraju......Urednik im je ostavio dovoljno prostora protekli dana da se iskažu na ovom blogu sa prilozima ili slikama oko uskršnjeg slavlja,ali ti koji blate sve,pišući po ovome blogu,nemaju znanja ni volje da se uključe u rad i razvesele mnoge Prominjce.Sve te sove,škundre i slični....su pokazali koliko su mali.Ne želim nikoga vridjati,samo sam objektivna.

    avatar

    13.04.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • smrika

    Uredniče hvala za rad,utrošeno slobodno vrime i nastavi ovako uz Božju pomoć.Prominilo se vrime,ljudi,ne cijene se moralne vrijednosti,ali u ovom ludilu još uvik ima normalnih ljudi koje krasi dobrota,plemenitost i ljubav koju dijele i daju svim ljudima.To je naš urednik kojeg niko nikad neće nadići.Pozdrav

    avatar

    13.04.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • anonimac

    Posljednje što je došlo iz Ministarstva o onečišćenju Krke:

    Zagreb, 23. ožujka 2007. godine

    POSTUPANJE INSPEKCIJE ZAŠTITE OKOLIŠA U VEZI S ONEČIŠĆENJEM U KNINU


    Vezano za izvanredni događaj onečišćenja rijeke Krke u Kninu, uzrokovan od strane pravne osobe ODRŽAVANJE VUČNIH VOZILA (skraćeno OVV) d.o.o. Zagreb – Pogona Knin u Kninu. Inspekcija zaštite okoliša Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva naredila je pravnoj osobi OVV d.o.o Zagreb sanaciju tla onečišćenog ugljikovodicima unutar kruga i izvan kruga Pogona za održavanje vučnih vozila u Kninu. Inspekcijski nadzor započeo je 20. ožujka 2007. u 19 sati. Inspekcija će u ponedjeljak 26. ožujka 2007. obaviti kontrolni pregled kako bi utvrdila je li izvršena sanacija tla. Daljnji inspekcijski postupak u smislu utvrđivanja svih činjenica i odgovornosti nastavlja se u skladu sa zakonom.

    Mjere sanacije onečišćenja vodotoka i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u nadležnosti su vodopravne inspekcije Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva.

    S poštovanjem,

    Ured glasnogovornice

    avatar

    14.04.2007. (10:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...