Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sova

    Hvala uredniku na ovako lijepim i iscrpnim informacijama.Primjetio sam da se iz budžeta općine Promina samo financira Oklaj, a što se tiče ostalih sela?.Da li su i oni dio općine Promina.Pa ako se nemože dovesti asfalt u Pode, može se barem nasuti pijeskom sa kamenoloma.Mislim da bi općinu Promina to minimalno koštalo, i ne samo Pode ima u Promini i drugih zaseoka koji bi htjeli bijeli pute, ako nemogu dobiti asfalt.A što se tiče područnih škola po selima, što sa njima?
    Da ih pustmo da propadaju i da se pretvore u ruglo sela u kojem se nalaze.
    Pozdrav Sova

    avatar

    12.04.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  • Škundre

    Samo kratko da se osvrnem na montažni koš u općini. On neće i ne triba biti raspakiran do organizacije sljedećeg turnira (kojeg može organizirat svako ko ima želje i volje, pored turnira u street basketu koji će se održat u lipnju), jer ne bi dugo potrajao s obzirom da nema adekvatnog igrališta na kojem bi stajao, a i nije napravljen da stoji na kiši i nevrimenu nego za potrebe ovakvih kratkih turnira. Zato bi bilo dobro da ga se sačuva barem dok ne dobijemo (ako ikad dobijemo) sportsko igralište na žagri.
    Inače sve ostalo otprilike stoji.
    Pozdrav!

    avatar

    12.04.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • Batistuta

    Koliko naša općina obećava, a koliko ispunjava ta obećanja najbolje možemo vidjeti iz propagandnog letka načelnikove stranke za lokalne izbore 2001. koji mi je slučajno došao u ruke. U njemu se obećavaju brda i doline, ali realizacija je izostala. Mislim da je od svih obećanja napravljen jedino nogostup, a i on ne baš najbolje. Danas nakon 6 godina (i jednog i po mandata) od tih izbora ta obećanja bi izgledala smiješna da nisu žalosna. Slažem se da su neke stvari i napravljene i to je za svaku pohvalu, ali to je onaj minimum da se ne kaže da baš ništa ne rade.

    avatar

    12.04.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • Grabovina

    Kad netko zasjedne u svoju fotelju taj se neda van, samo onda kad ga jača sila otjena nedaj Bože.

    avatar

    13.04.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...