Komentari

petrusijan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • virtue

    Čovjek razmišlja o prošlim vremenima samo kada trenutno ne živi punim plućima. Lako mu se može dogoditi da se toliko okupira time da opet nešto lijepo propusti, i tako u začarani krug... Proljeće je, naravno da ćeš se zaljubiti. Vrijeme je savršeno za to. :D

    avatar

    12.04.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • i want it all and i want it now

    znam da nisam tj da jesam normalna (sad mi se sve spetljalo). to je vise bilo pitanje da samu sebe uvjerim i potvrdim da je sa mnom sve ok tj da nemam "morskih zelja"
    budi siguran da cu ti se obracati za savjete. svidas mi se...mislim tvoj nacin pisanja

    avatar

    12.04.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • casey

    Ej! Hvala ti na savjetima sto si mi ostavio...
    A da, i ja uvijek gledam neka druga vremena i koliko god se u sadasnjem trenutku trudim iskoristiti sve do maksimuma, kasnije kad gledam unatrag mi se uvijek cini da sam u tom trenu trebala vise cijeniti ono sto imam.
    Pa onda, mozda cu za kojih par godina razmisljati kako mi je upravo sada u zivotu bilo odlicno, a sad se definitivno tako ne osjecam..
    Iskoristi dan, uzivaj u proljecu, probaj dati sve od sebe na faksu i gustaj u strepnji da te ona prava mozda ceka negdje iza ugla. :)

    avatar

    13.04.2007. (08:23)    -   -   -   -  

  • °°miss moss°°

    >> da li ćemo uvijek žaliti za time što nismo više uživali u nečemu što je prošlo?>>....dobro pitanje .evo čitam tvoj blog i moram priznati da odavno nisam vidjela nešto ovakvo.svi su blogovi kvazi depresivni,kvazi umjetnički ali ovako iskreno nešto nisam odavno vidjela.od sad te čitam.
    pokušaj otići nekaMO SAM i porazgovaraj sam sa sobom,posloži neke stvari u svojoj glavi.ne poznajem te pa mogu reći da je to samo prolazna faza,ali možda si to u stvari ti. porazgovaraj malo sam sa sobom,to daje odgovore na sva pitanja,vjeruj mi.

    avatar

    13.04.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...