Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • comment

    Čitajuću H.L.,.nisam stekao utisak da Marijačić brani Perkovića.
    Zaključak sam izveo iz činjenica, da mu je u nekim tekstovima, dobro nagazio neke pajdaše. Pošto je Perković moj ''ljubimac'', isto kao Bandić i njihova klika, postoji mogućnost da ti je prosudba kriva.
    H.L. izlazi i dalje, pa ćemo vidjeti tko je u pravu.

    avatar

    11.04.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • comment

    Hajde malo ''seciraj'' Tatu, jer taj ''slavonac'' mi je velika nepoznanica sa rodbinskim stablom,... please.

    avatar

    11.04.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • lujka

    za commenta: pročitaj H.L. iz prve polovice prošle godine (na naslovnici je Perković) pod naslovom "Nisam naređivao ubojstva emigranata", a koji je potpisao Tomislav Držić. Tim se člankom Perkovića pokušava osloboditi-amnestirati svake odgovornosti za silna ubojstva Hrvata u inozemstvu koje je isplanirala i logistički pomogla Služba državne sigurnosti na čijem je čelu niz godina bio spomenuti Josip Perković.
    Zbog čega je interesantan upravo taj članak, pa zbog razloga što ga je potpisao Tomislav Držić kojeg je Perković kao suradnika držao na vezi u Zagrebu.
    Željko gore spominje Udbaša Maksa Manfredu koji je svjedočio na suđenju Sindičiću za ubojstvo Brune Bušića, no nije se dotakao profesora TIPSS-a i marsizma, bivšeg milicajca, koji se stalno motao oko Brune i izvještavao splitsku Udbu o njemu. Koje li koincidencije, pa i on piše za H.L. koji je objavio rekonstrukciju suradničke mreže po sjećanju "profesionalca" J.P.-a. A čije je ime izbačno sa tog popisa suradnika iz H.L.? Ante Ivkovića iz "Vjesnika", Marijačićevog novinarskog mentora i zaštitnika, inače suradnika SDS-a i KOS-a.
    Vezano za Ivana Bandića-Željko ispitaj tko stoji iza njega, tko mu je dao odobrenje za intervju u Globusu od prije godinu dana (pri tome ne mislim na J.P.). Pa ti se likovi najviše protive bilo kakvom vidu lustracije.

    avatar

    11.04.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  • Cop

    Odakle ti podatak da je Maks Manfreda slovenski UDB-as ??? Jedino ako nije kao slovenski kadar bio detasitran u Savskoj cesti u Zagrebu - haha !

    avatar

    12.04.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Pa Maks danas živi u Sloveniji. Mislim, Slovenac je.

    avatar

    12.04.2007. (00:52)    -   -   -   -  

  • Cop

    Cijeli zivot/staz je proveo u SDS Republike Hrvatske ! Nije vazno gdje danas zivi i nije Slovenac koliko se sijecam, ali ni to nije vazno, zar ne !?

    avatar

    12.04.2007. (01:21)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @lujka, tko je dao odobrenje Ivanu Bandiću za nastup u Globusu prije godinu dana, a nije Josip Perković? Stipe Mesić? Tomislav Karamarko? Veselko Grubišić?
    Što se tiče tvog mišljenja o Hrvatskom listu i Perkoviću, potpuno sam suglasan. Nisam znao za info o Tomu Držiću. On se uvijek predstavljao kao žrtva Udbe. U uvodu intervjua s Perkovićem okomljuje se na Franju Vugrinca. A što se tiče profesora marksizma, TIPSS-a i milicajca, pa prenoseći intervju na blog stavio sam naslov: Markica Rebić sredio intervju Josipu Perkoviću u Hrvatskom listu. Idem kupiti HL da vidim što to comment novoga najavljuje.
    @Cop, naravno da nije bitno je li Manfreda Slovenac. Ipak, hvala ti za ispravak. ;)

    avatar

    12.04.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @ comment:
    Čitajuću H.L.,.nisam stekao utisak da Marijačić brani Perkovića.

    Evo, dao sam 12 kuna za Marijačićev interview sa Smiljanom Reljićem. Upravo ga scaniram. Na Marijačićevo pitanje kako je bilo surađivati s Perkovićem, obzirom da je bio vodeći čovjek Udbe, Reljić odgovara da protiv njega osobno nema ništa. Naprotiv, misli da je dobro došao. I to je sve što je Marijačić pitao o Perkoviću. Uskoro slijedi iscrpna analiza Reljićevog interviewa Ivici Marijačiću.

    avatar

    12.04.2007. (13:11)    -   -   -   -  

  • comment

    Nisam baš mislio na današnje izdanje, jer odkuda bi znao što će Marijačić, pisat i objavit? Mislio sam općenito na daljnja izdanja H.L.-a, i da ćemo vidjeti unaprijed. No, nije na odmet bilo koje ''seciranje''.
    ps
    Maks Manfreda, nije jedini Maks, koji je bio istovjetnog ''kalibra'', a veže se uz prošlost Hrvata.
    ''Slavno''ime Maks Baće , mislim da je porijeklom iz doline neretve.
    Postoji još jedan Maks, samo nadimkom koji je bio u sistemu ''izvršnih'' radnji, a radio je u CDS Split. :)

    avatar

    12.04.2007. (14:48)    -   -   -   -  

  • Cop

    Zac, kada ce se pojaviti iscrpna analiza ? 'ajde da se dogovorimo, ti objavi analizu, a onda dopusti da je komentiram, moze ? BTW: Nikakvu suradnju Reljic nije imao sa Perkovicem, pa ni sa Mustacem, ali o tom potom ! @comment - tocno u pravu si !

    avatar

    13.04.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • comment

    Cop,-Reljić je interesantan, obzirom na vrijeme u kojem je bio :) Njegove veze, duboko i daleko sižu, pa bi ga trebalo ''postrojit'' skupa sa Karamarkom i ovim današnjim pudlicama oko njega. Moguće je dobit jednu vrlo zanimljivu kombinacijeu veza i ''uradaka''.
    Njegova je pasija, snimati ljude kad razgovara sa njima :) Dobra je kombinacija on i Jarnjak, koji se sada lešra oko Tribunala, jer nezna tko će što reći, a nemoj smetnuti sa uma da mu je Smiljan bio pomoćnik i da je bio ovlašteni djelatnik MUP-a, koji je vodi resor SZUP.

    avatar

    13.04.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • comment

    Nemam pojma gdje bi ova dva teksta svrstao, alu opravo pokazuju koliko su službe u kurcu, kao i oni koji ih predvode. Ovo je još jedan dokaza, da ništa nerade, osim što nas špijuniraju, a pajdaši iz raznih kartela TERORIZMA i NARKO , šetaju slobodno po Hrvatskoj.
    Ovi slobodno šetaju po RH, ali zato je Karamarkov udbaš Buljević, locirao Gotovinu. Vidiš da je kao u ex južini. Tada je udba radila kontrarevolucionare i klerofašiste, kao i ovi danas, samo što ih ovi nazivaju još gorim imenim, ratni zločinci. :)

    avatar

    13.04.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • Cop

    @comment - je, tocno je da je Smiljan volio sa malim Olympusom snimati razgovore, jebi ga ipak je on prvi James Bond u neovisnoj Hrvatskoj, jer se onog Jerka Vukasa ne treba ni spominjati ! On i Jarnjak su BILI dobra kombinacija, danas ne razgovaraju, da mi je znati zasto - hahaha!? Znam ja jako dobro da je Smiljan bio pomocnik ministra i kao takav Ravnatelj SZUP-a, a znam jos bolje kako ga je Tudjman htjeo smjeniti, ali o tom drugi put !
    Reljiceva i Jarnjakova jedina sreca je bila ta sto su u to vrijeme imali podosta profica u sluzbama koji su mogli na vrijeme njihove velicanstvene poduhvate i poteze amortizirati, unatoc dvojici iz starog sastava sluzbe (SDS) koji su de facto vodili SZUP, a Smiljan se uglavnom nasminkavao, ali i o tome nekom drugom prilikom ! Sve ti je to prebijedno, ali eto ipak je dosta dobro zavrsilo, a u odnosu na danas je bilo vise nego profesionalno, strucno, odgovorno, posteno i sto god hoces u pozitivnom smislu !

    avatar

    13.04.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • comment

    Cop,- Nikako ti ne ''leže'' ovi danšnji jebivjetri z SOA-e :) ?
    Nakupilo se smrada iz svih župa.

    COP, što misliš, jesmo li i mi pod njihovim tretmanom, zbog pisanja na ovom blogu? :)

    avatar

    14.04.2007. (08:58)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @comment, naravno da jeste. Pa pola se SOA-e bavi ovim blogom, autorom i komentatorima. Dugi sam kontrolira ostatak redakcija mainstream medija. Mladen Lacković i njegova glasnogovornička ekipa tamo su samo zbog uhljebljenja.

    avatar

    14.04.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • Cop

    @comment - previse sam vremena proveo u Sluzbama i previse sam zivota tamo potrosio pa mi je muka gledati sto i kako rade, a pogotovo jos kada se netko od njih sjeti nazvati i traziti savjet ili misljenje (istina sve rijedje, valjda nakon par mjeseci misle da je James Bond pizdin dim za njih) ! Danas je SOA izgleda prvenstveno postala ustanova za "uhljebljivanje" raznih kategorija gradjana i gradjanki, a ti sam nabroji kategorije, tesko da ces promasiti, mozda samo neku izostaviti !
    A to da li smo pod njihovim tretmanom, zabole me qrc ! Mladen Lackovic je stari Jarnjakov spicl, koji je u domeni PR nadomjestao Jarnjakovu nepismenost, a ostao je i do danas samo i iskljucivo Jarnjakov posilni, ustvari jadni Lackovic je samo jedan od Jarnjakovih posilnih (vlastita supruga mu ne moze prokuziti sto ga to toliko fascinira kod Jarnjaka), koji su impresionirani s tom polupismenom seljacinom, pa to vise govori o njima, njihovim sposobnostim i dometima nego o Jarnjaku, on ipak samo korisiti mogucnosti koje mu se otvaraju, a to sto nitko osiom njega nema koristi nije ni vazno, zar ne ?! Ali ne treba zaboraviti ni detalj gdje je Lackovicevo potomstvo zaposleno, kao ni to da mu je Jarnjak nakon par godina koje mu je vjerno odsluzio osigurao ogromnu mirovinu !

    avatar

    14.04.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • comment

    Nesmijem još ispričat jednu priču, da ne naštetim nekome tko luk nije vonja ni mirisa, ali i to će doći na red, a povezano je sa Jarnjakom i još nekim bond-dripcima.
    Vidjet ćeš tada koliki je to ''hrvatina'' :) Uhljebiše se mnogi ''veleumni'' kadrovi, od raznih tata i mama, politički podobnih telaca, pa i mnogih kojima su svećenici ''provjeru'' sačinjavali, do kretenčina koje se neznaju potpisati.
    90% stočnog bond-fonda iz SOA-e, treba poslati na farme, gdje im je mjesto, jer spadaju u grupaciju junaca za tovljenje.
    Uskoro ćemo o tovilištu, malo našire, da imaju što čitat, i tretirat,. Na kurac ih nabijem, pa neka nadziru, slušaju, prate,..

    avatar

    15.04.2007. (00:08)    -   -   -   -  

  • Cop

    @comment - pa gle, ako ih bas i zanima pisanje, onda mene zanima: ako dobiju IP adresu, kako je dobiju, a onda jos vise koju foru prodaju provideru da bi saznali tko je u odredjenom vremenu koristio tu IP adresu ! Ili imaju 24/7 dezurstvo sudaca da im potpisuju naloge !? Kao sto kazes puno toga ne samo da se ne smije, nego nije ni pristojno ispricati iz istih razloga koje si naveo, samo dokle tako ?

    avatar

    15.04.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • comment

    Najbolje bi im bilo da dežraju 48/7, jer ionako primaju lovu a nerade ništa, osim što prate one koji pišu o njima ''laži'', da im ne izleti fotelja ispod debelih guzica. Sve to što sakupe mogu zabit sebi u šupak i igrati žikino kolo. Što kad znaju tko ih ''voli''? Koja budala od sudca, bi im dala nalog da nekoga slušaju i prate, zbog nečega što je opčepoznato kroz medije, ali samo sortiranio na jedno mjesto, naravno, uz pripadajuće komentare.
    Ako im je problem doći do IP adrese, ja ću im svaki put kad se javim, obznanit moj IP broj, da im bude lakše odradit.
    O pristojnosti neka brinu oni koji je ''prosipaju'' putem ''demokratskih'' i ''pozitivnih'' RH zakona.

    avatar

    15.04.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • štit

    18.09.2013., srijeda
    HRVATSKA NIJE NI DVA MJESECA U EUROPSKOJ UNIJI, A VEĆ IMA SANKCIJE

    Cirkus - SDP - i Sabor RH.

    Ne mogu još vjerovati da u ovoj ne više "socijalističkoj Hrvatskoj", nego "ljevičarskoj Hrvatskoj" još uvijek postoji tako zaostao i naivan narod. Gledam danas izravni prijenos Sabora RH, preko HRT4 i pitam se; jesu su li stvarno svi "masovno bolesni na mozak?" Premijer Zoran Milanović (SDP) na očigled svima laže i svoju nasilno - terorističku "duhovnu gubu širi", po svima. To nema više veze sa zdravom pameću. Usmrdjela oporba HDZ-e i druge stranke i nezavisni parlamentarci "danas su zabili nož u leđa" Hrvatskom narodu, jer licemjerno su prešutjeli sva katastrofalna događanja u ovoj zemlji... I saborska rasprava je mlako prošla bez pravih odgovora.

    Ova vlast skriva najveće kriminalne zločine - uvela je tobože sanacijsku upravu u bolnice, a u biti to su političke sinekure koje će sakriti ukradene milijarde kuna iz zdravstva. Gdje i u što su ti silni novci otišli?! Ministar zdravstva Rajko Ostojić je danas odgovarao na "bijeli telefon" građanima u vezi današnjeg općeg štrajka u bolnicama. Bolje bi bilo da DORH i USKOK na čelu s Mladenom Bajićem naprave istragu - gdje je novac i tko ga je ukrao. Mogli smo na istom tom programu HRT4 čuti vijesti na engleskom jeziku.

    ----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru

    Članaka; 1681

    avatar

    22.09.2013. (08:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...