Komentari

ainulindale.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • fak

    zasto ti mislis da bi prijatelj trebao tocno znat kako se ti osjecas, ako je pravi frend, on ce se pravit da zna o cemu pricas i pokusat nesto israt tek tolko da tebi bude bolje (to ja zovem frendom)
    al pogle, nije sve tak crno, cim se imas nekom obratit glede tog pitanja, odmah znas da je taj netko uz tebe, pa makar i srao tak jako da ti je sve bed. barem znas da mu je dovoljno stalo do tebe da ti laze u facu.
    about love, i don't know what can i say about love that hasn't already been said by ppl much smarter than myself. but i can say this. love can affect you only as much as you let it. and this is an advice, don't put your pussy on a pedestal (sorry na izrazu, al tak se kaze, nisam htio psovat za promjenu, al jebiga kad moram, jebiga je isto bio potreban), ne znam kolko ovaj pussy na pedestalu ima smisla, al nekak mi je doslo da to kazem, bash je fora izraz.
    pogle, ono kaj sam reko da te ljubav moze lupit onolko kolko joj dopustis je kao neki teorijski savjet koji u praksi kurca znaci (kurac was necessary)
    na svakog ljubav drukcije utjece, ja imam frenda koji u zivotu nije rijec spomeno glede zenski, mislim da nikad ni curu nije imo, on je valjda bio zaljubljen, ako i nije bio zaljubljen, sigurno je bila neka bitch koja mu je zapela za oko, no on to nikad nije pokazivao, uvijek je bio cool. garant sad mislite da je bio cool pred svima nama, al on jednostavno ostavlja tak neki utisak da ga to ne jebe previse, onak, life goes on.
    ne moze ti nitko dat pravi savjet na pitanje ljubavi, to je jednostavno nesto kroz sto moras sam proc, to je ko kad stanes u govno, svi smo stali, svi znamo osjecaj, al uvijek svaki sam skida svoje govno, i svima nam isto smrdi.

    avatar

    11.04.2007. (01:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...