Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Sova

  Svaka čast organizatorima ovog svečanog i slavnog krščanskog čina.Bog ih sve blagoslovio džudije, domaćine, njihove svećenike i župe iz kojih dolaze.Pozdrav Sova

  avatar

  11.04.2007. (12:29)    -   -   -   -  

 • Bogaćanin

  Imam u zadnje vrijeme problema s komentarima pa ovom prilikom čestitam Uskrs svim
  Promincima.
  Predivno je vidjeti i naše momke na smotri čuvara groba jer to znači da Promina i njen duh
  još dišu.
  Pozdrav

  avatar

  11.04.2007. (17:12)    -   -   -   -  

 • Bogaćanin

  Vinari nagrađeni na 2. susretu vinara Šibensko-kninske županije sudjeluju na Vinoviti 2007.
  Jedna od nagrada na 2. susretu vinara i vinogradara Šibensko-kninske županije koju sponzorira HGK – Županijska komora Šibenik je prezentacija vinara na Vinoviti 2007.

  Pobjednici u kategoriji flaširanih bijelih i crnih vina sudjelovat će na Vinoviti 2007. HGK –Županijska komora Šibenik, jedan od suorganizatora 2. susreta vinara Šibensko-kninske županije najboljim vinarima osigurala je štand tijekom ovogodišnje Vinovite te snosi troškove ocjenjivanja vina.
  Na ovogodišnjem susretu ocjenjeno je ukupno 59 uzoraka vina od čega 48 uzoraka u kategoriji otvorenih vina i 11 uzoraka u kategoriji flaširanih vina.
  Susret je ove godine trajao 3 dana, od 21. – 23. ožujka.U srijedu 21. ožujka u Oklaju na OPG-u Jure Čvelje prezentiran je rad sa traktorskim i leđnim prskalicama. U hotelu „Skradinski buk“ u Skradinu 22. ožujka proglašeni su pobjednici u kategoriji otvorenih vina, a održana su i prigodna predavanja. Pobjednici u kategoriji flaširanih vina proglašeni su 23. ožujka u hotelu „Imperial“ u Vodicama. Iste večeri vinari su prezentirali svoja vina, a sponzori i predstavnici MPŠVG-a, HZPSS-a i HZVV održali su kratka prigodna izlaganja. Podijeljeno je 86 svjedodžbi vinarima koji su tijekom veljače pohađali izobrazbu za voditelje podruma.
  Nagrađeni u kategoriji otvorenih vina su:
  bijela vina: 1. Ivan Grozdanić – Dubravice, 2. Grgo Birin – Vodice, 3. Mile Gojanović – Dubrava kod Šibenika,
  crna vina: 1. Grgo Birin – Vodice, 2. Ante Pižić – Skradin, 3. Marjan Trcin – Zaton
  Kategorija flaširanih vina.
  bijela: 1. Ivica Džapo – Oklaj, 2. Joso Sladić – Plastovo, 3. Ante Ivić – Drinovci
  crna. 1. Josip Žuvan – Primošten, 2. Leo Gracin – Primošten, 3. Marko Duvančić - Oklaj
  Organizatori ovog susreta pored HZPSS- a, bili su HOK – Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, Grad Skradin, Županija Šibensko-kninska. Suorganizatori: HGK – Županijska komora Šibenik, Udruga vinogradara vinara i maslinara Primošten, pokrovitelji: Općine Pirovac i Primošten, Jolly-JBS. Najbolji vinari dobili su i nagrade koje će moći koristiti u svojim vinogradima i podrumima a koje su sponzorirali: PA-VIN, Syngenta, Chromos agro, AgroChemMA

  Uredniče ovo sam našao pa ti šaljem nek se zna

  avatar

  11.04.2007. (17:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...