Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Đavljiji Odvjetnik

    Šeparović šepa, Prodanović prodaje!
    U općoj poplavi slame za stoku sitnog zuba, čitam da izvjesni profesor Damaška žali zbog ovih odvjetničkih blejavaca Šeparovića i Prodanovića. Da Šeparović šepa u pravu pogotovo međunarodnom zna i tica na grani. Da se Prodanović zna prodati vidjeli smo kada je on skupa s velepametnim Čičkom dostavljao neprovjerene podatke Haškom sudu!
    I zamislite ovu ironiju Šeparović i Prodanović u svom zločinačkom poduhvatu za "judine škude" bivahu izbačeni iz zlatnog sedla koje već dugo pripremaju!
    Naravno Hrvatsku ne brani nitko, a zašto bi je netko i branio...Predsjednik je lažni svjedok ,predsjednik vlade (kolekcionar satova) i europski hodničar požurio se sve dati svojim "partnerima", državni odvjetnik lukavi je prijatelj Karlr Del Ponte a ona stoka sitnog zuba u Saboru koju nazivamo zastupnicima rade jedino pod sloganom "ZA SVE SPREMNI".

    Čermak može sam sebi platiti sve kao i negov bivši vozač Zagorac...a ostali zabavljajte hrvatiće koji žive od 2000 kuna.

    Dok čekamo kao stoka sitnog zuba po bolnicama, poslušajte pozorno kako je danas zdravlje i zadnjeg šefa Parije Račana, bit će Vam lakše...

    IMAMO HRVATSKU

    avatar

    11.04.2007. (01:50)    -   -   -   -  

  • CICOTA

    Mislio sam da cu se uspit suzdrzat, ali ne bi bilo u redu, aj pa da zapjevam;
    1) Dali je Jarnjak u sprezi sa onima koji su 2001/2 Antu pripremili, te otpravili rijecima "Skloni se malo misec-dva dok se ovo ne slegne"?
    2) Ako je (u sprezi, ili nije) jeli to bio svjesni izbor ili greska tj. slucajnost?
    3) Zasto su skriveni (nisu unisteni) dokumenti i drugi materijali, kojima bi se moglo dokazati da Ante nije odgovoran za (puno) stvari za koje ga se tereti?
    4) Zna se tko je odlucio da Hrvatska provodi politiku ignoriranja ili laganja Haagu, sjecam se jednoga koji je 2001 izjavio da "za 6 mjeseci sud u Haagu ce propast" ,
    5) Umjesto da mi upotrijebimo sve sto nam je islo na ruku (a toga je bilo puno) i spasimo cast obrane domovine i cast ljudi koji su se (casno) borili, mi smo svedeni na zajednicki nazivnik sa Srpskim agresorima, tko me to odgovara?
    6) Jesu li nasi analiticari stvarno toliko naivni ili su nasi politicari stvarno toliko bezobzirni?

    Slusam..../ citam... molim bez primitivnih komentara!

    avatar

    11.04.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • štit

    18.09.2013., srijeda
    HRVATSKA NIJE NI DVA MJESECA U EUROPSKOJ UNIJI, A VEĆ IMA SANKCIJE

    Cirkus - SDP - i Sabor RH.

    Ne mogu još vjerovati da u ovoj ne više "socijalističkoj Hrvatskoj", nego "ljevičarskoj Hrvatskoj" još uvijek postoji tako zaostao i naivan narod. Gledam danas izravni prijenos Sabora RH, preko HRT4 i pitam se; jesu su li stvarno svi "masovno bolesni na mozak?" Premijer Zoran Milanović (SDP) na očigled svima laže i svoju nasilno - terorističku "duhovnu gubu širi", po svima. To nema više veze sa zdravom pameću. Usmrdjela oporba HDZ-e i druge stranke i nezavisni parlamentarci "danas su zabili nož u leđa" Hrvatskom narodu, jer licemjerno su prešutjeli sva katastrofalna događanja u ovoj zemlji... I saborska rasprava je mlako prošla bez pravih odgovora.

    Ova vlast skriva najveće kriminalne zločine - uvela je tobože sanacijsku upravu u bolnice, a u biti to su političke sinekure koje će sakriti ukradene milijarde kuna iz zdravstva. Gdje i u što su ti silni novci otišli?! Ministar zdravstva Rajko Ostojić je danas odgovarao na "bijeli telefon" građanima u vezi današnjeg općeg štrajka u bolnicama. Bolje bi bilo da DORH i USKOK na čelu s Mladenom Bajićem naprave istragu - gdje je novac i tko ga je ukrao. Mogli smo na istom tom programu HRT4 čuti vijesti na engleskom jeziku.

    ----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru

    Članaka; 1681

    avatar

    22.09.2013. (08:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...