Komentari

tracmarenda.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • amarcord

    Sada bi ja trebao nahraniti tebe :) Danas sam doručkovao hambi pecivo punjeno naglo prženom dimljenom puretinom preko koje se rastopio sir, uz to par krastavčića i zelenih maslina. Munuo sam i par deci domaćeg kefira. Mljac :) I sretan sam. Iako nema baš neke direktne veze sa klopom, ali sa kod tebe spomenutom žlicom bi već moglo imati :) Odlične su ti one zelenbube, možda su i zaljubljene :)

    avatar

    21.04.2007. (11:56)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    kod mene je danas kelj, a ako nisi zadovoljna dođi slijedeći vikend. velika gozba: dječak slavi šesti rođendan, a iz praktičnih razloga, feštamo i curicin treći, koji je par dana poslije.
    prase na ražnju, francuska, krumpir salata, zelena salata, mladi luk, buhtle s paprikom, pancetom i feta sirom, rolada od špinata, kiflice, voćna i čokoladna torta... hoćeš još? ;)

    avatar

    21.04.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Pa sve je jednostavno rečeno. I onda kažeš da nisi vjernik, jesi , jesi - vjeruješ u altruizam , dobro i snalažljivost - ostali metafiztički ili transcedentni dio tvog bitka trenutno bitan.

    avatar

    21.04.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Pretpostavljam da su ove dvije fotografije pokušaj prirodnije reprodukcije slikano namjerno bez korištenja bljeskalice, koja inače ubije sjene i doda malo odbijene cakline, kao što je nekada moja baka u sva konkretna jela dodavala mast ili slaninu i uistinu su se sjajila, ali svi znamo da to danas nije baš ideal nutricionističkog dometa :) Iz do sada napisanoga tvoja kulinarska umijeća gledam kao neku vrstu profesionalne nadgradnje, a i mnoštvo prezentiranih ukrasnih uradaka živo manifestira kreativnost i vrijedne ruke, također pretpostavljam, sa svrhom više nego samo za osobni užitak uskog kruga najbližih. Eto, uostalom i mi virtualci smo se ugurali u krug konzumenata :) U svakom slučaju mnoštvo je lijepih motiva i misli prodefiliralo ovim blogom, i želim ti dati podršku u nastavku svega što činiš, jer jednostavno je lijepo, i oku, i srcu ugodno, sa puno smisla, topline i ljubavi :)

    avatar

    22.04.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Što ću ručati, još ne znam, jer danas domaćica nije moja ženica, ali tvoja ponuda je odlična uvertira i sasvim konkretno otvara apetit :)

    avatar

    22.04.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    evo i mene. malo smo roštiljli i jeli kolače u prirodi ( hi, hi... to tako zovem jer još nije moj pravi dom). svrati na kavu :)

    avatar

    22.04.2007. (16:08)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ja u ovo doba baš ništa ne bih smjela, ali tako zanosno miriši kod tebe još od ručka da sve nešto dvojim hm hm ...

    avatar

    22.04.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    dobro jutro!jedva čekam da pročitam što nam danas spremaš za ručak:-)))))pozdrav topli

    avatar

    23.04.2007. (07:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...