Komentari

derzafanistori.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • propheta nemo

    Pa kad opet nekog namlate, dobit će duple kazne. A onda trostruke. Tako neće razbiti ni desetero ljudi i već će biti u penziji.
    Truo nam je sustav, ne treba mu korak naprijed, već cijeli maraton.

    avatar

    09.04.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  • janko strižić

    dvije godine će pisati blogove, pa natrag na fizičko maltretiranje :o) dobrodošla u malu zemlju za velike pizdarije. to je nama naša borba dala :oP

    avatar

    09.04.2007. (11:44)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Policiji je nekad izgleda dosadno pa moraju mlatiti i iživljavati se na nedužnim ljudima.
    Kad već nemogu uhvatiti ni jednog pravog kriminalca, onda su i pošteni građani dobri!

    avatar

    09.04.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    U UK je jedina olakotna okolnost da policija ne nosi oružje. Štono ih ne opravdava ni u kom slučaju. Samo da kažem da se userem ko grlica u prisutnosti ovih naoružanih rvackih. Ili jameričkih. Kukavica, što ćeš!

    avatar

    09.04.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ja imam tak neke ideje kako bi zatvorska rehabilitacija trebala izgledati, ali neću sad to tu u komentarima ti. sad samo kažem da dijelim tvoju zabrinutost i čuđenje.

    avatar

    09.04.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • hybrid

    nego...zapelo mi je ovo za oko "Lijepo molim, sve materijale (tekst, eventualno fotografije, etc.) koje skinete s ovog bloga koristiti uz referenciranje na to otkud potječu. Najljepša hvala"

    daj mi objasni zašto?

    avatar

    09.04.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    @Propheta Nemo - Vidiš, vrlo praktično, niti deset! Hahahahaha!!! Ajme sustav... trebalo bi oupće zabraniti da ga tako zovu,... zvuči previše uređeno kad se tako kaže. ;o)

    @avet - UuuuuuuUUUuu kako smo danas optimistični ;-) Neću niš pitat ;-))

    @DJ Da Force - očito još ne možemo znati `ko je pošten u ovom slučaju (dok se ne utvrde sve činjenice), ali ako je sve onako kako sada izgleda mislim da tu ima većih problema od dosade ;-)

    @Xiola - Funky chicken, jel? ;-) Kad već pričamo o tome, nekako mi se naoružanost čini najmanjim problemom. Recimo to ovako; čini mi se da nam fali smisao "časnosti" obavljanja takvog zanimanja i njezino mjesto u sustavu vrijednosti.

    @anspik - Fala. Imam i ja par ideja iz te fele ;-)

    @hybrid - Ljepše zvuči nego "zaštićeno kopirajtom", a više obvezujuće nego "Creative Commons". ;-))

    avatar

    09.04.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • danza.....

    Ma ja se uopće ne zamaram takvim pričama, sitnim crno-kroničnim nepravdama. Libo me racku.
    Tješim se da se to meni neće dogodit, a ak se dogodi, koliko god se ja pripremao, opet neću bit spreman i iznenadit će me neugodno. Ne vjeruj novinama, nije sigurno bilo tako crno-bijelo kao što piše. Da nije trudnica u pitanju, nego dva pijanca, drukčije bi ti cijela priča zvučala, pa makar se dogodilo isto.

    avatar

    10.04.2007. (11:44)    -   -   -   -  

  • Trenk

    Samo nemoj po glavi druže plavi...

    Slažem se s danzametak. Jedno je što novine pišu, a drugo je što je za pravo bilo. Ne vjerujem da bi murjaci bez razloga izvukli dvoje ljudi, od toga još i trudnicu i nalupali ih.

    Ako smo pravna država, treba se pričekati što kaže sud. Bez obzira na disciplinsku komisiju postoji mogućnost dokazivanja istine na sudu+kazna+odšteta... Sada se možemo jedino zgražati nad nečime što je netko napisao.

    avatar

    10.04.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • janko strižić

    nerazumni optizam iz maj midl nemj :oP voc jorz?

    avatar

    10.04.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • slonic

    zato ja ne čitam te crne kronike, jer se možeš samo razljutiti.....a pravda???pa sada, kao trebalo bi je biti, ali mislim da je nema........najčešće je nema.......lopov će ostati lopov, ubojica će i dalje ubijati, zlostavljači će i dalje zlostavljati........koje je riješenje, neznam, zato se i nerviram.......podilazi me jeza........no, nadam se da si dobro, to se naravno podrazumijeva da ne čitaš baš više crnu kroniku i sl. (npr. grozno je čitati o našim političarima i koliko znaju lupetati a ništa ne raditi).....da si ugodno provela ove blagdane, odmorila se..........

    avatar

    10.04.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • VaginalniRedizajn

    To je u stvari dobra stvar kak ne kužiš!? Spomenuti policajci su toliko revni, nabrijani i predani svom poslu da će namlatit i nekog tko bi se mogao jednom napit i vozit trudnu ženu. Dakle dovoljno je da postoji i najmanja šansa za to uopće. "Eto ti sad i za ono što ćeš možda jednom napravit, pa ti sad više nije ni možda. Mala je ovo zemlja kakav si ti izdajnik!".

    avatar

    10.04.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • Milou

    Ha, šta znaš, možda je trudnica nasrnula na njih svojim golemim trbuhom! (Šalu i sarkazam na stranu - što jest jest - užasno je frustrirajuće. Sintagme "specijalna/generalna prevencija" i "rehabilitacija kriminalaca" u kontektsu globalne reforme pravosuđa su nečije iznimno opasne tvorevine, imho.)

    avatar

    11.04.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    @danzametak - ma nemoj da te libo, to gurnosi jeni nofi ćeuop ;-) Ma nije u pitanju ko je i kak zvuči, pa čak niti novinski prikaz nego cijela ova suluda ideja da policajac ako prekrši svoju radnu etiku na ovako gnjusan način može ikada ponovo raditi kao policajac. Naravno, AKO JE KRIV, mislim. A istraga je još u tijeku

    @trenk - pa da. Ali vidi i moj danzametkov komentar tu gore

    @avet - e baš ti neću reć. Znam ja tebe, smijat ćeš mi se ;-P

    @slonić - ne čini mi se baš da je ignoriranje najbolje rješenje. Inače... dobro sam, fala. :-)

    @vaginalni - Hahahahahaha!!! Najs :-)))

    @milou - ma joj, ne smijem o tome ni počet... globalna reforma pravosuđa - hahahahahaha!!! - dobra ti je ova! Rehabilitacija kriminalaca? Jel to ono kad za sitnu lovu izrađuju namještaj i poplune? ;-))

    avatar

    12.04.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...