Komentari

selnica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dugi

    SRETAN USKRS !!!

    avatar

    08.04.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • jedna mala...

    evo, opet ja. samo hoću reći da je za vuzmenku sve bilo ok i da nije bilo nikakvih incidenata ili neprihvatljivih gluposti od strane mladih. i tak, pozdrav svima koji čitaju ovaj blog. i možda bi autor bloga mogao staviti nekoliko slika od vuzmenke, ako ima...

    avatar

    10.04.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • selnica

    Pozdrav Mala.
    kak vidiš ne stavljam slike na blog iz tehničkih razloga. ipak blog nije prikladan za slike već web. Inaće nisam bil na vuzmenki pa nemam ni slika.
    Kaj se inaće slika tiče oaza 98 ih je objavola na svojim stranicama pak se tam morete viditi. ako vas nema javite im se pa vam budu poslali ono kaj vas zanima (valjda)
    imate u boxu link na njihove stranice
    papaa

    avatar

    10.04.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • dugi

    Pogledao sam slike na web stranici . Prvo - svaka cast svima koji su sudjelovali u pripremi vuzmenke . Za to je trebalo jako puno volje , vrijemena i truda . Drugo -lijepo je vidjeti da je doslo dosta mjestane , nadam se da ce iduce godine doci jos vise ljudi , nadam se da ce se u Selnicku vuzmenku ( da Selnicka , jer vuzmenka nije pripremljena za neku grupu ili za neku udrugu nego za sve mjestane ) ukljuciti i mjesni odbor i druge udruge te da to stvarno postane prigoda za druzenje . Trece - primjecujem i dosta mladih , super , lijepo bi bilo da se ukljuci jos vise mladih
    Postovana jedna mala .. super sto je na vuzmenki sve bilo ok , niti nitko nije pretpostavio da bi bilo bilo kakvih "incidenata" ili "neprihvatljivih gluposti "od strane mladih ?? A zasto bi i bilo incidenata , i mala djeca , i mladez i odrasli i oni malo starejsi , svi mo mi dio nase sredine , ne moramo imati ista razmisljanja , ne moramo imati isto vidjenje , ali mislim da nas sve moze jedno vezati - ljubav prema rodnom mjestu i kraju i zelja da nam bude ljepse u nasoj sredini . Ima volje , ima zajednistva , ima ogromnog ljudskog potencijala u nasoj sredini .
    Potpuno se slazem s vasim komentarom na post ispod , na ovim stranicama se ne bi smijelo vrijedjati , iskaljivati osobna mrznja prema bilo kome .
    Ja osobno stalno nastojim rijesavati "razlike u razmisljanju " na civilizirani nacin , diskusijama, razmjenom misljenja . Nisam nikoga vrijedjao osobno . Zelja mi je da konacno u nasoj sredini probudimo ogroman potencijal koji imamo. A to mozemo samo svi zajedno .
    Napisali ste da "to nece uspjeti " kako god se pojedinici trudili .. ne bi se slozio s time , mnoge stvari su u Selnici vec uspijele .Uostalome uspijeh svake akcije ovisi o svakom pojedincu , pa i o vama "jedna mala " . Samo treba biti uporan . Vrijeme je definitivno na nasoj strani !!! Mozemo se ponositi sa priredbama , akcijama i realiziranim projektima koji su jedinstveni ne samo u Medjimurju nego i u sjeverozapadnoj Hrvatskoj .
    Lijepi pozdrav svima .

    avatar

    10.04.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...