Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • kia85

  HEJ...SRTAN USKRS...
  MORAM ISKOMENTIRATI TVOJ POST, ALI SAMO MALO...SVAKAKO DA JE ODVRATNO VIDJETI OVO ŠTO SE DANAS DOGAĐA, ALI EVO SPOMENUO SI DA NE MOŽEŠ VJEROVATI DA SE NE KRŠI NEKI ZAKON O SPOMENICIMA KULTURE ILI SLIČNO...NARAVNO DA SU DOBILI DOZVOLU ZA TAKVO ŠTO, A ZAKON TO DOPUŠTA I NARAVNO MASNO NAPLAĆUJE....ČAK POSTOJE ZONE "BLIZINE KULTURNIM SPOMENICIMA" PA SE NARAVNO ONAJ PRVOG STUPNJA PLAĆA NAJVIŠE, DRUGOG NEŠTO MANJE ITD...ŠTO MOŽEMO UČINITI...VJEROJATNO NIŠTA KAO NI SA MNOGIM STVARIMA U OVOJ DRŽAVI...

  avatar

  08.04.2007. (01:02)    -   -   -   -  

 • Marginalna Društvena Kronika

  Prije svega, sretan Uskrs, sve najbolje i kako već to ide... :) - A što se tiče "zarobljenog Prizemljenog sunca", to sam baš jučer komentirao sam s prijateljicom! Nije mi išlo u glavu odakle nekome pravo da to tako uzurpira. Stvarno je ružno izgledalo. Šećem i prvo pogledam i zatim opet onaj pogled nakon nekoliko stotinki kada sam zapravo shvatio o čemu se radi!!! Stvarno nije u redu, to je ekvivalentno da bilo koji kafić blizu Jelačićevog konja raširi svoje stolove i stolce okolo već spomenutog konja i bana. - Nadam se da će nadležno Ministarstvo za kulturu reagirati, jer to je stvarno nedopustivo!

  avatar

  08.04.2007. (15:37)    -   -   -   -  

 • ja

  Strahota ! Znamo samo sve uništiti - tradiciju, kulturu, prirodu...Neće Min. kulture ništa učiniti ako netko to ne prijavi i ako mediji ne objave.

  avatar

  08.04.2007. (20:21)    -   -   -   -  

 • skaska

  Ha...Ministarstvo kulture?! Ma dajte molim vas...Tko će taj primitivizam zaustaviti. Činjenica je da je danas Zagreb bio oblačan.

  avatar

  08.04.2007. (23:53)    -   -   -   -  

 • ja

  Ha, to je kafić Vlade Šole. Ajde da vidimo kako grad Zagreb neće prstom mrdnuti ! Šoli svaka čast, ali ovo je barbarizam !

  avatar

  11.04.2007. (07:44)    -   -   -   -  

 • ici roi enrico

  rvacka je puna ovakvih primjera, nazalost. a najkulturniji smo, navodno, stari narod u vaseljeni. zamislite kako je tek drugdje....

  avatar

  11.04.2007. (09:08)    -   -   -   -  

 • Sadako's apprentice

  vidio sam i naljutio se. nejasan mi je razlog zbog kojeg bi netko ogradio spomenik na niti pola metra. inače volim tu skulpturu, koja je inače osnova za jedan dodatni projekt (nine views). bilo bi lijepo kad bi bila potpuno čista.

  avatar

  13.04.2007. (13:49)    -   -   -   -  

 • Janjko

  Pa to sunce ionako za par godina ide na Trg Maršala Tita kad se napravi zgrada Muzičke akademije

  avatar

  24.04.2007. (20:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...