Komentari

084.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • 5ra

    dakle......eto i mene, samo da znas nisi sama
    uvijek mozes mene nazvat =)
    uostalom zaista ne razumijem zasto ne ides na msn...mislim oke skola i to ali mozes prek praznika ili umjereno tjekom tjedna dok traje skola
    kiss

    avatar

    07.04.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • Jedna od nas dvije

    vidim da ti je teško. da moraš rintat. i da ne primjećuju tvoje angažiranje oko seke, škole i svega toga. moraš im nekak dat do znanja da se trudiš. imam i ja takvih trenutaka antidoživljavanja pa preživim nekak. tvog buraza treba šus po glavi da se malo pokrene. to je kao što si mi pričala malo teže za postići.
    što se tiče (a)socijalnosti il čega već, ne bi ti škodilo da navratiš malo na msn ko u stara vremena. ne znam čemu silna blokanja i pojavljivanje oflajn, a želiš pričat i družit se. msn je samo primjer (nemoj da ti je odma reakcija na pojam msn-a kolutanje očima ili nešto slično). vjerojatno imaš svoje razloge i znaš kaj je najbolje za tebe. ja nemrem protiv toga. ak ti se ide nekam van, samo me pitaj, bumo otišle nekam. ja vrlo rado otiđem od doma malo u grad, da se zabavljam, družim i te stvari.
    sve u svemu, dojmio me se tvoj post. ovo je bilo moje razmišljanje, nemoj to shvatit kao sažaljevanje ili soljenje pameti, jer to uistinu nije.
    --VQ--

    avatar

    07.04.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • ...eny...

    pomalo je heulan post... znam kako se osjećaš... i meni je bilo tako... marta ima pravo... mogla bi doć na msn... tu uvijek ima nekog... il nazvat pa idemo na bundek il jarun... bilo kaj... nemoj više bit tužna... sve će bit ok...

    avatar

    09.04.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • ...eny...

    vjerovatno znaš, al svejedno da te obavjestim... izašao je prvi singl s novog albuma od LP-a... zove se What I've Done... i pjesma je totalno drugačija od ostalih tipa: In The End ili One Step Closer... pjesma je zakon!!! LP 4EVER!!!

    avatar

    09.04.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • obekine frendice

    don´t worry be happy :) ...... puno pusa od sarči i marči!!!

    avatar

    11.04.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...