Komentari

hypnoteyezzd.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • harle

    hipnotično :D. (inače ovo mi je već jedno treći il četvrti blog na kojem danas prva ostavljam komentar i skroz mi je čudno sad jer inače nije tako :? :p)

    avatar

    07.04.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Sretan Uskrs tebi i tvojoj obitelji od srca želim.

    avatar

    08.04.2007. (01:47)    -   -   -   -  

  • clockworkorange

    ma bok ti utjelovljenje pozitivnih kritika i hraniteljice ega ;)))))
    Sretan Uskrs!
    najvažnija je ideja a ja obožavam pametne asocijacije u stvaralaštvu bilo kojeg tipa....OČI su super. brijem da ću počet printat te tvoje fotke he,he ;))) hej ma mogla bi ih ti i sama u neki 'kalup' razglednice ili nešto... super bi izgledalo. znaš tonu onih karti u Sohou npr.? Ljudi se pale na te karte sa porukama. I meni je to cool samo kaj ja više volim one kad do poruke dođeš malo zaobilaznim putem...da se posvetiš slici ili stihu ili bilo čemu..najlakše je na crveno srce opalit 'aj lav ju' i svi sretni.....zato vi hodaju gradom sa 'happy cow' izrazom lica jer ne dira ih zagrepsti u malo dublje sfere svog postojanja.....Jesus, di ja otišla ;) Uglavnom OČI su ti prejake....a u smijeh me baciše ova dva mala žutanjka sa priborom za jelo koja čekaju...;)))))

    * ma gle, nije baš tak kako sam ja to upakirala u celofan. ljuta sam možda još malo. u stvari nije bad zbog ičega...samo zbog jedne stvari...što smo se izmaltretirali dok smo to postavljali a nitko od njih ( naših 'nadređenih' ) nas nije ijednom došao pogledati ili pitati trebamo li nešto...da bi na kraju rekli da smo loši i pazi ovo; dobili smo savjet da bi bilo bolje da se skinemo sa tog našeg oblaka samozadovoljstva. Daj zamisli, ni to nam nedaju - da uživamo sami u sebi nakon dobro napravljenog 'posla'. Ma koliko god se mi izrazgovarali i sve riješili i ponosni i zadovoljni i sve ali točno kod svakog od glumaca vidim da mu nije svejedno. I nesmije biti!

    *thanx na kometaru i to je u biti potvrda onog što i sami znamo da imamo čisto tehničke probleme ( krunu sam glupača napravila od hamer papira npr.) tekst se treba uvježbati, pažljivije puštati glazbu, izreagirati sa svjetlom na vrijeme i te stvari ali to ćemo riješiti ;))))

    * Geovka u publici je Tea koja se dramskoj grupi pridružila kad smo već Na na na počeli raditi pa za nju nije bilo uloge...(ona je igrala u Izletu) kojeg smo počeli kasnije. Bilo mi je glupo ne navesti člana grupe pa je ovako simpatično ispalo a ona se sva oduševila.;)))))

    * možeš uzeti što god hočeš sa moga bloga ;))))

    *kako se ohladit od Jacka??????? ha,ha link ti nije uspio pa nisi uspjela u mom hlađenju he,he!!! Šala, hajde linkaj ponovo baš me zanima kaj si mi spremila.....inače sestra je nabavila igricu za playku *24* i Ovaj je ISTI ali na dlaku...predobro su to napravili. Privlačna je pomisao da bi Jackica plesao onako kako ja hoću ;)) Uf.

    * ma hvala ti za titulu kojom si me okrunila ali onako skromno fakat imam osjećaj za likove....i radim baš ISTO ono kaj i ti. Uvijek razmišljam da je to i to film tko bi igrao likove..i sestra i ja znamo izkastat knjige, stripove i te neke stvari. I gušt mi je to. Kad sam gledala Velvet goldmine gledajući McGregora ma mislim sama se nametala pomisao da on mora glumiti Cobaina i evo nakon par godina zbilja će ga glumiti...;)
    Trenutno sam u 'projektu' Orlanda Blooma kao Goetheovog Werthera....;)

    * Jesus, sorry na tim smajličima namigujućim ali kad me nekaj uhvati tako to izgleda.
    * a jesam se izkobasala sa komentarom. ali i tu si u pravu..zato i jesmo ovdje da komuniciramo. E.T. phone home ,ha,ha!
    Pozdrav veliki ;)))))))

    avatar

    08.04.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...