Komentari

frckavaamy.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lady_Delish

    draga, sretan uskrs...
    nemoj se bedirat... istina je da si si nagurala previse obveza u zivot... prakticki nemas vremena za sebe. znam da je bed s 19,20 godina za sve zicat starce, ali opet da su oni htjeli da uz faks i radis, bila bi izvanredni student, a ne redovni. Kuzis sta ti pokusavam objasniti? i da ti ne bi palo na pamet zapostavit faks zbog posla.... mnogi ljudi se previse posvete poslu i onda faks posalju u k...c, znam po svom primjeru. pusa, draga moja, lolim te.

    avatar

    08.04.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • Tina:)

    ej kumo:)!
    sretan ti uskrs!!!!
    nemoj mi biti tužna....;(((
    potpuno te shvačam kako ti je...ono željeti otići van sa društvom,malo se ludirati i tako...znaš da ni meni nije lako....i ja ponekad pomislim:"Bože što mi je sve ovo trebalo u životu"...ono imam 17 god i izlazim svaka 3mj...a s druge strane znam da je to jedna od prolaznih kriza,znam da ne bi mogla bez odbojke,pogoto sad kad mi je baš krenulo....znaš kad ti je najteže baš tada se ne smiješ žaliti i predati,već stisnuti zube i preći preko toga,a kad to uspiješ uhvati te tako ne opisivi osjećaj...znaš onu:"Nakon svake oluje,dolazi sunce"...e tako će biti i kod tebe za par dana...
    drže i ne daj se!!!!!!!
    znam ja da ti to možeš!!!!!
    a kad ti se idem subotom van,zvrcni me sad sam i ja slobodna subotom;)...jedino ak ti nije bed sa klinkom ići van...hehehhe..znam da ćeš me ubiti zbog ovoga..heheh...
    znaj da sam uvijek uz tebe iako sam daleko i da te jaaaaaaaaaaaaaaako volim!!!!
    primi puno pozdrava i pusa od mene i mojih!!!!!!!!
    bokić ljube:):):):):)!!!!!!!!!!!

    avatar

    08.04.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • Antonija Klarmo

    Sretan Ti Uskrs, najprije.
    Tak ti je i meni bilo neko vrijeme, radiš ko idiot, znaš da te drži samo taj novac i sreća koju osjećaš kad si nešto sama kupiš SVOJIM novcem, ali živci koje potrošiš dok obaviš faks i posao i obaveze i frendove koje btw počinješ nekako zapostavljati...sranje. teško je biti odrastao. mislim da je lakše to prihvatiti s nekih 30 godina kad stvarno ne smiješ kukati da ti je teško raditi,a li za sada nam je to dopušteno, barem na blogu, u anonimnosti, ako ništa drugo.
    pufa

    avatar

    08.04.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • amaris

    Sretan Uskrs draga!:)) Šta se tiče posla...ako te umara...pa, reci mu zbogom... Mislim, znam da ti nije baš najdraže molit starce za novac i slično,ni ja to baš ne volim...Ali, gledaj to ovako: Tvoj posao još par godina je faks...stoga, ne virujem da se samo odmaraš! I za taj posao-studiranje- trebaš na neki način bit plaćena:)) A i bolje da volontiraš u azilu...duhovno ćeš se sigurno bolje osjećat! Ajde, KISS!!

    avatar

    08.04.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  • ShkA

    Citat: MOzda bi ipak trebala uzivati u ovim mladim danima svog zivota, raditi ono sto volim..
    Haloooooooo, ima jedno pol godine da sam ti to reko, al ti uvijek čekaš zadnji čas da ti dođe do glave... čekaš dok ti se to ne desi. Znam da nije neka riječ podrške, al bejbe tak je kak je.
    Pusa

    avatar

    10.04.2007. (20:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...