Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • e!Hot50

    Mislim da ne možeš staviti Dianu prije Mariah je rova je ipak 12 postigla s The Supremes, po tome bi s emoglo reći d ai Elvis i Mariah imaju 18 brojeva 1 jer jedan od njihovih brojeva 1 je sadržavao po 2 singla.

    A šta ti slušaš i koga voliš (osim Coldplay).

    avatar

    08.04.2007. (12:44)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    I mrzim Grammyje! Tako su glupi! Velikane poput Boba Dylana potpuno zanemaruju i nominiraju neke idiote! Ove godine je vrhunac bio kada Boba nisu nominirali a Justina jesu za album godine ili kada su nominirlai Pussycat Dolls.
    A WBT kad mi je izgubio za pismu godine i snimku godine! Da nije bilo 4/5 ujutro sigurno bi nešto razbio! A to je sve politika. U2 su im vječni favoriti, bez obzira kakva im je konkurencija.

    Nemoj mi reć da voliš drolju (Madonnu)!

    avatar

    08.04.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Billboard mi je sasvim ok,. samo što zna biti dosta onog odvratnog rapa!¨U biti jedina ljestvica gdje RNB može uspit i dobro se prodat. Smeta mi što je statična i po pola godine se zna ne micati! Ali, zbog downloada sad je postao malo brži. Mislio sam da će biti bolje, ali ne. Download je dosta jak, skoro pa jači od airplaya. Od ove godine niti jedna pisma ni je se zadržala na #1 dulje od 2 tjedna upravo zbog downloada. Ali, stavrno svkakva smeća dolaze i dolazit će na broj 1 zbog njega. Mislim, This Is Why I'm Hot je gori nego Laffy Taffy, Akon čak 2 #1, a njega ne mogu smisliti.
    Grozno je šta će sljedeći četvrtak #1 biti Timbo&Nelly&Justin - Give It To me (ne znan jel mi gora pisam ili spot), a pri vrhu će biti i novi singl od Linkin Park.

    Beautiful Liar će vjerovatno pasti jer mu je download pada, a airplay dosta nizak. Trebali su pričekati da airplay naraste pa bi možda i došao do broja 1.

    A UK broj 1 Avril Lavigne! Duhh! UK chart sucks! Pun onih boybandova tipa Westlife i Take That i uvijek i dance (trash) pisme dobro prolaze.

    Ma najbolji je e!Hot50 Singles!

    avatar

    08.04.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...