Komentari

lajavakuja.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • propheta nemo

    Valjda je u redu napraviti šou kad se izlazi iz zdravoumne većine.

    avatar

    07.04.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • kvaka 22

    Za krepati. Dobra duša, taj Mišo, iako malo luzerska. Nisam još čuo za veterinara koji bi si otsekirao ruku; možda za mesara pokojeg, ali i tada samo za prst ili dva ( Što je mesar sa svim prstima, he,he?). Trebao se držati kravica i telića. I kokica.Pa postati Lukin savjetnik za piceke. Ili naš za boje za jaja.
    Sretan Uskrs i tebi.

    avatar

    07.04.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • ja

    Ostavi se boja, uzmi kore od kapule, zrno soli, kap kvasine - to ti je boja. Onda uzmi stare najlonke i malo petrusimena i/ili vlasca. Navlaži jaja stavi petrusimen, gurni u bičvu i jedno po jedno zaveži da ne padne petrusimen. Stavi kuvati. Nema šanse da omane. Skuvana i olađena namaži vaton umočenon u bilo ulje. Imaš bajku, ne neka bezvezna šarena jaja.

    avatar

    07.04.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    mark rothko odbijao u jednoj fazi koristiti crvenu boju. radikal.

    avatar

    07.04.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • Vira

    Ja pametno zbori! Ekološki, estetski, tardicionalno, a opet moderno!
    Kućanice, mašta ti je vrlo osebujna ( nadam se da se ta amputacija nija zapravo zbila)!
    Sretan Uskrs! ;)

    avatar

    07.04.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • skaska

    Ja! Hvala ti na pomnom receptu, no već deset godina farbam jajca u kapulu, pa se već i usmrdila bogme. Ove san ti godine tila u zeleno, jerbo zeleno, zeleno ja volin...A i taj Luka Oman omanuo izgleda...Sad tekar vidin kaki je to špinat a dici ga davan ko pod vitamine. Sutra bum Rkmana zvala da protestiran da šta je to. Al svejedno fala ti i da znaš eto ga ja napravila neki jajčani kompromis: na kraju uvalila jaja u olupine one crvene kapule iz Kotara, one šta ga jeden s tunom kad me uvati teška upala zglobova. To je pravi lik. Sretan Uskrs!

    avatar

    07.04.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • skaska

    Virtuela draga! Provincija moja crvena će biti. U mom ti se kvartu spremaju nemirni prosvjedi protiv tipa šta je svom prvom sinu dal ime Elektron (zovu ga Eli, ha ha), a drugom htio dati ime Atom, al ga prije toga, a poučeni iskustvom, zgrabiše baka i djed i u prvu crkvu...Nazvaše ga Štef il Joža, nevažno. E, sad taj tip kod nas na zapadu lobira da se Vatrogasna ulica koja bijaše i jest poznata po prvim vatrogascima, zaključuješ sama, preimenuje u Trg HOS-a. Mislim ono, nema nitko ništ protiv HOS-a, bez obzira kaj tip ni videl rata osim kreditnih...Elem, uvalio on potpise, kao raja suglasna...Moja ti neimarna susjedica prorovala i uvidjela, gle ne lezi vraže i sav bestijarij primitivni, potpisali se ljudi što prebivaju u olimpijskom nam istočnom selu, oliti Dubravi. A mi, sestro, kilometrima od Dubrave jesmo. Malo se zbog tog oladio, al opet napada...Mnijem da ćemo u subotu zaustaviti promet na Ilici kucavici...Kak će to završiti ne znam, al eto ja jaja ipak pofarbala, za svaki slučaj, u ljubičasto.

    avatar

    07.04.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  • ja

    Da san vatrogasac ne bi u toj HOS ulici mene ni na primjer vidili u slučaju vatre, a ne, nek' dođu gasit HOS i onaj bandit !
    I ja san za zeleno, al' ne samo jaja i špinat, nego eko - zeleni i plavi, evo kod nas u Šibeniku isto zbrka, mi ćemo na prosvjed put rive, ali o tome drugi put.
    Nećeš sutra nać Iliju, Uskrs je.
    Sretan Uskrs !

    avatar

    07.04.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    moj nekadašnji prof matematike drugu kćer nazvao trigonometrija; to joj je doduše, bilo miiddle name, ali ipak...
    apropos jajca, ja sam svoja kupila ukrasna, crveno-crna, ništ političkoga, moliću lepo.
    a hosovac, da nije rođak onog slovenca, zaboravila sam mu ime, onaj manijak koji svake sezone pizdi po graničnim prijelazima i viče ovo je karintija??? tak mi je nekak ta njegova inicijativa ozbiljna...

    avatar

    07.04.2007. (22:20)    -   -   -   -  

  • kvaka 22

    Ja sam, pak, išao u osnovnu sa tipom koji se zvao Omega. Sestra mu se zvala Afa.Blizanci. A znam i tipa po imenu Dunavko. I Svemir.

    avatar

    07.04.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • skaska

    Je, to su ta imena s dubokim argumentima, al meni je najsmešnije kaj neko iz, primjerice, Čučerja nazove dete imenom Michelle ili Jacques ili...al onak odoka...Čak, hebote pogodi i francusku pokrajinu na slijepo, a tata se zove lepo po našem Žarkec, a mamica Milkica. Ja bila neki dan u jednoj školi i mala veli da se zove Veronika s c. U kaj sam imala okapanja, da vam ne pričam zbog čega i kak. Taj k u c me skoro pa dokusurio i sve mislim da mi možda i zbog toga jaja nisu pozelenila.

    avatar

    07.04.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    meni su uspila u crveno i zeleno par
    malo malo :)
    a i moji prsti su ostali zeleni hebat ih
    Sretan Uskrs skoćko draga!

    avatar

    07.04.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    p.s. joooooooj dođi vidit kaj sam ja ofarbala još hahahah
    buhahahah

    avatar

    07.04.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • KROMANJONCI

    hehe a jbg cuvaj se hehe

    avatar

    07.04.2007. (23:51)    -   -   -   -  

  • Aot

    selu smo, Er-Heb. Svecenici u Er-Heb je radio sve u redu, ali refurbished laptops good

    avatar

    24.09.2009. (20:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...