Komentari

tyche.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lorna Doone

    Divna priča! Imam osječaj kao da sam pogledala neki film s vrčem kao light motivom...ali fali "Mug II" priča kako ste se vi spleli! Nestrpljivo čekam nastavak! S R E T A N U S K R S ! ! !

    avatar

    06.04.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Zanimljivo, baš zanimljivo! I kako se zapravo jedna čitava životna priča može ispreplesti s pričom o vrču! Kako predmeti (uspomene) imaju svoje priče, zar ne? :-)

    avatar

    06.04.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    nije li interesantno kako pojedine stvari u našim životima vežu za sebe značenja i smisla života samog?! Kao i Frank mogla bih nabrojiti takve stvarčice...i svatko ima nešto drugo, ali bit, ono nestvarno što čak i ne možemo opisati, što nas veže za pojedine stvari univerzalno je ljudska i prepoznatljiva...mislim reći, ma koliko da se razlikovale stvarčice koje imaju značenje u našim životima, razumijevanje onog osjećaja da stvarčice MOGU IMATI takvo značenje je zajedničko ljudima....:o)

    ona koja je znala da je ono za nju :o) hvala ti.

    avatar

    07.04.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • tyche

    @Lorna - kako smo se nas dvoje nasli - to sam jednom napisala TU, pa da se ne ponavljam :)
    @Big blue - Gazda nikad ne priznaje da je nostalgican i da mu domaja nedostaje - i kad ga pitam - ne ! Ali kad prica o nekim sasvim drugim stvarima, vidi se da ga vuce doma...
    @Nisam ja odavde - jako dobro receno :)

    avatar

    08.04.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Kod nas nema "tradicije" izrade posebnih pivskih krigli. Mozda je razlog to sto je kod nas vinska tradicija jaca od one pivske. Isto tako ne vjerujem da je to opceprihvacena tradicija u USAF-u. Prije ce biti da se radi o necemu karakteristicno za postrojbe koje su bazirale u Europi.
    S druge strane imamo mi neke specificne obicaje poput sutiranja kadeta nogom u sjedisni dio od strane NL-a i svih onih koji su samostalno letjeli tu pticu prije njega. Od 1997 obnovljena je i tradicija dodjele letackog bodeza na promociji.

    avatar

    11.04.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • jja

    Vi dvoje pricate engleski skupa? Pozdrav gostu :-)

    avatar

    12.04.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...