Komentari

ozbiljnozanimljivapitanja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Rija 007 i Keko

    zakoooon blog,posjeti nas

    avatar

    05.04.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Pročitaj Demokrita i Spinozu- po pitanju filozofije. Sve ti je to dio prestabilirane harmonije, ali u specijalnoj teoriji relativnosti Albert ima neka druga razmišljanja, a posebno sve to opovrgava kvantna fizika i deterministički kaos, kao i teorija struna. Pozdrav i čitamo se.

    avatar

    05.04.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • ozbiljnozanimljivo

    Rija oo7 i Keko, hvala vam što ste ostavili traga na mojemu blogu. Posjetiti ću vas.
    Dejmone, molim te objasni mi u čemu se moje maštovito fizikalno razmišljanje suprotstavlja općoj ili specijalnoj teoriji relativnosti, a osobito na koji način moje razmišljanje opovrgava kvantna fizika i deterministički kaos kao i teorija struna odnosno M teorija. Prosvijetli me barem u nekom detalju! O svemu što navodiš pročitao sam dosta literature ali svejedno ne mogu dokučiti u čemu je problem. Unaprijed ti zahvaljujem i iskreno te pozdravljam.

    avatar

    06.04.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    OK..iz ovoga sam na zanimljiv način skontala, da se sastojimo iz organskih molekula i da je u nama milijun atoma i da postojimo zahvaljujući njima, a da u čitavom Svemiru, ako to kao laik mogu reći i nikoga osim nas i nema. Znam samo da molekula ima oko nas, kao početne osnove za život i da je to za sada sve. Mi smo stvarno " čudo prirode", koje zna puno griješiti, malo smo prespori usput za neke stvari...stigli smo do nekih zvijezda, ali dalje od toga još uvijek nismo otišli...

    " Važno je ne postavlajti pitanja. radoznalost ima razloga postojanja. Čovjek ne može izbjeći starhopoštovanje kada promišlja tajne vječnosti života, čudesnih struktura srvarnosti. Dovoljno je i da tek pokuša svakoga dana pojmiti neku malenu tajnu. Ne gubite svetu radoznalost" A.Einstein.

    Lijep pozdrav s osmijehom ti ostavljam..:))

    avatar

    11.04.2007. (15:18)    -   -   -   -  

  • Kraljevna Koja Nosi Sunce na Dlanu

    edukativni blog
    divim se :)

    avatar

    09.12.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...