Komentari

herostrat.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • Computerx

    Fora ti je blog

    avatar

    05.04.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • Milou

    Ja sam tu za diplomatsku podjelu bodova: ona je kriva jer je bila nepažljiva a on je pak trebao biti taktičniji i uvidjeti njenu dobru namjeru. Dakle od mene - 0.5:0.5. Kako je Kompjutereks, tu povrh mene, minimalistički, ne osvrnuvši se pretjerano na sadržaj posta, izrazio svoju indiferentnost spram ovog bračnog spora, pretpostavljam da je i on za podjelu bodova. Dakle, trenutni rezultat je 1:1.

    avatar

    05.04.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    C,c,c...To se ne radi tako... Ona je trebala napasti njega, čim je ušao na vrata, jer je kriv što je nije nazvao i probudio je na vrijeme. Ja ne razumijem tu ženu... Žene nisu nikada krive... čak i kad se njima čini da (možda) jesu :))))

    avatar

    05.04.2007. (13:47)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    nema ti se tu sto mucit s pokusavanjem razumijevanja zena i obratno..ja sam odavno skuzila da muskarci i zene drugacije razmisljaju i reagiraju...ali to je bas dobro jer da svi isto razmisljamo onda ne bi trazili svijetom svoje bolje polovice, i sve bi bilo dosadno...bar ja tako mislim...eto...nisam na nicijoj strani, iako je u ovom slucaju pomalo ona kriva, ali nismo bili tamo pa ne znamo sve...

    avatar

    05.04.2007. (14:08)    -   -   -   -  

  • tessa k jutarnja

    žene su ženstvene, žene su ženstvene...
    ah ti muškarci

    avatar

    05.04.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Kompjuterix, ti okrutni Galu, shvatio sam, shvatio..posjetit ću ti blog. ;)
    Miloutine, okrutno si prisvojio Kompjuteriksovo mišljenje ali budući da kod mene imaš kredita, ovaj put ću ti oprostiti... Neka bude 1:1.
    Zona Z: Ima tu jedna sitna, sasvim neznatna začkoljica? Kako je on trebao znati da u tom trenutku, dok, pri rezultatu 20-14 lagano klizi prema još jednoj pobjedi...dakle, kako je mogao znati da se u tom trenutku odvija dramatičan događaj? Ili je upravo u tome razlika između mušakaraca i žena? Hm..razmislit ću ;)
    Delphina: Ne bih se složio. Mislim da kad bi se odlično razumjeli, sve bi bilo savršeno a ne dosadno. Ili točnije, ono što ti nazivaš dosadom - meni je savršenstvo ;)))

    avatar

    05.04.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    Neeee! Začkoljica nije utome da je on trebao znati, već da gaje ona trebala uvjeriti da je on mogao znati. :))
    Ja imam maler da se moj Zakoniti uopće ne bi iživcirao, tako da mi sve ženske taktike padaju u vodu. E, ali u situaciji koju ti opisuješ... Mmmm! Tu bih koristila navedenu taktiku... Baš im je zabavno ;)

    avatar

    05.04.2007. (14:26)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Zona jesi ti to mene došla učiti što su začkoljice? Ja sam diplomirao na začkoljicama ;)

    avatar

    05.04.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    No dobro, stan nije u plamenu, večera je propala i u čemu je tragedija :-)). Umjesto da viče na dotičnu, mogao ju je lijepo odvesti van na kolače i objasniti koliko se prestrašio :-)).

    avatar

    05.04.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • Humanitarka na djelu!

    Komentar nema veze sa postom! Ukoliko ikako mozete pomoci maloj anji,dodite na ovaj blog...barem ostavite komentar.Vise na blogu! Najljepse hvala

    avatar

    05.04.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • kuzushi

    kako je poceo post mislio sam da je u stanu zatekao postara (cistaca bazena, dimnjacara ili sl) :)))))

    avatar

    06.04.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • happywedding

    po meni je to kontraproduktivno...mislim na svađu...a to se moglo dogoditi svakome...ma nije to vrijedno teških riječi...važno je da je na kraju sve dobro...(stan je čitav, nije se ništa zapalilo, ona je živa i zdrava...sve pet...)

    avatar

    07.04.2007. (10:41)    -   -   -   -  

  • nymphea

    jel žena spremila večeru?? je! jel ona mislila na svog dragog i kako mu udovoljiti? je! jel ga čekala vjerno i čak zaspala od dosade dok se ovaj nije pojavio s rekreacije?? je! To što je večera zagorila je tek jedan nesretan detalj i kaj sad on drami. Jel sve dobro što se dobro završi? je! E, pa, onda ju je trebao izvesti na večeru, prethodno otvoriti prozor u kuhinji da se sve dobro izvjetri i kupiti novi paket ledoleta s čokoladom (koje bajdvej ionako ništ ne valjaju) i sam ih ispeći. Mislim da je jasno tko ovdje osvaja bodove. jel?? ;-))))))

    avatar

    08.04.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • greentea

    jadna žena! kakav neotesani grubijan! žene imaju pravo na poneku omašku...nismo mi strojevi! koliko deranja....umjesto par utješnih riječi i malo podrške! meni bi ovo ubilo volju za kuhanjem na duži rok...a, i to potpuno nerazumijevanje bi me zabolilo. jako! baš ste vi muškarci čudne biljke!

    avatar

    09.04.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • Antuntun

    Fazu nirvane je nemoguće doseći, pa je onda najbolje ne micati se iz prve faze. Ne znaš ništa, ali nisi ni svjestan da ništa ne znaš. ;-)

    avatar

    09.04.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • hybrid

    a jedna uredno lansirana "zidarska" bi skratilo svu muku a i poanta bi bila ista. kao i posljedica

    avatar

    09.04.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • Manistra

    meni ide na kiki kad se žene ovako prikazuju, ko neka nelogična stvorenja, nedokučiva. kao, kako shvatit ženu - vodič kroz nepoznatu galaksiju. ide mi to na kiki opako. žene su - majmuni jedni nedorasli! - vrlo logični, pametni, razumni ljudi. VI NISTE. To je jedini razlog zbog kojega nas pokušavate prikazati kao vanzemaljce, male zelene. jer niste dorasli. mi živimo s tom spoznajom kao s retardiranim djetetom: pomireno. i ne dernjamo se kako ste glupi i kako ne shvaćate, kako ste s marsa tralalala. odbacimo stereotipe, oslobodimo se. muškarci koji ne mogu shvatiti žene, ne mogu ih shvatiti zato jer ne shvaćaju ni sebe. ćao amići mjei.

    avatar

    10.04.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • Manistra

    hybrid bolji si kad šutiš i ližeš.

    avatar

    10.04.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • Manistra

    mnogo bolji:)

    avatar

    10.04.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    manistro furiozo, mašila si ceo fudbal. Stani na loptu bona. Nisam ja rekao da su žene nelogična stvorenja (čak to ni moj prijatelj ne tvrdi) nego sam ukazao na grešku u komunikaciju kao rezultat različitih razmišljanja. Neka svatko za sebe odluči tko je tu "u pravu" a tko "u krivu". Reklo bi se da si se ti izjasnila? ;)))

    avatar

    10.04.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • marisi

    ne znam o zapaljenju kuce, al ledoleta zvuci jebeno. naravno, ne izgorena.

    avatar

    10.04.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • Video web tv cartoons arkadne igre

    www.alkaos.com
    Gledajte najpoznatije crtiće (sa youtube-a,google video...)South park,futurama,Beavis and butthead,2 stupid dogs...i ostali
    Tv serije emisije:CSI,Oz,Jackass,Pimp my ride...
    Smješne video isječke
    linkovi na najbolje i besplatne streaming Tv kanale.
    Igrajte besplatne arkadne igre
    I još puno toga...
    www.alkaos.com

    avatar

    10.04.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • Manistra

    ma nemoj da nisi govorio o nemogućnosti komunikacije muškaraca i žena! pročitaj ponovo vlastiti post i ovaj svoj pokušaj četverodijelne kategorizacije nerazumijevanja. ne da mi se komentirati kako zvuči ledoleta ni smrdi li zapaljeno tijesto, jer mi puca kiki za to, ovo je jedina tema u tekstu koja me zainteresirala, i super, prvo potičeš raspravu da bi je onda ugušio, prilično diktatorski, rekla bih. hja.

    avatar

    10.04.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Jopeta ona??!? Naravno da je riječ o nemogućnosti komunikacije ali bez apostrofiranja krivca :) Nerazumijevanje jest činjenica ali nikoga zbog toga ne optužujem ;))
    Vi'š kako tebe dobro razumijem? :)

    avatar

    11.04.2007. (08:02)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Ups...znakovit broj na counteru...666....Jeste li znali da se strah od broja 666 zove Hexakosioihexekontahexaphobia? Naravno da niste. E da čujem, tko ima taj strah? Neka izgovori?
    Inače, ovako kaže Otkrivenje: "..U ovome je mudrost: u koga je uma, nek odgoneta broj Zvijeri. Broj je to jednog čovjeka, a broj mu je šest stotina šezdeset i šest..."

    Pa se vi zajebajite...e...

    avatar

    12.04.2007. (11:24)    -   -   -   -  

učitavam...