Komentari

tracmarenda.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Tri Pojma

    danas sam kod tebe na marendi, definitivno. je grah dobar drugi dan, ali hvala lijepo. četvrtak je moj dan honorara... što ćeš, kuću treba dovršiti. ipak, svratit ću jer bih rado čula nešto više o predstavi i ispričala ti kako uopće nije potrebno telefonirati i šaptati da bi se igrala igra koju spominješ... ;)

    avatar

    05.04.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • bizarnaljubav

    Fina papica, slažem se oko toga da se u društvu bolje jede, o, da.
    A pokvareni telefon, da , postoji, ah ta tehnologija, još kada na njega telefoniraju oni koji nisu dobro proučili pravila, mislim da im ne treba zamjeriti....nesretni ljudi, a mogli su kada već imaju priliku loviti se tog uređaja, možda nauče. Znači, postoji samo pokvareni telefon i ljudi koji nisu svjesni da telefon ne radi uvijek kako treba, zapravo nisu savladali vještinu telefoniranja, hajde, pouči ih sa osmijehom , i pažljivo, možda ne shvate odmah....ugodan dan ti želim:)

    avatar

    05.04.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  • sewen

    a čoviče koliko ja toga propuštam...a moran, jer neman izbora trenutno.
    ma svanit će i meni, haha...

    avatar

    05.04.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    let iznad kukavicjeg gnijezda s jackom nikolsonom mi je jedan od najdrazih filmova, a salatu od pecene paprike naprosto obozavam ;))

    avatar

    05.04.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    O, ja se sa svojim šefom svaki čas igram pokvarenog telefona, ali kako je on šef uvijek ispada da ja nisam dobro razumio:))

    avatar

    05.04.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ovo što si napisala nije marenda nego ručak. I to pravi pravcati. Ali ako je pohana teletina i pire, onda kao da nedostaje neki umak. Barem za nas starije, a djeci je dobar i pomfrit. Pozdrav.

    avatar

    05.04.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Ljutkasti smo kada stvari ne idu onako kako bismo željeli, posebno ako smo tome po malo i sami kumovali, ali gotovo uvijek ima prilike da se stvari poprave, možda ne savršeno i do kraja, ali ipak, dosta se da učiniti, samo od velike je koristi akciju i očekivanja usmjeriti na pravo mjesto, tj. osobu, a to smo uvijek i oduvijek, mi sami. Pozdrav :)

    avatar

    05.04.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    ..gle kakva sam...ne može mene dodirnuti tako snažno ni predstava , ni igra gluhog kao tvoje pohane teleće šnicle bububu danas sam zgriješila jer sam na voćnom , a sad sam si lijepo narezala kulena i baš me briga...kasnije ću žalit samu sebe :-)))

    avatar

    05.04.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • Santea

    Jedna profesorica je napravila studiju tako da je studentu rekla obavijest koju treba prenijeti drugom studentu,on trećem i tako sa zadnjim studentom informaciju vratiti njoj.Ni riječi od onoga što je ona rekla.Začarani krug.Ukusna je marenda bila,a ja je opet propustila i opet ostatke navečer probirem:)Pozdrav draga moja,sutra možda uranim,pa mi sačuvaj malo nešto:)

    avatar

    05.04.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • All good things!

    Ciao, evo mene opet ;) Hvala Bogu ozdravio sam a i s alergijom mi je bolje. Pokvareni telefon sam volio igrati prije a i danas je zabavno. Nedavno smo ga na španjolskom igrali. Profa je prvom do sebe šapnula riječ a on dalje do posljednjeg kolege koji je sve zapisivao na papir i tako u krug dok nismo dobili štivo, bilo je LUDILO
    Kako je tvojoj kćeri s alergijom? Recept je dobar hehe, ali danas je post pa neću isprobavati.
    Puno pozdrava!

    avatar

    06.04.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...