Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • NEMANJA

    - Besni Nemanja,..., reče Njetočka.

    - Nisam besan, samo mi je ritam sna i jave u mistimeingu s CET; mislim da sam ispred svoga vremena., odgovorih ja.

    avatar

    05.04.2007. (04:25)    -   -   -   -  

  • tessa k jutarnja

    hm, "lude gljive" ...ima jedna zbirka priča saše meršinjaka. negdje visoko na polici...moram je potražiti.

    avatar

    05.04.2007. (10:02)    -   -   -   -  

  • pooka

    ja imam kilo ipo DMT-a... to je k'o LSD samo se zna vratit po nekoliko puta tijekom slijedećih par dana... ono žestoki flash backovi. čuvam to za svoju svadbu. a pejotla ima u svakoj poštenoj kući, u toj tajnoj pretinčadi... dop je više home-delivery sistem, a kokaina ima po stolovima u turbo folk kafanama. od svega toga na smijeh najviše nagoni heroin... ako je nešto smiješno e onda je to heroin... taj čarobni prah koji potamani receptore za prirodne analgetike, endorfine, pa čovjeka počne bolit krv dok mu kola žilama i pluća dok se šire... nema ništa što razjebava tako duboke, bazične regulativne sustave u mozgu kao što to radi heroin. boli te sam život. ali ima sad onaj Subutex za expresnu detoksikaciju. nabavite i njega za svoj tajni pretinac... ako ima mjesta od bombi i zolja.

    avatar

    05.04.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Možda nije ostalo zabilježeno za povijest ali reći ću ti nešto intrigantno. Naime, poznato je kako je Aldous Huxley napisao "Vrata percepcije" dok je eksperimentirao sa pejotlom. Isto tako je poznato da je upravo to inspiriralo Jima Morrisona na svoj bend nazove "Doors". Međutim, manje je poznato da sam upravo ja upozorio Jima na predmetnu knjigu. Znam, znam... pažljivi čitač uočit će nesrazmjer između davnih 60-ih i mojih mladih godina. E tu tajnu još uvijek nisam spreman otkriti. O tome naknadno :)
    Nemanjo, jeboteja!! ;)

    avatar

    05.04.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..a da nije morti Morrison zabunom uschmrknul naseg Herostrata koncem njegve bivse inkarnacije ???

    avatar

    05.04.2007. (12:41)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Cveba, kako tako inteligentno djevojče ne zna što je....mideca? :)

    avatar

    05.04.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • cveba

    laissez le subject, ti prego, to smo obradili pred neka dva mjeseca i tute i tamo, a definicije prepustam filozofima, uostalom !

    P.S. i, kao sto sam vec podcrtala negdje dolje il gore, midetza je verlo intimno stanje koje nikako nije za definirati na blogu, barem ne dok se glavni igraci nisu dogovorili megjusobice.

    avatar

    05.04.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • stroke

    vidim Hero puši kite okolo, pa navratio i do tebe...haha. dobar si Nemanjo, ispred svoga vremena definitivno.

    avatar

    05.04.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Stroke, kakva su vremena nije to neki uspjeh. Čuj, nisam znao da Hero servisira po Matriksu i inače. Hero, je li to istina? I što je to između vas dvojice, neka stara zla krv?
    Na Patologiji se razvila rasprava koju ovdje valja prenesti i zapitati i vas: Koga biste vi, kao Keith Richard oca, pošmrkali s šaljivim i zabavnim, Pooka bi kazao i arogantnim kokainom?

    avatar

    05.04.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hero, ti si Morrisona upozorio na knjigu žalbi kad je navratio u "Lero" u kojem si, tih eksperimentalnih godina, radio nevjerojatno psihodelične koktele začudnog naziva Musso Lini. (Pamtim tvoje viceve o Musi i Huji, kao tvoj obol povijesti bosanskog šeretluka).

    avatar

    05.04.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Čuvam to za svoju svadbu. Ahahahahahha....ovo mi je osvježilo ionako lijep i sunačan dan.
    Ja sam bio ekstrasensan na svadbi svog najboljeg prijatelja, a bijah kum. Zaista sam izvodio sranja: pro domo sua, požurivao sam cijelu ceremoniju - sve mi je bilo presporo! - od matičara do popa, na oduševljenje pokojnoga oca moga prijatelja, kojemu je jednako tako svo to rutinsko svečarenje išlo nakurac, pa me je svojim neskrivenim odobravanjem još i podjarivao, što, kao što znaš, u takvim trenucima zaista djeluje kao red šunke, red bulla: daje ti krila! Jebote, što sam bio zabavan, barem sa ja imao takav dojam.
    Na mojom mi svadbi, vidiš, više nije bilo tako smiješno.
    Sve dok nisu počeli pristizati darovi.
    Onda je zaista bilo smiješno.

    avatar

    05.04.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Čuj, Pooky, da se krivo ne shvati ova veza smiješno - hors, objasni ti nama tu ironiju: zašto jadni ljudi toliko hrle na taj hors rotorvator, a ovaj pakao koji opisuješ očito je redovno stanje stvari? Zašto ona baš hors? I, zašto su svi ti dopovi u tako elementarnom stadiju razvoja, ako je to dopustivo kazati?
    Dop je inače ultimativni proizvod kapitalističkog načina proizvodnje: to je proizvod-potreba, proizvod koji samim sobom stvara potrebu za sobom, štoviše, proizvod čijim konzumiranjem interioriziramo, do razine nadosobne biologije, vanvoljnog biokemizma našeg tijela, ono što kaptalizam tako predano nastoji proizvesti: potrebu za sobom. U tom smislu sva je glupost gornjeg teksta u njegovoj - suvišnosti.
    Tržište dopa jedino je tržište, naime, kojem ne treba marketing.
    Ali, Imperija se traži.

    avatar

    05.04.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • cveba

    ZAGREB – Umjesto komemoracije i govora iznad otvorenog groba, središnjem je hrvatskom intelektualcu našeg doba Ivanu Supeku Profil u Novinarskom domu upriličio posmrtnu promociju.
    Autobiografija “Tragom duha kroz divljinu” objavljena je još u listopadu i nije dočekala autora na predstavljanju. No, o Supekovu liku i djelu pred velikim su brojem poštovatelja, bez patetike, govorili Drago Glamuzina, Velimir Visković, Zdravko Zima, Ivo Šlaus i Vlatko Silobrčić.

    Za njih je Supek jedan od posljednjih univerzalnih umova u Hrvatskoj, novi Markantun de Dominis, antifašist i pacifist, vizionar i otac suvremene hrvatske znanosti, dostojni nasljednik Strossmayera. Podsjetili su da je trinaest i pol mjeseci prije američkih atomskih bombi bačenih na Japan u Topuskom kritizirao atomsko naoružanje, ali i da je nakon Drugog svjetskog rata izbačen iz Akademije, jer se nije znao niti htio nikome klanjati. (dde)

    jel' to onaj, Nesho, kojega smo imali prekjucer na golu ?

    avatar

    05.04.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Taj je. Pa sad ti reci da se ja ne kužim u nogomet.

    avatar

    06.04.2007. (04:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...