Komentari

svjetionici.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • 012 STATION posada

    Obletih Plagruzu zadnji put 1998... damn kako vrijeme leti...

    avatar

    04.04.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  • Mario Garber

    E fala ti šta si nas konačno pustio sa svoga samozvanog Golog otoka i što se više nećeš reklamirati preko naših leđa, optužujući nas da smo kradljivci tvoje fotografije. Pročitaj ponovno naše pismo, nitko ti ne zabranjuje da svoju fotku smatraš umjetnički vrijednom, ali je novinama nisi poslao kao takvu pa ne možeš ni očekivati da ju se tretira kao zaštićeni kulturni spomenik.
    U ime svjetioničarskog prijateljstva s tvojim roditeljima trpjeli smo i šutjeli godinu dana na tvom Golom otoku, a ti u ime toga nisi imao ni sekundu nego si nas bez provjeravanja kao lopove razvalio na svom blogu. Kad ti je trebalo pomoći da ti reportaža uđe u novine prije godinu-dvije, onda si nas zvao, a sad kad je trebalo barem provjeriti što se zbilo - onda ne da nam se nisi udostojao javiti, nego si kontaktirao najprije naše pretpostavljene a spominjao si čak i sud. Pa sad govoriš da ti nije pružena prilika?! To je neistina. Mi smo je Tebi osigurali!
    Sritno ti, ali pusti nas na miru, a ne diraj se ni u prijateljstvo s tvojim roditeljima na koje si se sam pozvao na svom blogu i u ime čega smo godinu dana šutjeli i trpjeli.

    avatar

    04.04.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • Jurica

    Novinama sam poslao fotografije i tekst s izričitom zamolbom, a kao dokaz još uvijek postoji e_mail, stoga nemojte govoriti neistine!
    - Kad sam zvao Urednika, samo sam ga pitao što je s time, jer ste mi i sami rekli da se za tekstove koje pišem i sve vezano uz to obraćam ubuduće Uredniku!
    - Tužba je bila opcija ako ne dobijem barem objašnjenje, jer Vi pojma nemate kolikog edukativnog i financijskog propusta me koštalo ne-slanje spomenute fotografije na jedan međunarodni natječaj...
    - Zvao Vas jesam nakon što ste mojemu ocu koji s ovim veze nema izrekli sve i svašta protiv mene, a imate moj broj mobitela, pa sam opet ja morao zvati Vas! I u toj prilici ja nisam uspio doći do riječi! Kad sam govorio o prilici, mislio sam na priliku za neka objašnjenja.
    - Hvala na prilici, hvala na svemu! Zaista mi je žao šta sam Vas zvao za pomoć, jer sam na ružne načine (pa i ovo je jedan od njih) naučio u životu uzdati se "u se i svoje kljuse"! Nema teoretske šanse da ikad više idem preko treće osobe rješavat svoje stvari, jer kad sad vidim da sam sve to isto mogao napraviti i bez Vas, a svi bi bili sretni i zadovoljni - muka mi je!
    - Trpio sam i ja posljednjih godinu dana, jer nisam mogao vjerovati da tolika količina gorčine i arogancije može proizvesti toliko dugu apstinenciju od pisanja, stoga ovo držanje na blogu i nije toliko namjerno koliko moja lijenost da išta više napišem!
    - Pozdravljam Vas još jednom i držat ću se svoje riječi; Vi kod mene u najlipšem svitlu, pa onda i Vi maknite moje ime i prezime (jer Vašeg tu kod mene nema) s "blanjara"...
    - Stojte mi dobro!

    avatar

    04.04.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • Barba Ivo

    Svidja mi se tvoj blog. Interesantne teme za pomorca kao sta sam i sam. Puno srece i dobre pisanije barbaivo.blogspot.com

    avatar

    22.01.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...