Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • alkion

    Ne znam zašto, al' navijam za Zmaju iz sve snage... Ma u stvari znam. Cijeli radni vijek sam proveo s mladim osobama kojima je jedini cilj u životu da vam smjeste neku spačku. Zna biti jaaaako interesantno. I, nisam stigao dolje komentirat, duga kosa definitivno... :)))

    avatar

    03.04.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • kvinna

    Ma bravo Zmaja!
    Kužim tvoj ponos, draga fanny7:) I naš kako mi je drago. Od srca!!! Nadam se da ću i ja uskoro nizati takve postove.
    A vidiš ovo s puštanjem kosice... baš zna što želi, bez obzira na podmićivanje. Tako i treba. To će joj koristiti u životu. Inače su ribice dosta popustljive... ali u ovom slučaju horoskop i nema neke veze - nego - krv nije voda:))))))
    Pusa

    avatar

    03.04.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • rU

    sva sreća, prolazno je.
    a onda ti čak bude i žao, kad prođe.
    HNOS je upitne vrijednosti. a pametna djeca ne trebaju učiti. no, može problema biti kad u višu školu prijeđu, jer tamo ipak treba stolicu zagrijati.
    nažalost, ne završava fakultet glava, već sasvim drugi dio anatomije ...hihiiii

    a ja sam za to da profesori i đaci, sudci i takmičari, u istom hotelu odsjedaju, za istim stolom jedu.
    no, ja sam nepopravljivi idealist i romantičar.

    avatar

    03.04.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    čestitam Zmaji na zlatu:-))))pozdrav

    avatar

    03.04.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Alkion - ma ne ljutim se ja, samo je ponekad naporno. Dobra je ona u stvari, no ponekad tvrdoglava, ali vrag je što se roditelji ne žele sjetiti kakvi su bili kao djeca. A ja sam bila mnogo gora od nje - radila sam sve po svojem, a o ocu da ne govorim - polomio je sve na tijelu što je mogao. Volim što ima svoj stav i principe, iako još treba mnogo toga nadograditi...A s frizurom si joj stvarno išao na ruku ili je to meni za inat? :)))

    @Kvinna - moja ribica sve više pokazuje zube u odnosu sa okolinom. Drago mi je zbog toga, a ne da ju rade kojekakvi. A ponekad je popustljiva i previše, no čini mi se da se pomalo mijenja.
    A nije stvar u dužini kose, nego u lakšem održavanju. No neka sama odluči - tako je bilo i lani, puštala, puštala, pa sama otišla na šišanje, kad je sunce pripeklo.
    A ti već uživaš u svojoj Vihorčici, sad ti je najslađa, kažem ti, vrijeme leti - ne zamaraj se ničim :)))

    @Rusalka - nije stvar u neučenju, nego u navikama. Bar malo - svaki dan reda radi...Da se zna zašto se ide u školu :)

    @Plavi_suton - hvala :)

    avatar

    03.04.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • Agua

    Da, problem će biti ako Zmaja nema radne navike, a dođe u gimnaziju. Tu nema ničeg osim kontinuiranog učenja ako misli prolazit s 5. Ja nažalost ne mogu vidjet slike, pa ne mogu komentirat frizuru. :( A tako vam je to u "onim godinama". Kako bi moja baka rekla, svi pametnuju,a ne sjećaju se kad su sami bili takvi. :)) pozZz P.S. Sorryte što nisam stigla onaj mail poslat, stvarno nemam vremena, al čim uhvatim cajta šaljem! :)

    avatar

    03.04.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ma draga moja, budeš vidjela da će i ona oblačit više suknju dok naraste
    sve u svoje vrijeme
    znam po sebi :)
    pusa ogromna :))

    avatar

    03.04.2007. (23:53)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Čestitke Zmaji na zlatu, baš se lijepo sjaji medalja. Mali mi nije bio među boljima u osnovnoj, a sad u srednjoj ima petice, jer sam mu rekao da mora učiti od početka i svaki dan, makar malo.
    A da ja imam crni pojas, i sad bih spavao u vreći sam u šumi, a ne samo po ljeti, he. Pozdraw

    avatar

    04.04.2007. (01:51)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eto sad će Tajo krivit čuda interneta i određenu posadu za te ideje. A u biti je dozlogrdila tiranija ćelavaca. Mali Zmaju nedaj se... mi smo uz tebe. Pusti kosu ko Kosjenka ;)

    avatar

    04.04.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • alkion

    A što mi drugo ostaje??? Potpisujem Mangu. I nije to mamici u inat (za mene su sve mame napogrešive i neponovljive) nego eto stara sam generacija koja ženu jednostavno ne može zamisliti drugačije nego s ipak maaaalo podužom kosom. Kriv sam i eto priznajem...:))))))))))))

    avatar

    04.04.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Meni isto duga kosa, ženstvenije mi je.

    Često si razmišljam što bih dala da se u mlađim danima nisam oblačila kao idiot. Imala sam fazu nošenja crnine što u kombinaciji s mršavošću i nije izgledalo najnajbolje.:))
    Onda faza širokih stvari..strašno...itd.

    avatar

    04.04.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Agua - ne bi ja tražila od nje petice da joj nešto od predmeta ne leži, ali samo je stvar u radnim navikama, jer jednostavno doći će vrijeme da moraš učiti, a neće imati naviku. A danas na žalost nije vrijeme da ostvariš nešto bez "papira". A i zašto nebi - ako može...
    @H@ck - za tebe se "uhvatila" kao pijana plota, no koliko vidim - imaš još istomišljenika. To samo govori u prilog činjenici da svatko ima svoj ukus i da se o ukusima ne raspravlja...
    @Daniela - ma znam da će doći vrijeme, i meni je došlo. U stvari, gdje bi je nosila - u školu, na trening? Po ljeti je ipak drugačije - pomalo se izlazi s curama u šetnjicu, na sladoled, pa se nabaci bojica, onda je drugo...
    @Gogoo - ista stvar se dogodila i meni, u osnovnoj sam bila boležljiva, pa sam osmi završila s trojkom, srednja me "zatekla" s tim jedinicama, ali sam došla k sebi i na kraju prvi završila s vrlo dobrim. Poslije je išlo sve glatko, no iako sam s lakoćom učila, ipak sam učila. I danas u ova vremena - spavala bih bilo gdje u vreći, pogotovo u prirodi. Nisam po prirodi strašljiva ni malo. Ipak sam ja tigar - u kineskom horoskopu i avanturista po našem horoskopu :)))
    @Manga - pa znaš valjda da oni koji imaju slabu kosu mrze svakog tko ima bolju od njih, to je normalna pojava. Meni je nekad prigovarao što mi je pun jastuk dugačkih vlasi, no da ja sama pustim kosu, bez brige - ne bi imao pravo glasa :)))
    @Alkion - i ja sam "stara" generacija, a kod kose je najbitnije da je čista i uredna i da je vlasnik glave s njom zadovoljan :)))
    @Penellope - crninu nikad nisam voljela, a ne volim je ni danas. Volim boje, pa mi je kompletna crnina - živi užas. Znam da je elegantno, ali ne nalazim se u crnoj. No, neka nosi tko voli, meni ne smeta. Srećom Zmaja nije ljubitelj crne, fala bogu :)

    avatar

    04.04.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    a šta da ti velim -Nasljednik se isto ne šiša već skoro godinu dana.. kako izgleda?? kosmato... a i vojsku će ukinuti, pa nema šanse ni da se ošiša za tih par godina....

    avatar

    04.04.2007. (16:33)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Seoska idila - ne dao nam bog goreg zla od frizure...

    avatar

    04.04.2007. (16:56)    -   -   -   -  

  • Njofra

    vidim da voliš svoju kćer to je jako dobro

    avatar

    04.04.2007. (20:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...