Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • ozna sve dozna

  Čičak agent Kos-a, pokušava isprovocirati Luku Mišetića branitelja Ante Gotovine.
  Tko je izdao Gotovinu uskoro ce se znati... Oni koji su mu "kao pomagali" kroz teška kaznena djela krivotvorenja putovnice Kristijan Horvat a to su Damir Lončarić, Saša Perković i Ivan Ivanković zatim Željko Bagić kojima upravlja transkript manager Mesić uz Sanadera (sat manager) i Tomislav Karamarko s ekipom iz MI6.

  avatar

  03.04.2007. (16:53)    -   -   -   -  

 • Radovan Karadžić

  Sada bi državni odvjetnik trebao pozvati Ivana Zvonimira Čička da se utvrede sve okolnosti po kojim je on pomagao skrivanje tada odbjeglog generala Ante Gotovine!

  avatar

  03.04.2007. (17:01)    -   -   -   -  

 • muir

  Odavna smo nojevi.

  avatar

  03.04.2007. (18:30)    -   -   -   -  

 • comment

  ozna sve dozna :) :) Vjerijem da je ''OZNA'' sve doznala, samo čeka pravi trenutak objave pojedinosti, pa i imena ''heroja'' koji su Antu progonili i otjerali u Haag.
  Bože dragi, kako će se tek radovati djeca ''slavnih'' očeva :)
  Moja će malenkost blagovremeno pripremiti cijelovite komentare za tu očekivanu prigodu.

  avatar

  03.04.2007. (20:24)    -   -   -   -  

 • comment

  Danas mu savjetujem da dobro razmisli o tome tko ga brani, kako ga brani i brani li ga na način koji će dugoročno biti prije svega na korist njemu, ali i Hrvatskoj, i to demokratskoj.

  Ova ga šarena psina upozorava Antu, da slučajno ne uvrijedi ''demokratsku'' vlast i još ''demokraskiju'' državu, vjerovatno zbog toga, što su ga locirali, transferirali,... Možda bi da ON branio, jer njuši dobru zaradu, ali jebiga, nije kvalificiran za to. Šarena psina, cilja na nešto drugo, što je među proredima otkrio a cijelovoto će se razotkrit uskoro.
  Pomalo sklerotični Saškov pape, previdio je, da je još netko u tijeku njegovih bravuroznih spletki, režiranih u inozemnoj kuhinji, sa pomoćnim osobljem i lošim kuharem u Ercegovini. Jebi ga pajdo, omaklo mu se :)

  avatar

  03.04.2007. (20:37)    -   -   -   -  

 • io, incognito

  imas oko sokolovo za cickove bizarne nespretnosti. predsjednik mesic bi moguce to nazvao profesionalnom deformacijom jednog spiclova ;)

  pozdrav

  p.s vidim da si i dalje grub, veli sposobna samo za lektoriranje. ma, kaj god.

  avatar

  04.04.2007. (01:56)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @io, incognito, predsjednik Mesić zna što govori. Raspitaj se o njegovoj profesionalnosti kod Kolje Družića i Jose Perkovića.
  P.S. Sad sam još "i dalje grub" prema ženama. Moguće da sam zbog tog stao na Bljajićevu stranu?
  P.P.S. Sigurno je gušt na kraju šihte prazniti se komentirajući na 45 lines. Samo daj! Drugi, moguće, ne suosjećaju...

  avatar

  04.04.2007. (02:43)    -   -   -   -  

 • AOP

  Oni koji su najviše doprineli izdaji domovine i Ante Gotovine: Stjepan Mesić (transkripti), Ivo Sanader (uspješni dokazivač Brijunskog transkripta), Mladen Bajić (realizator i lukavi prijatelj Karle Del Ponte), Tomislav Karamarko (suradnik britanske Ambasade i profesionalac koji je locirao Antu Gotovinu)....

  Ivan Jarnjak čija je nekopetencija poslije Oluje dovela do nasilja i paleža na oslobođenim područijima...

  Nedajte se generali...

  avatar

  04.04.2007. (14:52)    -   -   -   -  

 • io, incognito

  pa salim se malo. uvjeravaju nas da zivimo u demokraciji i da je primjereno saliti se, pa i na racun stila komuniciranja dragog vodje iliti predsjednika.
  cickova formulacija je, pretpostavljam, obican lapsus, ali zgodno prezentirano s tvoje strane. nemas beda ;) spavas na parketu? :p

  avatar

  04.04.2007. (15:00)    -   -   -   -  

 • comment

  Sanadera su kao vlastoljpca, izbacili na površinu, a kolovođe su iz kosovsko-udbaškog klana, koji i danas drmaju državom. Čudno, i Role se umirio, a i još neki uz njega. Medijska blokada i siležijski ignorantski teror, proizvod su istog mentalnog sklopa, koji je vladao do rata, i samo natavio u drugom ruhu, kad se raspala yuga.

  avatar

  04.04.2007. (19:31)    -   -   -   -  

 • štit

  18.09.2013., srijeda
  HRVATSKA NIJE NI DVA MJESECA U EUROPSKOJ UNIJI, A VEĆ IMA SANKCIJE

  Cirkus - SDP - i Sabor RH.

  Ne mogu još vjerovati da u ovoj ne više "socijalističkoj Hrvatskoj", nego "ljevičarskoj Hrvatskoj" još uvijek postoji tako zaostao i naivan narod. Gledam danas izravni prijenos Sabora RH, preko HRT4 i pitam se; jesu su li stvarno svi "masovno bolesni na mozak?" Premijer Zoran Milanović (SDP) na očigled svima laže i svoju nasilno - terorističku "duhovnu gubu širi", po svima. To nema više veze sa zdravom pameću. Usmrdjela oporba HDZ-e i druge stranke i nezavisni parlamentarci "danas su zabili nož u leđa" Hrvatskom narodu, jer licemjerno su prešutjeli sva katastrofalna događanja u ovoj zemlji... I saborska rasprava je mlako prošla bez pravih odgovora.

  Ova vlast skriva najveće kriminalne zločine - uvela je tobože sanacijsku upravu u bolnice, a u biti to su političke sinekure koje će sakriti ukradene milijarde kuna iz zdravstva. Gdje i u što su ti silni novci otišli?! Ministar zdravstva Rajko Ostojić je danas odgovarao na "bijeli telefon" građanima u vezi današnjeg općeg štrajka u bolnicama. Bolje bi bilo da DORH i USKOK na čelu s Mladenom Bajićem naprave istragu - gdje je novac i tko ga je ukrao. Mogli smo na istom tom programu HRT4 čuti vijesti na engleskom jeziku.

  ----------------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru

  Članaka; 1681

  avatar

  22.09.2013. (08:41)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...