Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Vladimir

  Ima jedna stranka koja traži povjerenje predsjednika i vlade, koja neprestano upozorava na neustavnost, no međutim nije parlamentarna. riječ je o hrvatskom bloku.

  avatar

  03.04.2007. (04:27)    -   -   -   -  

 • Stanko

  Da, naravno, oni se žale na neustavnost, sad kad su dobro napunili svoje džepove, a to je vjerojatno napravljeno po Ustavu

  avatar

  03.04.2007. (07:01)    -   -   -   -  

 • comment

  Ovaj proces u Haagu, uvertira je za daljnje progone, čega barem do sada nisu svjesni licemjeri iz vlasti. Jednom guzicom u dvije fotelje, nije moguće, pa će pojedinci, koji su se želili oprati, uskoro doći na red. To će biti novi uvjet za ulazak u EU. Cilj Haškog tribunala, je zavadi, pa vladaj, optuži pa će se pojaviti drugi dokazi za pojedine osobe,.. Godine prolaze, Hrvatska propada i postajemo EUmarionete za nečija potkusirivanja.
  Sanaderovi pobočnici, biti će iduća meta, jer oni su upravo dovršili posao koji je Račan potpisao za svog mandata.
  Pasivnost i bezobrazluk, koji je pokazala Vlada, ne pamti se u na povijesnoj svjetskoj političkoj sceni.
  Neoprostivo je da Vlada radi protiv naroda i države, i da tzv. predsjednik dila dokumente. Tek dolazi vrijeme pravih obračuna, kada će na vidjelo izaći svi ''dileri'' i petokolonaši.

  avatar

  03.04.2007. (08:14)    -   -   -   -  

 • Bero Brutala

  @Vladimir: Pogotovo Pavkovičić može nekoga pozivati na red, taj slini na sam pojam riječi: PIČKA. Fulal sam struku trebal sam biti pravnik sad bi imao sliku na netu i bio bi FACA...

  avatar

  03.04.2007. (08:42)    -   -   -   -  

 • štit

  18.09.2013., srijeda
  HRVATSKA NIJE NI DVA MJESECA U EUROPSKOJ UNIJI, A VEĆ IMA SANKCIJE

  Cirkus - SDP - i Sabor RH.

  Ne mogu još vjerovati da u ovoj ne više "socijalističkoj Hrvatskoj", nego "ljevičarskoj Hrvatskoj" još uvijek postoji tako zaostao i naivan narod. Gledam danas izravni prijenos Sabora RH, preko HRT4 i pitam se; jesu su li stvarno svi "masovno bolesni na mozak?" Premijer Zoran Milanović (SDP) na očigled svima laže i svoju nasilno - terorističku "duhovnu gubu širi", po svima. To nema više veze sa zdravom pameću. Usmrdjela oporba HDZ-e i druge stranke i nezavisni parlamentarci "danas su zabili nož u leđa" Hrvatskom narodu, jer licemjerno su prešutjeli sva katastrofalna događanja u ovoj zemlji... I saborska rasprava je mlako prošla bez pravih odgovora.

  Ova vlast skriva najveće kriminalne zločine - uvela je tobože sanacijsku upravu u bolnice, a u biti to su političke sinekure koje će sakriti ukradene milijarde kuna iz zdravstva. Gdje i u što su ti silni novci otišli?! Ministar zdravstva Rajko Ostojić je danas odgovarao na "bijeli telefon" građanima u vezi današnjeg općeg štrajka u bolnicama. Bolje bi bilo da DORH i USKOK na čelu s Mladenom Bajićem naprave istragu - gdje je novac i tko ga je ukrao. Mogli smo na istom tom programu HRT4 čuti vijesti na engleskom jeziku.

  ----------------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru

  Članaka; 1681

  avatar

  22.09.2013. (08:41)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...