Komentari

rebekica89.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Beny

    ej....
    evo ostavil bum ti konačno kom.
    dobro si to napisala za ispriku jer nije baš bilo lepo to kaj si napravila... Ti si nama draga i se ali ne moraš nas zaboraviti sad kad više nisi u štefancu...... Ok? popravi se..... budi ona stara rebeka..... znam da na to utječe tvoja promjena frizure ali to je frizura ne mozak... šala...
    pozdrav od Aide i mene

    avatar

    02.04.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • *Anchica*

    ey... Ne znam što bih ti napisala. Ja ovdje ne raspoznajem nikakvo objašnjenje i mislim da imam svako pravo biti razočarana. Oprosti ako će ti ovo zvučati oštro, ali meni se ne čini baš da si pretjerano iskrena. Jednostavno ti je bilo zabavnije družiti se s nekim drugim, a ne sa nama. To shvaćam i ne zamjeram ti. Ali fakat me ljuti kad netko uporno tvrdi da mu nedostaje društvo, te da jedva čeka susret sa nama, a onda je preteško poslati jedan jedini sms bilo kome od nas. Isto tako znaš, da smo mogli doći po tebe ako ti je bio problem prijevoz, te da je mogla i tvoja prijateljica Lana biti sa nama. Po meni je to čista dvoličnost. Al ok, ispričala si se i to prihvaćam. Jedino što sad preostaje da djelima pokažeš dal si ovaj put iskrena. Sretno!

    avatar

    02.04.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  • Luigi

    oylek rebekica....joj koje gluposti......ideeeemmmmmmmmmm

    avatar

    02.04.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • Tomi

    hvala na komentaru i sorry kaj ništ ne komentiram ali jednostavno mi se neda svima uvek piskarati nekaj, ali zato postove čitam. smešno mi je kak se uvek sretnemo kad dojdeš u hrvatsku, onak potpuno slučajno, LOL. lepa ti je frizura, makar preferiram plavo ali malo promjene uvek dobro dođe. nebum ti ništ posebno sugeriral kaj se tiće ove situacije, it's non of my business, ali mislim da bi se trebala družiti s onim s kim ti je u tom trenutku najbolje. ako ti je bilo baš jebeno s tom osobom onda je to tvoja stvar i nemoraš se nikome ispričavati zbog toga. da si mogla javiti, istina, na to i ja znam popizditi kad mi se neko na javi (pod određenim okolnostima naravno).
    uživaj gde god da jesi!
    pozdrav

    avatar

    04.04.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • *Anchica*

    *V*o*L*i*M* *T*e*
    ***P***
    *****O*****
    *******Z*******
    *********z*********
    ***********z***** ******
    *************z*************

    avatar

    09.04.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • dbo best

    coool. echt gei. sličiš paris hilton.

    avatar

    13.04.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...