Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • annye46

    ........tako je lijepo doći na tvoj blogač,uvijek tako nešto lijepo piše,tako opuštajuće i istinito.....
    slažem se s ovim ,to je isto kao što ja kažem ne osuđuj nikoga ,već ga pokušaj razumijet :-))

    kissach

    avatar

    02.04.2007. (00:54)    -   -   -   -  

  • seka

    evo mene opet malo do tebe... vidim novi post, kad sam ga počela procitat tako sam se zamislila nad njime da stvarno me je jako dirnuo.... nesto predivno.... hvala ti puno na komentaru... hvala ti ... i za kraj BRATE ... šaljem ti pusu za laku noc... :))

    avatar

    02.04.2007. (02:13)    -   -   -   -  

  • little_angel

    Da, blagost je ono što pobjeđuje. Zato jer je različita od uobičajenog ljudskog suda i promišljanja. Ljudskost bi na neprijatelja reagirala srdžbom i oštrim riječima, ali ono božansko u sebi nosi jedino blagost. Doista si izabrao predivan odlomak.
    I još bih te zamolila ako ti nije problem, pročitala sam da ti je jedna gospođa poslala knjigu na mail, a imaš na mom blogu moj mail, pa ako bi mogao naći malo vremena i poslati mi... Bila bi ti jako zahvalna :) Pozdrav ti veliki, BTB*

    avatar

    02.04.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • J.

    "Tko je u pravom smislu riječi miran i nije zabrinut za sebe, jer je svoju nadu stavio u Boga koji u njega ima povjerenja, taj je uistinu u odnosu na bližnjega i slobodan, i razvezan, i radostan i blag, i prijazan i ljubazan. Taj nema nikakvih predrasuda o drugome, nego se svim svojim bićem zalaže za bližnjega.
    Blizina Gospodinova odiše radošću, a ova odiše blagošću prema drugima i mirom u samome sebi." Lj.A.Maračić, Živjeti od ruže

    "Ponavljam: Radujte se! Blagost vaša neka je znana svim ljudima! Gospodin je blizu."

    avatar

    03.04.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...