Komentari

negativni.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ¸¸.·´°¤ŽiVoT SvOj nE VoLiM K´o tEbE jA¤°`·.¸

    eeeto ja prva...ma odličan ti je ovaj post..hehe..
    ..al et šteta što te razočaralo...hehe
    ...blog ti je odličan..eto svrati i do mene..ajde pozz..

    avatar

    11.04.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Opa, vidim još jedan filmski blog, ha? Pa fino...Nisam gledao ovaj japanski horor, a i taj žanr općenito u zadnje vrijeme tako podbacuje da je to sramota (zadnji dobar sam gledao mjesecima prije i to je bio britanski The Descent od Neilla Marshalla). Ma užas živi...Ovaj vikend sam pak progutao jedva Wicker Mana i novi Texas chainsaw (Saw 3 se nije dao odgledati do kraja...).

    Što se tiče recenzijice 300-tke, ne slažem se, ali taj film mi je ionako previše drag da budem objektivan pa neću komentirati, slike mi se sviđaju (pretpostavljam s DivX-a skinute).

    ->Što se tiče nadolazećih horrora i onih koji to nisu ali se naziru, jedva čekam Grindhouse samo nemam pojma kad to stiže kod nas jer ga zeznula opako slaba zarada kod Amera...

    Pozdrav!

    avatar

    11.04.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    @fuckinglife: heheh, ma draže mi je kad ti svratiš.. ma moga.. heheh;-)
    @m4st4: ovaj ti nije novi, već iz 1988. Descent je i meni fenomenalan, ukoro ću postat recenziju... također se nadam Grindhouseu, mada ne očekujem previše:-)

    avatar

    11.04.2007. (17:54)    -   -   -   -  

  • Vepar (Ante)

    Evil Dead Trap mi nije bio baš nešto, iako su gore scene napravljene odlično i atmosfera je odlična do otprilike pola filma. Ono s fetusom mi je bilo toliko blesavo da je upropastilo film. Plus, scena silovanja je najsmješnija takva scena koju sam ikada vidio - mislim, koja bi žrtva ikada razgovarala sa silovateljem? (Ono, silovatelj je na ženskoj i kaže "čuo sam da je ubojica unutra", a ženska: "ubojica?!" - ili tako nešto, ne mogu se točno sjetiti) - ako nabaviš nastavak, svakako postaj recenziju jer me zanima koliko je bolji ili lošiji od originala.

    Grindhouse jedva čekam, bez obzira što će se kod nas u kinima prikazivati odvojeno :( Čujem da je DVD screener procurio neki dan.

    avatar

    11.04.2007. (20:55)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    @Vepar (Ante): Da, film je većim dijelom ozbiljan a onda "unište" atmosferu s fetusom i trashy krajem - ma moraš voliti taj japanski humor:-)

    avatar

    12.04.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...