Komentari

tears4songs.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • R.I.P.

    za prvi post.... dosta si se raspisao... ma glupa je ta policija.... sve što se njima se sviđa samo zaustavljaju.... skrivio ti nešto ili ne.... a za močvaru.... jednostavno šteta što nisi išao... bile smo mi s nekim neki dan i bilo je super.... ustavari bile smo u subotu na nedelju... nama se čini ko da je prošlo tri dana, a ne jedan.... a za ovaj današnji "post"... to se i nama jako često događalo.... zato uvijek kada napišemo post to sve kopiramo i stavimo u word.... onako za sigurnost ako se ne spremi... i tako mi ne moramo pisati ispočetka..... inače smo prije ludile ko i ti, ali smo našli rješenje koje je malo mutavo, ali dobro služi.... to bi bilo za sada....

    avatar

    01.04.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • rock on...

    ajoooj..znam kak je..men se par puta zbrisalo dok sam objavljivala pa sam isto poludila,a nisam imala sačuvano..došlo mi da hitim cijeli komp kroz prozor..a i par puta se nakon kaj sam stavila smajle ista stvar desila..ma to me najviše naljuti..al probaj se što manje nanervirat;))

    avatar

    01.04.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Heh, meni ih je nekoliko tako propalo. Obično ostaje osjećaj da je onaj nestali tekst bio za dva koplja iznad naknadne verzije.

    avatar

    02.04.2007. (08:43)    -   -   -   -  

  • Helada

    Da ti, prije svega, odgovorim na ono o Harryju Potteru.
    Čitah ga. Peta i šesta knjiga su mi zanimljive kao uvid u psihu adolescenata. (Ja, naime, u svakakvim glupostima vidim stvari zanimljive s psihološkog gledišta.) Najzanimljvije mi je kad Harry, Ron i Hermiona sjede i razgovaraju, dakle. Akcijski elementi i pojedinosti čarobnjačko-vještičjeg svijeta nisu mi pretjerano zanimljive. Nedavno si kupih Odaju tajni na latinskom jeziku i to mi je vrlo zanimljivo, kao što bi mi, vjerojatno, bila svaka knjiga na latinskom.
    De gustibus non est disputandum znači o ukusima se ne raspravlja. Makar, moje je osobno mišljenje da se raspravljati može, sve dok si sugovornici ništa međusobno ne nameću. Što ti misliš?
    Pročitah tvoj prošli post. Nije mi jasno zašto ljudi imaju nešto protiv blogova. Pa to je izvrsno sredstvo komunikacije jer je nekorumpirani i necenzurirani masovni medij. Pa zar to nije prekrasno?!
    Što se tiče komentara koji si ostavio na mom blogu, ne znam što znači renegade[/I] pa te molim da mi objasniš.
    Da, zanimljivo je ovo sa stvaranjem i suicidalnošću. Ja također moram pisati kad sam depresivna. Čovjek bolje promisli kad vidi problem u pisanom obliku. Same misli mogu svašta neistinitoga konstruirati.

    avatar

    02.04.2007. (10:32)    -   -   -   -  

  • Decay Of Corpse

    kae ovo bilo?

    hm ma to se meni već 2put dogodilo,zato ja uvijek prije neg pošaljem post kopiram tekst u microsoft word..neko opet..a dobro.. zato si trebo brzo ispočetka pisat dok ti još friško haha ae bye

    avatar

    02.04.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • Decay Of Corpse

    e jebate te starke sam baš gledala u ilici,lijepe su lijepe..sad i envy you haha..al opet su mi ljepše one skroz kožne crne,mm..ili pak karirane..ma ja nisam baš normalna kaj se starka tiče sve bi ih pokupovala :) ...
    kak neko nevoli alkohol? čudni ljudi,tak ni ove "moje"..a mali gemišt bar?zezam se,da ma ja sam pivo man..crno vino mi je njami,al pivo mi je nekak..neznam..ima 70%vode unutra tak da ak se bojiš da se ne napiješ,jedna te neće ubit :) ..al zakaj pitaš? jer nisu sve pive dobre,probala sam 30ak i samo npr.5 su mi dobre..

    a za bušenje ak stari prestane izmišljat izlike..stavim sliku da svi budete ljubomorni buahahah..ako se zbušim,naravno..
    a za skateanje,fala,razmislit ću..po ljeti možda odem do jaruna ko zna..=

    avatar

    02.04.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • agata

    a jaaaadan...
    jel ti istra e-mail adresa ko za msn?

    avatar

    02.04.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • agata

    neki dan sam ti poslala priču. jes pročito?

    avatar

    02.04.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • svaasta.

    shvacam tvoju bol, samo se hrabro drzi mi smo uz te!!!

    avatar

    02.04.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • Crnna

    imam novu adresu,pa ako zelis svrati

    avatar

    03.04.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Uh... ako nije kompjuter onda je blog editor...
    Imam nju post pa svrati.

    avatar

    03.04.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • Ficky

    najbolja stvar koja ti se može dogodit se tebi dogodila.. jupi :D
    nauči se pisat u wordu i onda samo c/p-at na blog.. manji je rizik :) iako ja to ne radim, al budale uče na tuđim gr(j)eškama :D:D

    i da.. nemoj se nervirat.. odi van i ruši voćke, il šta već imaš u dvorištu.. moš i mačke ganjat amperom vode (pomaže)...
    "pusa" Oo

    avatar

    03.04.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  • fancy__*=lol=*

    kaj si ti s iris??

    avatar

    03.04.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • nightwish to the stars...

    EJ!! zakon blog. posjeti ponekad moj. ja sam Marija,upoznali smo se u nedjelju u vandi. pozzz!!
    imaš zakon slike. svka čast...ja ti baš i ne znam kaj da napišem,pa.... ugl- u linkovima si mi... pozzzz!!

    avatar

    03.04.2007. (15:01)    -   -   -   -  

  • L!dAcH

    evo da se i ja javim na tvoj blog...ipak se ja tu dost spominjem... =) koristim priliku na računalstvu,jer mi i dalje komp neče pisat komentare...bljuf...ugl. F, baš mi je drago zbog onog jučer!! AAAAAAAAAAA,im still happy...jooj,moramo se nać jedan dan (ne slučajno =) ) da mi otpjevaš melodiju za one tvoje pjesme za bend...da čujem kak to zvuči i da odsviramo...hehe...ajd moj msn i broj imaš tak da mi javi...poozzzz =))

    avatar

    04.04.2007. (08:48)    -   -   -   -  

  • dr. Woozie

    Don't worry, be happy!

    avatar

    04.04.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • dr. Woozie

    Always look on the bright side of life!

    avatar

    04.04.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • dr. Woozie

    pozdrav

    avatar

    04.04.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...