Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Reporter Borat

  detalji cijele stvari sa khalidom su i previše strašni. Operativci CIA-e se actually hvalili novinarima da su na njemu primjenjivali 'waterboarding' (omatanje glave celofanom i punjenje vodom) te da je postigao najbolji dosad zabilježeni rezultat - 2,5 min prije nego što se slomi.

  avatar

  02.04.2007. (11:43)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Da, pročitao sam u tekstu:"Mr. Mohammed, however, gained their grudging admiration by enduring it for two and a half minutes." :)
  U svakom slučaju, hvala! Što god novoga doznaš, ti javi.
  Jak sie masz? I like you. I like sex. Is nice!

  avatar

  02.04.2007. (13:10)    -   -   -   -  

 • Reporter Borat

  While the scope of Mr. Mohammed’s crimes is clear and horrifying,

  - Nije mi ovo jasno. Šta se Žižek zajebava ili on misli da je Khalid priznao stvarne zločine? Mene su jednom ispitivali grubo na staroj miliciji i ja bi odmah priznao da sam krista raspeo a kamoli da mi obljepe glavu celofanom i puštaju vodu.

  avatar

  02.04.2007. (16:05)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Borat, pizda li mu strinina, pa kako se ti snalaziš na putovanjima kad, očigledno, ignoriraš engleski? Pa zar sam Žižekov tekst ne počinje rečenicama:"SINCE the release of Khalid Shaikh Mohammed’s dramatic confessions, moral outrage at the extent of his crimes has been mixed with doubts. Can his claims be trusted? What if he confessed to more than he really did, either because of a vain desire to be remembered as the big terrorist mastermind, or because he was ready to confess anything in order to stop the water boarding and other “enhanced interrogation techniques”?
  Ha, ha, ha, pa ti si otkriče dana!
  Cijelo si vrijeme na pravom tragu, stalno sjajno i vrlo striktno zaključuješ, ali, stalno si korak iza istrage. To je fascinantna pojava: ne, to nije Dr.Watson, instanca razuma, za razliku od Holmesovog uma! To je nekav Holmes-klon: sve je isto kao kod pravog Sherlocka, samo u mistimeingu! Točnije, točno za fazu prekasno! Predivno nešto. Nikad to nisam vidio.
  Očekujem da će sad usljediti usklik: Pa mi smo usljed ireverzibilnog procesa moralne korupcije!

  avatar

  02.04.2007. (17:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...