Komentari

enfiprarh.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Amazing Diva

    ovo me je podsjetilo na Cesarićev Oblak.. lipota je u malim stvarima, za koje smo sve više slijepi..

    avatar

    31.03.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • king

    pozdrav

    avatar

    31.03.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • Boyfriend

    Pozdrav ljubavi... Vidim da si malo promijenila blog... Sad bas lijepo izgleda... A kaj se malog kosa tice, mora i on imati malo svog veselja... hehe... PUSA!

    avatar

    31.03.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Do nedavno sam živjela u strogom centru grada, a od kada sam se odselila na brdu, pored šume u zeleni raj, uživam u pjesmi kosovica, zelenilu, ma čak i insekti nisu problem...pitanje je hoćemo li mi preživjeti tako daleko od zelenog srca prirode.

    A koji lipi cursor!

    avatar

    31.03.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • betanija

    Svaki put kad navratim ovdje, ugodno se iznenadim.

    avatar

    01.04.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • king

    mir vama

    avatar

    01.04.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • Lost Soul Forever

    Današnje društvo opčenito sputava ljude... tu ne možemo pobječi, osim, ako možemo odletjeti....
    Kos će preživjeti jer ima krila da odleti odavde, na bolje mjesto... Neki nađu ta krila i mogu ih iskoristiti da odlete, a neki... neki padnu na zemlju shativši da su krila, koja su ih nekad nosila, otišla od njih i da moraju opet nači nadu koja će ih nositi.... Samo što, u ovom svijetu, je te nade, nažalost, sve manje.....

    avatar

    01.04.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • illusion and dreams ...

    Lijepo :) Ja zivim u malenom gradu tako da nije lose ... a veliki sam ljubitelj prirode ...
    Pozdrav

    avatar

    01.04.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  • plug in baby.

    _____________
    joj to se i ja začudim kad tako nekeo maalo slatko stvorenje vidim u centru grada i baš se isti zapitam oče li preživiti. kako da znam dal ga neče nešto zgrabit ili npr. kamion sudarit.
    eh..
    tužna je to činjenica.
    pozdrafF ;)
    _____________

    avatar

    01.04.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • prilagodba na tijesnu kožu.....

    Dobar post...pomalo metaforičan, a to volim.....pisala sam jednom slično o galebovima, i još uvijek se pitam neke stvari.....jednostavno, uživaj u trenutku.....to je od Boga dar.....pozdrav ti ostavljam:)))

    avatar

    01.04.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Nisam rođena na selu, ali sam mnogo vremena provela u prirodi s tatom dok sam bila mala, kasnije sam i muža upoznala u planinarskom društvu. Uvijek mi se činilo da bih se izvan grada bolje osjećala. No budući da je to neizvedivo bez ogromnih životnih promjena, odlučila sam se prilagoditi. U gradu imaš komadiće šume, travnjaka, močvare isl. Ondje se često udomaće životinje koje ne očekujemo u gradu. Kad si već na kosovima, oni bez ikakvih problema žive u gradu. U vremenima hladnih zima ženke su se selile na jug, a crni mužjaci žutih kljunova provodili su zimu s nama, iako im nije bilo do pjesme. Kosova pjesma u ranu zoru meni je uvijek znak da je došlo toplo doba godine. Ima ih puno, gledam kako love kukce u parku, osobito nakon što Zrinjevac pokosi travu, kako se brčkaju u barama, skakuću poput vrabaca jer ne mogu hodati. Zimi kad je najhladnije možeš ih pred jutro naći skutrene na zemlji, čini se da im je tamo toplije nego na stablima koja su otvorena hladnoći na sve strane. Kad pred božić idem na zornice, ponekad ih do crkve nabrojim i više od pet. Zato ne brini, njima je uglavnom dobro što se uvjeta životra tiće, uostalom, imaju krila i mogli bi odletjeti. A mi, to je već druga priča. Pozdrav veliki! :)))

    avatar

    01.04.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Nedaleko od mjesta gdje živim , nalazi se jedno svetište; do njega se dolazi drumskim putem, s jedne strane je rijeka , a s druge polja, zamišljš li taj prizor? Predivan je . . .pozdrav

    avatar

    01.04.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • Jedna Našičanka

    ovo je pismo sasvim slučajno izumio Nicolaus Swarfiled. Tko ga pročita od početka do kraja I učini ono što u njemu piše, biti će I više nego sretan. Pismo je nastalo sasvim slučajno, dok je Nicolaus bio na poslu. Slučajno je otkrio čarobnu formulu pisma. Naime, bit ovog pisma je poslati ga desetorici ljudi u roku od 1 sat. Nakon toga, morate pritsnuti sretnu tipku Caps Lock. NA ekranu vašeg monitora pojaviti će se crni zaslon a na njemu će biti blješteća bijela slova! Tim slovima će pisati što vaša simpatija misli o vama! Čudesno, zar ne? Ali, istina je! Pismo ne smijete prepravljeti niti ga zanemariti, jer ćete se inače razočarati u ljubavi! Sretno!!!

    avatar

    04.05.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...