Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Crvena

    lukavo i zanimljivo....jako jako zanimljivo... ;))) pozdrav...

    avatar

    31.03.2007. (00:06)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    "Postepeno se počnite ponašati kako bi njezin idealan dečko trebao"?????????????
    Znači li to glumiti nešto što možda nisi? Što poslije ako uspiješ ostvariti vezu?
    Glumiti ćeš idealnog dečka cijeli život? Teško!!!! Koliko ti odstupaš od njenog ideala? Možda čak više od njenog sadašnjeg dečka. Znači nakon nekog vremena u vezi razočarat ćeš ju. ILi druga opcija, stalo ti je do nje toliko da ćeš se promijeniti tako kako ona želi. Hm, da to je san svake žene, promijeniti čovjeka svog života i od njega napraviti idealnog čovjeka svog života, ali opet pitanje da li je to to?
    Nemam ništa protiv malo lukavstva da bi se osvojio netko do kog ti je stalo, ali treba znati postaviti neke granice. Svako pretjerivanje obije se o glavu.
    Vjerujem da bi neka veza funkcionirala super kad bi nas partner prihvatio takve kakvi jesmo i kad bi on bio takav kakav je. Naravno da to podrazumijeva da partner ima neke karakteristike onog idealnog.
    Što se tvojih prijedloga tiče mislim da su lukavi.
    Pozdrav!

    avatar

    31.03.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • yoko

    Jedan od načina kako pridobiti nekog koga voliš i želiš.. Mislim da je time sve rečeno, nije li?

    avatar

    31.03.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Samo sam rekla svoje mišljenje o tom načinu. Nikada nije sve rečeno, uvijek se može još ponešto dodati. Opiši još koji način........................
    Pozdrav!

    avatar

    31.03.2007. (14:07)    -   -   -   -  

  • DIPLOMAC

    Za pravu ljubav potrebno je SAMO i SAMO poštenje i iskrenost,a kada do nje dođe vjernost i puno,puno obostranog razumjevanja i tolerancije a sve ostalo je "fino" rečeno PROMAŠAJ ili malo "drugačije" rečeno GLUPOST da ne velim SRANJE. (zato pamet u glavu i zavoravite koje kakve savjete,odnosno načine gore navedenih....glumiti......biti lukav......biti malo lukaviji....a meni to njihovo razmišljanje,odnosno mišljenje nije nimalo zanimljivo(crvena VELIKA). MISLIM DA JE TIME SADA SVE REČENO.

    avatar

    31.03.2007. (19:41)    -   -   -   -  

  • Crvena

    Gle ja sam samo rekla "lukavo i zanimljivo"...ne znam zašt si mene naglasio u ovom kontekstu...jer ako nešto ne volim onda ne volim laž i glumu...
    ...al to ne znači da mi ovaj tekst nije zanimljiv... ;) pozz

    avatar

    01.04.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Samo i samo POŠTENJE, ISKRENOST, VJERNOST? Kada si pošten i vjeran ispadneš glup, a kad iskreno priznaš svoje osjećaje onda se ponižavaš. Mislim DIPLOMAC da si ti otišao u drugu krajnost. Pravi život ti je negdje u sredini. Nitko nije uvijek iskren, vjeran i pošten. Svi smo mi ljudi, a ti pokušaj na taj svoj način i doživjet ćeš "fino"rečeno promašaj. Voljela bi da nisam u pravu.
    Pozdrav!

    avatar

    02.04.2007. (07:01)    -   -   -   -  

  • DIPLOMAC

    Malo kasnim sa komentarom(odgovorom) ali nešto sam radio "okolo naokolo" pa če mi zakašnjela reakcija biti oproštena(bar se nadam),Ja ne pokušavam na taj svoj način živjeti, JA ŽIVIM TAKO, i zbog takvog života nemam promašaja,nadam se da je sada sve JASNO i GLASNO. (za kraj onako usput "nedosanjana ljubav" ti si mi kao mačka koja ne samo da ima 7 života več ima i 7 imena pod kojima tu i tamo objavljuje svoje komentare.Smatraj ovo kao kompliment jer ja to stvarno tako mislim,tvoji komentari su uvijek PRAVI bez obzira koje se ime nalazi ispod.)

    avatar

    06.04.2007. (01:25)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Svatko ima svoje razloge. No u svakom slučaju hvala na komplimentu.

    avatar

    06.04.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...