Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • lonewalker

    Eto,opet se nerviraš. Nisi ti nigdje pogriješila u odgoju! To roditelji uvijek misle.Eto vidiš da je i u školi ok. A gdje nađe ovog La linea ili kako se već zvao?

    avatar

    29.03.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Užasno mi je maltretiranje djece u bilo kojem smislu, bilo psihičkom, bilo fizičkom jer to samo govori o roditeljima i njihovoj isfrustriranosti sobom samima. To još više dođe do izražajaka kada na neki način izađe iz 4 zida, kao npr u sportu, na natjecanjima, kada se roditelj ni u javnosti ne može suzdržati da dijete ne kazni što je ostvarilo lošiji rezultat od nekog drugog djeteta. Kako bijedno. Pitala bih tog roditelja zašto on nije postao vrhunski sportaš ako je tako pametan, talentiran, sposoban i, uopće, kompetentan, osuđivati vlastito dijete. Čini mi se da ću se još svačega nagledati u životu, rolleyes :(
    Hvala ti na tvom opširnom komentaru, jako ga cijenim, kao i ostale tvoje komentare i također sam ponosna što si gošća mog bloga i rado te ugošćavam svaki put kada navratiš :)

    avatar

    29.03.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • prorok

    Nasilnici su u stvari velike kukavice ja kažem ono već toliko ponovljeno vodimo ljubav a ne rat, popravljam se jači sam od gripe, pozdrav ostavljam.

    avatar

    29.03.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • Euro

    eto vidis kako rusi dizu moral svojoj djeci...cccccccccccccccccccccc...

    avatar

    29.03.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • prorok

    Baš si me slatko nasmijala možda i nema razlike i godinama, pozdrav.

    avatar

    29.03.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • avangarda

    hvala ti na iscrpnom komentaru,
    potpuno se s tobom slažem, ti si ko moja blizanka, fakat :)
    moramo jednom na autobusni kolodvor na kafu :)) kod one "ljubazne" .... he he

    avatar

    29.03.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • king

    moj odgvorje to je vaš križ morate se pomirti i prihvatiti ga ponekad je težak a ponekad lak molite se dragom bogu za sve vaše kušnje on če vam oprstiti prep dobr peporučam dob knjigu ozdravljenje kroz naraštaje roberta degradesa ima u knj teoviziji ili verbum

    avatar

    29.03.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • j

    svjedočanstvo Johna Mulinde

    avatar

    29.03.2007. (15:28)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Vidjela sam sinoć snimku...grozno. Koji idiot!!!! Došlo mi da ga davim....a onda poslije bi ju i grlio....IDIOT
    Nažalost, nije jedini. Ima takvih u svakom sportu...Ja znam da se rezultati ne postižu preko noći...ali, mislim da ne ni batinama...mi Buntovnika nismo tukli ni kad je trenirao kick boxing ni rukomet, možda je zato i odustao sa prosječnim rezultatima? :)))))))

    Ja ne mogu vjerovati da postoji osoba koja razmišlja kao i ja. Mislim na komentar koji si mi ostavila, a i mnoge druge stvari koje sam pročitala u ovom kratkom vremenu. A vidim i da Vera misli isto.... Ti si divna osoba!!!

    avatar

    29.03.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • Irnan - NPZ

    Lijep pozdrav, draga moja!
    Nema greške tamo gdje je bezuvjetna ljubav, samo bez straha...I ja imam kod kuće jednu mladu, osjećajnu dušu koja teško nalazi svoje mjesto pod suncem. Ali radije vidim i da je takva, nego da prolazi kroz život i ništa ne osjeća.:)
    Falili su mi tvoji postovi, moram puno toga nadoknaditi!
    Zagrljaj!

    avatar

    29.03.2007. (15:53)    -   -   -   -  

  • Rakija

    ma da naravno... danas standardni peh... zaštropao mi se karburator... Grrrrrrrr!!!! Već je riješen problem, ali opet nisam stigao do faxa.... :(

    avatar

    29.03.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • Rakija

    ako te zanima moja muzika, sve ti piše u boxu kod mene, a ako želiš vidjeti malo više, onda odi na lahkocemo.blog.hr, to je blog mog bivšeg benda, pa pogledaj ako te zanima. To su slike sa zadnje gažice tog benda.

    avatar

    29.03.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Tako je to kad roditelj svoje neispunjene ambicije želi ostvariti preko djeteta.

    avatar

    29.03.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Ma ja bi takvim roditeljima oduzela djecu takvo maltretiranje ostavlja jako trajne posljedice.
    Što se samopuzdanja tvoje tare tiče( mislim da se tako zove)-i ja sam bila slična kao mala.no nekako s odrastanjem naučiš i voliti sebe.no naravno nije lako.i danas mi ponekad fali samopuzdanja, često sumnjam u svoje znanje i mogućnosti, iako za to nemam razloga.teško je razviti pravo samopuzdanje, no ipak nekako lakše ako imaš nekoga tko će ti u tome pomoći.
    pusa

    avatar

    30.03.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    Ajme, vidjela sam ovo s plivačicom i njenim tatom. Ma, joj, malo je reći da poludim na to... pa kad mi netko kaže da nije krv voda i da je najbolje biti s biološkim roditeljima osip dobijem. Tako nešto joj ne bi priuštilo 99% nepoznatih ljudi s ceste, ali tata... pa to je normalno postalo u sportu (i u životu). Brijem da ćemo morati opako revidirat naše vrijednosti i mjerila kad nam sve ovo postaje tako obično.

    avatar

    01.04.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...