Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • seka

    dragi brate nasla sam se u ovom tvom postu... tako je istina je: Ima puno primjera iz povijesti, kako su oni, koji su bili na suprotnoj strani, kada su prešli na kršćanstvo, postali aktivni, gorljivi vjernici, čak aktivniji i poduzetniji od onih koji to od rođenja. sviđa mi se ta recenica... imam novi post pa navrati....... lolim teeeeeee

    avatar

    29.03.2007. (01:30)    -   -   -   -  

  • meani

    Zanimljiva priča, nisam to znala o Tomcu. Znam da ima kćer koja se bavi astrologijom, vjerojatno fore radi.

    avatar

    29.03.2007. (07:38)    -   -   -   -  

  • izvornade

    Dragi prijatelju već dugo te nisam posjetio! Drago mi je da pišeš lijepe novosti o čovjeku kojeg veoma cijenim. Upravo kao što si rekao bio je i komunist i domoljub, hvala dragom Bogu uvidio je i prigrlio najispravnija uvjerenja i jedini Pravi izvor snage!
    Smatram da je početkom 90-tih bio jedini komunist koji je mogao biti iskrenim članom "Vlade demokratskog jedinstva. Posebno sam ga počeo cijeniti kad je prije desetak godina ili manje prilikom objavljivanja jedne svoje knjige na Hrvatskom radiu rekao "čovjek treba znati priznati da je prije griješio i zbog čega je griješio". Radilo se o tome da je on u toj svojoj knjizi koju je promovirao objavio da su neka njegova mišljenja znatno promijenjena u odnosu na vrijeme kad je bio u "vladi nacionalnog jedinstva" jer je raspolagao s drugačijim informacijama nego u vrijeme kad je pisao knjigu.

    Zahvaljujem ti se na molitvama i podršci tijekom liječenja hepatitisa-c. Ja sam izliječen i dobro se osjećam, a i samu terapiju sam veoma dobro podnio. Nadam se da je tvoja mama dobro i da nema nikakvih poteškoća. Ukoliko te bilo što zanima, a nezgodno ti je pitati putem bloga možeš me pitati putem maila izvornade@net.hr

    Puno pozdrava i svako dobro tebi i tvojoj obitelji!

    avatar

    29.03.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • J.

    Super kad se čovjek tako obrati, slušala sam, jednim uhom, doduše, kad je imao emisiju na hkr-u. Ne poznajem njegovo djelovanje i stavove, ali mi je drago čuti kad čovjek promjeni mišljenja i životni put u smjeru Isusa. Samo, kad si javna osoba, ali i ovako u malim sredinama, uvijek te prati taj glas obraćenika, kao da je to neka bolest od koje si se izliječio, ili možda to i jest tako? Izliječio si se od laži i sebeljublja? Iako si svjestan da ćeš uvijek griješiti, obraćenje je valjda u tome da se uvijek nanovo vraćaš milosrdnom Ocu. E, sad, koliko je ta njegova promjena, uistinu promjena u srcu, uistinu transformacija u praktičnog vjernika, ili je on samo razumskim promišljanjem došao do nekih spoznaja dobra i zla, a da na neki vidljivi, možda i sakramentalni način nije inkorporirao vjeru u svoj život, zbilja nije na meni da sudim. Jer i ja na mnoge načine ne svjedočim svojom životom ono za što znam da je jedini put i jedina istina. U biti me baš zanima ide li u Crkvu, iako ima ljudi koji su neusporedivo bolji od onih koji su redoviti "polaznici". Na kraju zaključujem, bolje ikad nego nikad, nekima je ta spoznaja Boga dana vrlo rano, neki imaju sreću biti odgajani na taj način, nekima je dan teži put, samostalnog proučavanja, traženja, osciliranja između indiferentnosti i ushićenja. Na kraju, mjerom kojom mjerimo, bit ćemo i mjereni. Drago mi je zbog čovjeka!!
    A tebi S M I L E! :)

    avatar

    29.03.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • Kat net centar


    Lijep post.upečatljiv...
    Kliknibtb

    avatar

    29.03.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • Dolphin

    Dragi prijatelji u Isusu Kristu,
    Zdravko Tomac je nama, usudio bih se reći koji vidimo, a i "slijepcima" predivan primjer kako je ljubav Boga oca i našeg učitelja i prijatelja Isusa Krista neodoljiva. Tko jednom spozna svu dubinu Isusove ljubavi taj će se odreći svega ostaloga da bi je prihvatio. Posve sam uvjeren da naš brat u Isusu Kristu Zdravko Tomac vjeruje i misli ono što govori i posve živi u tome.
    Kaže jedna izreka da je najteže biti prorok u vlastitome selu, pa tako i Tomcu ne vjeruju oni čije je srce previše uplašeno ili pretvrdo da bi se ikada posramili pred našim presvetim Isusom i kao Tomac rekli "Gospodine griješio sam"!!
    Tek kad sebi i drugim prieznaš da si griješio, tek tada možeš krenuti putem spoznaje i putem Isusove ljubavi, a Tomac je krenuo tim putem i hoda njime jer nitko ne može govoriti riječi koje govori Zdravko Tomac a da nije upoznao Gospodina!

    "Tko zazove ime moje bit će spašen", no ima ih mnogo koji su pregordi da zazovu Ime Gospodinovo.

    avatar

    24.11.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...