Komentari

mladizupeig.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • valentina

    lea moja, i ja sam jos mislila o tome...zaista je tako...i meni je drago!
    jedna kulturna obavijest- 26. 4. bit ce u Gavelli koncert Fidesa kao gospel vecer i gosca Nina Badric. Ja cu najvjerojatnije ici. Ako jos netko hoce, mozemo se cuti.
    sjetila sam se za radio -emisiju, sad sam 10 dana na praznicima pa bi mogli napraviti radio-emisiju o kriznom putu ili u zivo ili kako se dogovorimo, jedno popodne. cujemo se...
    Da, sto je lea napisala, ja se divno osjecam poslije kriznog puta zaista se osjecam da sam dala Isusu zrtvu i tako umoran sjediniti svoj napor, hladnocu, umor s Kristovom zrtvom na misi, posebno jak dozivljaj. Smtaram o najvrijednijim u ovoj korizmi sto sam napravila. A i tako nam je bilo lijepo. Cula sam da je bio krizni put u drugoj organizaciji, oko Siska su valjda isli, bilo ih je oko 5oo ljudi, ali mislim da je bolje da smo bili ovdje jer uvijek kad je "manje" ljudi moze se postici jace zajednistvo i dati duhovna dimenzija.

    avatar

    29.03.2007. (22:39)    -   -   -   -  

  • valentina

    Nego citam Vinkov komentar, kak Vinko lijepo pise. Onak fakat umjetnicki, lijepi opisi dozivljaja, susreta i krajolika. Hmm, imat cemo to u vidu, bit ce jednom za iskoristiti. Pozivam Leu da poalje neke svoje uratke ivani ili sama stavi na blog. Sve to sluzi da se bolje upoznamo i obogatimo.

    avatar

    29.03.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • † rock_apologetik

    pozdrav od kršćanskog rockera!

    avatar

    30.03.2007. (09:52)    -   -   -   -  

  • dolinski

    Valentina, e sad sam polaskan, a samo sam taj kratki komentar ostavio da pozdravim nazočne...:) Pozdrav Jeleni, sreo sam ju jučer u gradu i pripomenula je opet za vjeronauk u Nedjelju :) Vinko.

    avatar

    30.03.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • valentina

    e-mail adresu mi nece vratiti pa mozete slati mailove na onu koju sam napisala, a vjerojatno ste i dobili od azurnog nam Domagoja osvjezenu listu podataka.
    Nego, vi koji ste bili na kriznom putu, jel vam pase da se nadjemo u utorak da vam da pitanja pa da napravimo emisiju? Bila bih vam zahvalna. Koji procitate ovo javite mi sto prije ili ovdje ili sms-om. Hvala! Za karte za Fidese jos ne znam koliko su, nastojat cu saznat ubrzo pa da idemo u sto vecem broju slaviti Gospodina srcem i dusom.

    avatar

    03.04.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...